doktor bana bırakıyor epidural daha ağır basıyor banada tabi anestezicinin uzman olması şart tanıdık var hastanede arastırdım bu konuda uzman var bilmiyorum bee tatlım hayırlısı artıkcanim her hamile korkuyor haklisin tabii bilmedigin bir sey yasacaksin ama Allah gucunu verecek Insallah sonunda tatli oglusuna kavusmak var hep bu yanini dusun. arkadasim yazin epidurel sezeryan yaptirdi, o da kan bile veremezdi nasil korkaktir bilemezsin ama cok kolyamis dedi epidurelle ilgili onun dedigi yapanin iyi bir uzman olmasi gerektigiymis. doktorun ne oneriyor?
ewet canım o şansın oluyor bakalım nasip çarsamba gününden beri yani doktora gittiğimden beri çok endişeli çok stresliyim pazarteside hangi gün olacak ona karar verilecek ufffffffffff uffffffffff çok dua edin bana kıslar
boşver prensesim bi şekilde kurtulmuşun bende beraberim bir sürü sorun al iki güne bebiş olacak herseye karışacak deli olacağım en iyisi kocanla yalnız kalmışın ohhhhh ne güzelllsağol günüm haklısın
bersum ebros sesını duydu bacım hosgeldın ebroşum
bende 49 kıloyum yesemde ıcsemde almıyorum bı türlü saglıgımz yerınde olsunda yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?