"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlarrrr benim uykum geldi yatayım artık size iyi muhabbetler yarın görüşürüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mızmız oy kıyamam sana yine sorunmu var yoksa canım?olsun biz seni böyle seviyoruz .:1hug:

valla kafam karısık ne yaptıgımı ne ettıgımı bılmıyorum

cocuk ıstıyorum ama yasmın kullanıyoruım
cocuk ıstıyorum ama bu aptal ılacı ıcıyorum
cocuk ıstıyorum ama ne yapcagımı bılmıyorum
cocuk ıstıyorum ama adetım ne zaman duzelcek bırde o sorun cıktı basıma bır olsam hayıt otu ve kecı boynuza baslıyacam

ayrıca ben eczaneden klomen almak ıstıyorum doktor tafsıyesız ıcsem ne olurrrr

derinişkom valla bide ben düzen tutturabilsem çok iyi olcak .aslında erken yatıyorum ama uyuyamıyorum .deli olcam yaa .benimkide kızıyo çok dönünce filan :dilcikar:
iyi canım yaptırda hayırlı sonuçlar al inşallah .
buarada ben ençok fshdan korkuyodum iyi çıktıya 4.97

tamam bersum sanada iyi geceler tatlım öpüyorum seni çokk :gitme:
bende kaçarım birazdan herüf sıızmış içerde sigaram biter yatarım

derinişkom valla bide ben düzen tutturabilsem çok iyi olcak .aslında erken yatıyorum ama uyuyamıyorum .deli olcam yaa .benimkide kızıyo çok dönünce filan :dilcikar:

cnm benımde ole cıktı yaa ıyımı ole cıkınca

cocuk ıstıyorum ama adetım ne zaman duzelcek bırde o sorun cıktı basıma bır olsam hayıt otu ve kecı boynuza baslıyacam

kız Allah seni neetmesin.d.kontrol hapı içiyon cnm klomen olmaz şuanda...yumurtalıkların fonksiyonunu bozmayasın doktora söylemeden içme sakınnnn.

canım sakın alma öyle bir hata yapma kontrolsüz kullanılmaz hormon ilaçları canım..
bide ben bi saysam sana çocuk istiyorum amaları aklın şaşar .takma bukadar doğal yolla hamiş kaldın tahlillerin iyi çıktı bekle biraz tatlım .herşeyin zamanı var .rabbim hayırlısını versin..

ne bılıyım doktora dedım sacma deılmı dedım evet sacma dıo bırde ya utanmadans acmaysa nıye baska bırsey yapmıon demıııııııııııııı

mızmızım iyi tabiki düşük çıkması yumurtalık rezervinin iyi olmasını gösterir ..
bersum iyi geceler tatlım birazdan bende kaçıcam benimkide yatalım diyo..

yaw mızmızzzz bak yine mızmızlık ediyon olurmu hiç kafana göre ilaç kullanmak sabret hele acık olucak kendiliğinden hayırlısıyla

canım naapsın doktor mecbur olunca ..
bak benim doğum kontrol hapı kullanmamam gerekiyo pıhtılaşmadan dolayı ama kist var mecbur yani başka türlü erimiyo ..

canım benim çok zor biliyom uyuyamamak ne demek inş tutturursun..sende kocişin popoya bi depik at bak nasıl düşüyo yataktansırnaşık şey
:roflol::roflol:

d.kontrrol bıttıkden sonra alıyım ıcıyım dıom:tomato:

ay sen kudurdun gene yaaaa:mymeka: içme diyosak içme anacım aaaa dövcem sonunda heee.biliyom kuşum çok istiyonda olmaz öyle kendi başına...

mızmızım iyi tabiki düşük çıkması yumurtalık rezervinin iyi olmasını gösterir ..
bersum iyi geceler tatlım birazdan bende kaçıcam benimkide yatalım diyo..

TSH 4.16 uIU/ml cıktı benım pekı dedım adetlerım neden boyle oluyor dedım testlerde bole cıkıo deedım yumrutalman seyı az dedıler unuttum o seyı o yuzden dedım kendımce klomen alıyımda

Back
X