Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mızmız klomen kullanıcan ya kist oluşturursa bu sefer yine doğumkontrol hapı içmek zorunda kalırsın bekle biraz tatlım..
mızmız klomen kullanıcan ya kist oluşturursa bu sefer yine doğumkontrol hapı içmek zorunda kalırsın bekle biraz tatlım..
hee aynen aklıma geleni dedin kızz.Allah seni hamile etsin:))))
hee aynen aklıma geleni dedin kızz.Allah seni hamile etsin:))))
hanımlar ben yavaştan kaçar sabahta erken kalktım bide dün uzun süreden beri ilk defa yürüdüm hemide baya hızlı bacaklarım çok ağrıyor beaa :)))
derinim kızanım sende fazla kalma emiiiilülülülülülü
ay ben trakyalı damarım tuttu yine kaydirigubbakcemile3neyse hepinizi kocaman kocaman öpüyor iyi geceler diliyorum Allaha emanet olun inşallah rüyanızda da bebişlerinizi yaramazlık ederken görün :)))) makbuş kaçarrrrŞenizŞenizŞeniz
bak halaa güliii delü şeyyy yat uyucanımı sıkmakaydirigubbakcemile3şakalaşıyom kızz kızma heee.:roflol:
:roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeybak canım gayet normal fsh hiç endişe etme .sen düşük yaptın vücüdunun toparlanması gerek oyüzden gecikmeler olabilir .yeterki sen rahat ol..
derin tekme haa sırnaşık şey sonra oda beni tekmeler valla fisfisfis
hanımlar ben yavaştan kaçar sabahta erken kalktım bide dün uzun süreden beri ilk defa yürüdüm hemide baya hızlı bacaklarım çok ağrıyor beaa :)))
derinim kızanım sende fazla kalma emiiiilülülülülülü
ay ben trakyalı damarım tuttu yine kaydirigubbakcemile3neyse hepinizi kocaman kocaman öpüyor iyi geceler diliyorum Allaha emanet olun inşallah rüyanızda da bebişlerinizi yaramazlık ederken görün :)))) makbuş kaçarrrrŞenizŞenizŞeniz
bende seni kuşummmmmmmmmmmmŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
seviyom seni cano inşallah allah hepimizi hamiş etsin kaydirigubbakcemile3
kızlar hadi hep beraber kaçalım .benimkide sinyal verdi :kedi:
mızmızım hadi canım görüşürüz .takma kafaya olurmu .hrşey yoluna gircek inşallah ..byyy
derıncık ya sen hep bole neselı mısın hayattaaaaaaaaaaaaa