"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar valla nebiliyim artık neden yükseldi sıkıntıdanda olabilir diyolar .makbuşum peki sen şimdi ilaç kullanmıyomusun?bana uzun sürcek tedavin dedi .
canım benimm üzülmee yaa ben şuan kullanmıyorum bu ayda pek takmadım açıkçası adeti bekliyorum canım 1 veya 2. günü gidicem doktora o zaman başlıcam klomene
he sen bize hava at zaten:umursamaz: çömez karuuuuuuuuuuuuuuu dimi kız ebroşşş minik bu daha minikkkksırnaşık şey
ne kıskanıyon nan delü karuuuulülülülülülü
cano ben 30 da geçtim yaş 31 harbi yaşlanıyorum :kedi:
makbuş sen minişsin yaa kıymetini bil valla bu yaşların çok çabuk geçiyo
sağol tatlım valla nasıl bilinecekse bilemiyorum ama inan kendimi 40ın üstünde hissediyorum :çok üzgünüm:ee boşuna demiyorum insan yaşıyla değil yaşadıklarıyla olgunlaşır diye

derinim sende baktır cano hormonlrına .bak benim biranda yükseldi .valla ihmal etmeye gelmiyo yaa .mralim baya bozulmuştu ama şimdi takmıyorum .napıyım yapıcak bişey yok..

bersumm hoşgeldin canım sende..
ebroş kız son halimin resmini ekliyimde görün geçen hafta sonu çekildim :)))

makbuşum haklısın canım ama yaş ilerledikce daha fena oluyo bee .bak ben şimdi daha telaşlıyım yaş geçiyo sorunlar çıkıyo biran önce olsa şu bebiş diye .
derinim valla iyi yapıyosun canım düzenini bozma .alışmışken..

makbuşum ekle cano bekliyom ay merak ettim haa.
mızmız hoşgeldin canım nasılsın bakalım?
bersum benimde bisefer vermemişti ama bikere daha oldu verdi .belkide farklı durumlar vardır ..

oyy sağol bersumm yok eşim çekmedi ama ona bakıyordum bi anda bana bak diyince öyle çıktı :)))

saol derişkom bakalım 2 hafta kullanacam ilaçları sen bu aralar uyku saatlerini aksatıyon bak kızıcam ama:oklava:
evet haklısın örtmenimmmŞeniztmm aksatmamaya çalışcam valla..kalkamıyom sonra yani kalkıyorum da zor oluyor.
derinim sende baktır cano hormonlrına .bak benim biranda yükseldi .valla ihmal etmeye gelmiyo yaa .mralim baya bozulmuştu ama şimdi takmıyorum .napıyım yapıcak bişey yok..
canım zaten doktor daha geçen ay istedi de.ben bu aya bıraktım.önce dondurma işlemi olsun dedim hormonlara bakılır sonra diye.
slm hanımlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
selam cnm hoşgeldinŞeniz
makbuşum haklısın canım ama yaş ilerledikce daha fena oluyo bee .bak ben şimdi daha telaşlıyım yaş geçiyo sorunlar çıkıyo biran önce olsa şu bebiş diye .
derinim valla iyi yapıyosun canım düzenini bozma .alışmışken..

evet caanım iyi oldu böyle.ramazan sonrası alıştım şükür erken uyumaya.hep diyodum ya zaten.ramazanda da sahuru kaçırmıyım diye zorla oturuyodum .

makbuşşş koy kızzz biliyon ben çok begendim o resmini çok dogalsın orda şekerimmmzemuszemus

Back
X