Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derıncık cnm hs bulduk hos geldın
sen görmesende olur delüü sende var zaten o resimkaydirigubbakcemile3kızz ben resmi biliyom ama bende niye görükmedi looo
sağol bitanemmmmŞenizsil cano sil valla tam kıskanılmaklıksın .yani çok hoşsun a.s.
mızmız oy kıyamam sana yine sorunmu var yoksa canım?olsun biz seni böyle seviyoruz .:1hug:
mızmız karıııı:)))))Şeniz
abbowwwwww sirkeyi bu defa göz kararı koyam dedim fazla mı olmuş nedirrr :bbo:akannehir
derinişkom valla bide ben düzen tutturabilsem çok iyi olcak .aslında erken yatıyorum ama uyuyamıyorum .deli olcam yaa .benimkide kızıyo çok dönünce filan :dilcikar:
iyi canım yaptırda hayırlı sonuçlar al inşallah .
buarada ben ençok fshdan korkuyodum iyi çıktıya 4.97
valla kafam karısık ne yaptıgımı ne ettıgımı bılmıyorum
cocuk ıstıyorum ama yasmın kullanıyoruım
cocuk ıstıyorum ama bu aptal ılacı ıcıyorum
cocuk ıstıyorum ama ne yapcagımı bılmıyorum
cocuk ıstıyorum ama adetım ne zaman duzelcek bırde o sorun cıktı basıma bır olsam hayıt otu ve kecı boynuza baslıyacam
ayrıca ben eczaneden klomen almak ıstıyorum doktor tafsıyesız ıcsem ne olurrrr
valla kafam karısık ne yaptıgımı ne ettıgımı bılmıyorum
cocuk ıstıyorum ama yasmın kullanıyoruım
cocuk ıstıyorum ama bu aptal ılacı ıcıyorum
cocuk ıstıyorum ama ne yapcagımı bılmıyorum
cocuk ıstıyorum ama adetım ne zaman duzelcek bırde o sorun cıktı basıma bır olsam hayıt otu ve kecı boynuza baslıyacam
ayrıca ben eczaneden klomen almak ıstıyorum doktor tafsıyesız ıcsem ne olurrrr
kız Allah seni neetmesin.d.kontrol hapı içiyon cnm klomen olmaz şuanda...yumurtalıkların fonksiyonunu bozmayasın doktora söylemeden içme sakınnnn.
canım benim çok zor biliyom uyuyamamak ne demek inş tutturursun..sende kocişin popoya bi depik at bak nasıl düşüyo yataktansırnaşık şeyderinişkom valla bide ben düzen tutturabilsem çok iyi olcak .aslında erken yatıyorum ama uyuyamıyorum .deli olcam yaa .benimkide kızıyo çok dönünce filan :dilcikar:
iyi canım yaptırda hayırlı sonuçlar al inşallah .
buarada ben ençok fshdan korkuyodum iyi çıktıya 4.97
:roflol::roflol:
d.kontrrol bıttıkden sonra alıyım ıcıyım dıom:tomato:
mızmızım iyi tabiki düşük çıkması yumurtalık rezervinin iyi olmasını gösterir ..
bersum iyi geceler tatlım birazdan bende kaçıcam benimkide yatalım diyo..