"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar yaa duaya inanıyorumda bana okadar çok dua eden olduki bitürlü gerçekleşmedi yaa mafoldumben

sevilim sağol tatlım rabbim sanada sabır ve hatırlı bir doğum nasip etsin işallah sende çıkarsın kendi evine inanki insan bir ohhhhhhhhhh çekiyo çok rahatlıyo

canım benim söz veriyorum sana edeceğim tüm hamileliğim boyunca ettim o anda edeceğim gece alacak zaten gitmeden aksam allahasmarladık derim sizlere hayatım 2 gün sonrada insallah oğlusumla teyzelerine merhaba deriz

kızlar kilo demeyin yaa .bende evlendiğimde 53 kiloydum şimdi 70 oldum :kedi:
yani 9 yılda 17 kilo .tedavilerin katkısı çok oldu tabi...

canım benim söz veriyorum sana edeceğim tüm hamileliğim boyunca ettim o anda edeceğim gece alacak zaten gitmeden aksam allahasmarladık derim sizlere hayatım 2 gün sonrada insallah oğlusumla teyzelerine merhaba deriz

ay canim Insallah. korkma herkes cok korkuyor ama bu bebek bir sekilde cikicak nasil olsa:)) o korkak arkadasim hep oyle demisti. cok da kolay gecirmis. bizim doktorlarimiz hep sezeryan yaptiklari icin cok tecrubeliler, merak etme. ama rahatlat kendini bu kadar stres yapma tabii bana demesi kolay ama seni ve icindeki dunya sekerini dusundugum icin.
tum form dua ederiz biz sana hem.
dualarin icin de saol canim.
kizlar hosgeldiniz.

yok nurcum eşimin yiyeni eltimin yani evet çok tatlı ve şuan kucağımda bana deli oluyo çok seviyo beni

sevilim sağol tatlım rabbim sanada sabır ve hatırlı bir doğum nasip etsin işallah sende çıkarsın kendi evine inanki insan bir ohhhhhhhhhh çekiyo çok rahatlıyo
benim pek zor valla kuzum kayınpeder yok bizim mecbur beraberiz ben neler çektim bi bilsen dizi film olur allaha şükür başımda öyle bir kocam varki arkamda oldu hep korudu allah razı olsun ondan yaa anne ağzına bakan biri olsalar demekki seninkide öyle almış çıkmış ne güzel kıymetini bil tatlım

filmin konusu neydi ben daha duymadım da bende haftaya gidicem sinemaya kitabını okuduğum bi film var yeni ay cuma günü gösterime girecekmiş bende onu merak ediyorum akşam kocişle film keyfi oh sefanız olsun ebroşum şimdiden iyi seyirler

sevilim allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin paşamızı .oy sabırsızlıkla bekliyorum merhabanızı..

yeni ay şu alacakaranlığın devamımı bersucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…