canım benim söz veriyorum sana edeceğim tüm hamileliğim boyunca ettim o anda edeceğim gece alacak zaten gitmeden aksam allahasmarladık derim sizlere hayatım 2 gün sonrada insallah oğlusumla teyzelerine merhaba derizbir de bize dogum gununu yaz da geceden baslayalim duaya, haaaaaaaa sevillllllllll doguma giderken bizlerin adini anarsan duan kabul olurmus ne olurrrrrrrrrrrrrrr unutma bizi:)) yakin arkadasim edecekti ama ben ozaman hamileyim diye etmemisti son sansim sensin:))
evet sevilim bi kağıda isimlerimizi yazıverde dualarından eksik etme bizi inşallah sıra bizede gelecek
ebroşum ne yaptınız sinemaya gittiniz mi?
canım benim söz veriyorum sana edeceğim tüm hamileliğim boyunca ettim o anda edeceğim gece alacak zaten gitmeden aksam allahasmarladık derim sizlere hayatım 2 gün sonrada insallah oğlusumla teyzelerine merhaba deriz
benim pek zor valla kuzum kayınpeder yok bizim mecbur beraberiz ben neler çektim bi bilsen dizi film olur allaha şükür başımda öyle bir kocam varki arkamda oldu hep korudu allah razı olsun ondan yaa anne ağzına bakan biri olsalar demekki seninkide öyle almış çıkmış ne güzel kıymetini bil tatlımsevilim sağol tatlım rabbim sanada sabır ve hatırlı bir doğum nasip etsin işallah sende çıkarsın kendi evine inanki insan bir ohhhhhhhhhh çekiyo çok rahatlıyo
canım benim söz veriyorum sana edeceğim tüm hamileliğim boyunca ettim o anda edeceğim gece alacak zaten gitmeden aksam allahasmarladık derim sizlere hayatım 2 gün sonrada insallah oğlusumla teyzelerine merhaba deriz
filmin konusu neydi ben daha duymadım da bende haftaya gidicem sinemaya kitabını okuduğum bi film var yeni ay cuma günü gösterime girecekmiş bende onu merak ediyorum akşam kocişle film keyfi oh sefanız olsun ebroşum şimdiden iyi seyirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?