"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet hayatım cidden bende karasız oldugum zamanlarda kendimi topice ait ible hissetmiyodum bazen((iyi oldu böyle:)
evet gitmek istiyorum canım.inşallah haftaya bakalım...
bu arada yaglarımda eriyo cano.elma sirkesi iyi geldi valla kilo sorunun varsa tavsiye ederim canım.

olmazmı derinim sorun var tabi .gerçi 5 kilo vermiştim ama geri alıyorum yani .bide varya bu gribede iyi geliyomuş.ama ben korkuyorum buara okadar çok ilaç içtimki bişey yaparmı acaba .halada içiyorum günde 4 tane ilacım var ..mafoldumben

sanmıyorum canım bişey yapacagını yaa..dogal bişey sonuçta.ayrıca bende antibiyotik içiyorum.aferin sinüs ve şurup içiyorum canım korkma bence ama sen bilirsin.çok iyi geliyo bana tok tutuyo.

hoşbuldum kızlar iyiyim sağolun sizler nasılsınız?
ebroşum geçmiş olsun tatlım tsh yüksek çıkmış ama ilaçlarla düşer inşallah sıkma canını sen

saol akbuşum yaa evet yüksek çıktı .okadar yaptırırdım sorun yoktu bu sefer yüksek bende şaşırdım .napıyım kadar 30 yaşını devirdik başladı sorunlar .
sen neler yaptın canom.

yaa tatlım üzülme lütfen bende de evlenmeden önce yüksekti baya ilaçla düşmüştü ama bunun yükselmesine etken yiyeceklerde var tam hatırlamıyorum şuan ama araştır derim

öyle deme ebrarım yaa 30 yaş neki canom fıstık gibiyiz valla:))bende 3 yıl sonra kısmetse olcam 30...
bu arada benim prolaktin ne alemde hiç bilmiyom.

oo siz otuzlardan bahsediyonuz ben daha 25 olamadım kaydirigubbakcemile3yaa sizin aranızda kendimi çokkk küçük hissediyorum benn

kızlar valla nebiliyim artık neden yükseldi sıkıntıdanda olabilir diyolar .makbuşum peki sen şimdi ilaç kullanmıyomusun?bana uzun sürcek tedavin dedi .

iyi geceler kızlar
ebroşum tsh yüksekmiş oooy bitanem inşallah tek sorun budur oda düşünce gelsin bebişşşş
bende dr gittim mantar için bana fitil-antibiyotik-krem-bi hap daha verdi kökünü kurutucaz mantarın dedi inşallah hemen kurtulurummmm

cano ben 30 da geçtim yaş 31 harbi yaşlanıyorum :kedi:
makbuş sen minişsin yaa kıymetini bil valla bu yaşların çok çabuk geçiyo

hoşgeldin kız kurtulursun üzülme canım.
bende kızken vardı o kadar ilaç o kadar krem kullandım ki hep tekrarllıyodu.
sonunda iki haftalık bi ilaç verdi doktor.yani iki tanecik ilaç 1 hafta birini 1 hafta birini içtim kesildi şükür bi dahada olmadı.gçeçer canım üzülme.

bersum hoşgeldin canım .nasılsın?inşallah geçer mantarın cano yaa .
bende okuduğun gibi işte bakalım düşer inşallahda başlarız tedaviye ..

ben sirkeli suyumu hazırlıyım kızlar geliyorum..sonrada yatarım.sabah kalkamam sonra.oturmak isterim slında ama

saol derişkom bakalım 2 hafta kullanacam ilaçları sen bu aralar uyku saatlerini aksatıyon bak kızıcam amaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…