bilemiyorum canım yaa konuşmayı deniyorum dinlemiyor umursamıyor sabahtan beri bir lokma bişey yememiş sözde beni cezalandırıyor ufaklığı yolladı zaten anneleri istanbula düğüne gittiler onlarla yolladı..kafam her geçen gün daha da karışıyor açıkça söyliyim artık o kızdan nefret ediyorum yüzüne bakınca bile ne kadar nankör olduğu belli oluyor düşünsene birine kızıp bağrınca utanır demi ama bu güülüyor yaaa gelde sinirlenme işte ama yeminde ederim bunları sadece bana yapıyor ve ben bunları selime kanıtlayamıyorummakbercim sen sinirine yenik dusuyorsun biraz. bak tamamen haksiz olabilirim disardan oyle gorunuyor olabilir sadece bir acidan daha bakmani saglamak icin yaziyorum bunlari. sen esine ve duruma kizginsin o yuzden kucuk kizin yaptiklarini cok ciddiye aliyorsun. birak babasinin derdi olsun. yemeklerini kiyafetlerinie bak bosver bir sure en azindan boyle dene. bir de cocuklarla ilgili ne gitsin ne kalsin nnaesi gormedi vs kavga ediyorlar asla ilgi gosterme. bir dene bakalim ne olcuak.
tabii dedigim gb tamamen yaniliyor olabilirim. ama hicbir esin arasi ufak kiz yuzunden bu kadar bozulmaz sizin derdiniz birbirinizle. cocugu aradan cikartin cunku boyle olmuyor sorunlarin cozumu.
ama canim cidden zor tabii tum bunlar kendin icin bebek denerken baskasinin cocuklarina bakmak hem de sorunlu bir sekilde cok agir. ama sevabin da buyuk makbercim.
makbercim sen sinirine yenik dusuyorsun biraz. bak tamamen haksiz olabilirim disardan oyle gorunuyor olabilir sadece bir acidan daha bakmani saglamak icin yaziyorum bunlari. sen esine ve duruma kizginsin o yuzden kucuk kizin yaptiklarini cok ciddiye aliyorsun. birak babasinin derdi olsun. yemeklerini kiyafetlerinie bak bosver bir sure en azindan boyle dene. bir de cocuklarla ilgili ne gitsin ne kalsin nnaesi gormedi vs kavga ediyorlar asla ilgi gosterme. bir dene bakalim ne olcuak.
tabii dedigim gb tamamen yaniliyor olabilirim. ama hicbir esin arasi ufak kiz yuzunden bu kadar bozulmaz sizin derdiniz birbirinizle. cocugu aradan cikartin cunku boyle olmuyor sorunlarin cozumu.
ama canim cidden zor tabii tum bunlar kendin icin bebek denerken baskasinin cocuklarina bakmak hem de sorunlu bir sekilde cok agir. ama sevabin da buyuk makbercim.
dinlemeniz bile yeter canım benim hepiniz benden yaş itibariyle büyüksünüz tabiki sizden akıl alıcam kolay gelsin canım tekrar sağolyok canim ne bas agritmasi, deme oyle keske ise yarar bir seyler diyebilsek. birazcik rhatlatsak seni ne mutlu bize. ama simdi ne yazikki ben de yemek icin kalkmaliyim benimki basladi aciktim diye soylenmeye. amannn bu adamlarin derdi bitmez!!
canımm sağol sende bende istiyorum mesafe koyıyım ama onlar kadar taş kalpli değilimki acıyorum işte öyle görünce kalbim ne kadar acısada dayanamıyorum iştecanımmm makbuşummmm bnmmm sıkma tatlı canını ne olur herşey olacağına varır bitanem
Kafana takmamaya çalış mesafe koy bitanem arana biraz eşinle anlasın neyin ne olduğunu kızlada ilgilenme fazla...Bunları söylüyorum ama sen herşeyin en iyisini bilirsin tatlım,herşey,in hayırlısını nasip etsin Allah ...
ne demek tatlım burda sizi ailem gibi görmesem yorum yapmanızı istemesem paylaşırmıyım hiçç iyi ki varsınızı hepinizmakbuşum belki haddim değil ama günümün söylediklerine aynen katılıyorum canım
büyüğü 11 diğeri 6 yaşında canımyok be canım başımız niye ağrısın ağlama artık uzak dur bencede ilgilenme yap bırak babası düşsün biraz derterine ama için el vermez dimi kız kaç yasındaydı ben unuttum galiba
canım konuşmaz olurmuyum günün her vakti konuşuyorum ama ardından yine yapıyor geçen okula gittim öğretmeniyle konuştum anlattım yalan söylüyor vs die ama yine bi fark yokbitanem bnm inşallah Allah gönlüne göre versin herşeyin,şu küçük kızı alsan karşına bi şekilde kandırsan konuşmayı denesen hani ne biliyim annesi konuusnda falan çocuk ya belki uyum sağlar böylelikle,bi umut belki ii olur
beni adam yerine koyan yokki canım tavrımı taksınlar boşversene bunlar daha iyi günlerimmiş gibi geliyor banaya bak ben anlarım anaları yaptırıyo bi tanıdığım var ordan tanıdık geliyo bunlar bana sen dayanama bu kıza eşine dert yakın eşinde seni kırsın hırpalasın sende cek git yok ama öyle şey çekip gitme ama azcık tavır koy güzelim
anladım canım ama inan bana dediğim kadar var o kadar içten pazarlıklı kiii ablasına bana yalan söylüyor biliyorum bunu akşam babası geldiğinde diyorum böyle böyle oldu diye dönüp diyo ben öyle bişey demedimkiiii benim anşatmak istediğimde bu beni hiç biri kaale almıyor eşim dediğim insan bile inanmıyorbir de makber tam cikar ayak sunu da yazmak istedim sen son eve donusunden beri kabga nedeni olarak tek kucuk kizi soyluyorsun. ordan ciktim biraz eger sen kizi ciddiye almassan kavga olmayacak demek hic. ya da tersi sizin kavga edesiniz var ikinizde kizi bahane ediyorsunuz.
ya birak bagirma ilgilenme ne hali varsa gorsun belliki kucuk aklinca seninle dalga geciriyor. ama o cocuk daha makber onu nankorlukle suclama cok akilli da olsa her seyin farkinda da olsa cocuk cocuktur. cocukla cocuk olma diye atasozu bile var.
yemekleri olsun okul kiyafetleri olsun dersi vs birak esin yapacaksa yapsin yapimiyorsa da okuldan basarisizlar diye sonuclari ogrensin esin. burda nankor olan esin ama sen cocuga nankor diyorsun. anlatmak istedigim bu tamamen.
sağol bitanem Allah razı olsun öptüm seni kibben şimdilik kaçıyorum kızlar yarım saate gelirim burda olursanız görüşürüz inş
makbuşum sıkma canını ne olur kıyamam sana Allah sana sabrının mükafatını versin inş öptm cnm sizi byby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?