yeni ay şu alacakaranlığın devamımı bersucum
benim pek zor valla kuzum kayınpeder yok bizim mecbur beraberiz ben neler çektim bi bilsen dizi film olur allaha şükür başımda öyle bir kocam varki arkamda oldu hep korudu allah razı olsun ondan yaa anne ağzına bakan biri olsalar demekki seninkide öyle almış çıkmış ne güzel kıymetini bil tatlım
kızlar ben kacar kendınıze ıyı bakın hıc ıyı degılım of neoluyosa bana atesım yükseldı bu seferde atlatamadım gıttı su grıbı
evet canım devamı sen izlemişmiydin alacakaranlığı? çok hoş bi filmdi ama kitabını okumak daha keyifliydi bakalım bu film nasıl merak ediyorum
kızlar ben kacar kendınıze ıyı bakın hıc ıyı degılım of neoluyosa bana atesım yükseldı bu seferde atlatamadım gıttı su grıbı
benim pek zor valla kuzum kayınpeder yok bizim mecbur beraberiz ben neler çektim bi bilsen dizi film olur allaha şükür başımda öyle bir kocam varki arkamda oldu hep korudu allah razı olsun ondan yaa anne ağzına bakan biri olsalar demekki seninkide öyle almış çıkmış ne güzel kıymetini bil tatlım
yellowhot hoşgeldin canım
GÜNÜMMM naber canım .test sonuçları çıkmadı değilmi?
ebroşum bu seri 4 kitaptan oluşuyo 1. alacakaranlık 2. yeniay
alacakaranlığı cd alıp evde kocişle izleyin hoş film sonrada yeniayı izlersiniz çünkü devam filmi şeklinde
ebroşum eşinle ilişkinizi beğeniyorumgezip dolaşıyorsunuz,maça gidiyormuşsunuz maaşallah ne güzel....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?