"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

AY BENDE MERAK EDıYORUM ALACAKARANLIĞI ..
bersu onumu diyosun?
buarada saol tatlım epeydir bişey yapamamıştık iyi olucak yani..

kızlar ben kacar kendınıze ıyı bakın hıc ıyı degılım of neoluyosa bana atesım yükseldı bu seferde atlatamadım gıttı su grıbı

hiiiç belli olmaz arkadaşım olmasa benim evim olmazdı ALLAH bişeyi vesile kılıyo hoş evi kocam değil babamlar verdi ama eşinin sana bağlı olması iyi yat kalk dua et ALLAH tüm darda kalanlara merhamet etsin

bersum valla kıyametle ilgili galiba şuanda çok tartışılıyo 2012den sonra takvim çıkmıyomuş filan .bakalım gidip görücez..

ebroşum bu seri 4 kitaptan oluşuyo 1. alacakaranlık 2. yeniay
alacakaranlığı cd alıp evde kocişle izleyin hoş film sonrada yeniayı izlersiniz çünkü devam filmi şeklinde
ebroşum eşinle ilişkinizi beğeniyorumgezip dolaşıyorsunuz,maça gidiyormuşsunuz maaşallah ne güzel....

richim git canım yat dinlen sen .ılık bi duş al canım ateşi ihmal etme ..
sevilim sanada güle güle .öptüm senide..

evet canım devamı sen izlemişmiydin alacakaranlığı? çok hoş bi filmdi ama kitabını okumak daha keyifliydi bakalım bu film nasıl merak ediyorum

izlememmi hemde kaç kere onuda merak ediyorum ama kitabını bulup okuyamadım bayramda bizde gideriz aşk olsunda benim için :asigim:

kızlar ben kacar kendınıze ıyı bakın hıc ıyı degılım of neoluyosa bana atesım yükseldı bu seferde atlatamadım gıttı su grıbı

ay canım ateşin çok yüksekse soğuğa yakın suyla bi duş alsan hemen düşer ateşin sonrada yat dinlen tatlım tüh ya evdede yalnızsın üzüldüm şimdi kendine çok dikkat et canım benim

benimde kayınpeder yok ama olmadı çok kötü günler yaşadık bizde artık eşim dayanamadı ve çıktık şuan o konuşmuyo annesiyle bende çat pat konuşuyorum

GÜNÜMMM naber canım .test sonuçları çıkmadı değilmi?

ya canim gelmeliydi bu hafta ama gelmedi test sonuclari hafta gelmezse arayacagiz.
aslinda ogrenmeye de korkuyorum ya kizlar yatsam uyansam hamile olsam sonra biraz uyanik kalip sevinsem bir daha uyusam uyandigimda da dogum da bitmis olsa bebek kollarimda olsa; olmaz mi :gitme:

canım alacakaranlığı izledik .2.sini merak ediyorum ismi yeniay demek ..
saol tatlım yaa çok şükür iyi aramız .bizde baya yıpratıldık ama şükür şimdi herşey yolunda .ilişkiyi eskitmemeye çalışıyoruz .
allah hepimizin evine huzur ,mutluluk versin canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…