yaaa..olsun be cnm herşeyde bir hayır vardır..benim eşimde hiç olmaz dedigimiz hiç beklemedigimiz halde işten çıkarılmıştı ama şimdi daha rahat buldugu işte...evet çalışıyorum ama sallantıda benim işimde malum kriz bizide vurdu cnm kapanmak üzere firma napıcam bilmiyorum evde oturmakta kötü mesela bugün kk nın altına üstüne getirdim ne var ne yok okudum.sende işe başlıyorsun sanırım hayırlı olsun cnm bebiş elbiselerin hazır olucak seninzemuszemus
evet aynen sevalim.çalışıncada evimi özlüyom:)loçkam evi aruyoz bend evimi arıyom bazende evde kalıncatemizlik bitiyo her işim bitiy uğraşak bir şey kalmayınca sıkııoym canım olsun oda iyi hem ev masrafını hem kendi masrafını çıkarırsın
iki kişnin ne masrafı olacak
ayy canımmm.hadi bakalım hayırlısı olsunn.kan testini de yaptır da için rahatlasın tatlım.Allahımm sag salim kucaklamanı da nesip etsin canım tebrikler:teytey:kızlar selam tekrar,geçen gün yazmıştım,ovulasyon testi yapmışım yanlışlıkla çift çizgi çıktı diye,bu gün eşimi gönderdim nöbetçi eczane buldu gebelik testi alıp geldi,yaptım,çift çizgiyi buldum sonunda,çok koyu değiil ama çift çizgi,sanırım oldu bu sefer,çok başı daha allahım hayırlısıyla devamını getirir umarım
evet ya çok güzel şeyler var valla sevalim..çok büyük bi magaza degil ama rahat edicem galiba öyle görünüyo.loçkam valahi işnd çok güzel sen bu işi çok güzel yaparsın anam ne güzel şeyler çıkmış beişlere yemek masaı emzirme minderi ben yiğenime almıştım yemek masaı çok güzeller kız içmin açılır derinoşum valah
selam ben geldim birazdan cıkacam ama sizi özledim seval biz iki kişi kullanıyoruz neti sınırsız 50 ama ilk 6 ay 30 şimdilik 15 15 düşüyo av başına eger öyle biri varsa yakınında bağlan öyle bi tek kablo çekiliyo canım kasaya taklılıyo bu kadar gitme kal valla
kızlar bu arada dedim ya tül yaptırıtorum diye geldi çoook güzel olmuş bayıldım ama hani üzerine fon yapılıyo ya vaz geçtim şimdilik böylede güzel durdu bunun taksidini bitireyim de aaah bide bebek odamı hazırlayacağım gün de gelsede
hee tmm canım iyi alışverişler nurum...inşallah kızz ama dur bikaç ay çalışiim:))para kazanayım:)derincim eşim gelcek birazdan pazara gideriz ama akşam üstü gene işe gidecek ozaman kaynatırız denize çook sevindim bacım bak sen çalışınca hemen hamile kalcan gör
DERıNCıM benim boğazımda karıncalanmaya başladı hafifte kuru öksürük var daha başındayken tedavi edeyim kendimi dedim ıhlamur kaynattım içinede bal attım içiyom ama pasiğin tarifi var demiştin ya onda neler vardı tatlım az sonra market alışverişine çıkıcaz evde yoksa alayım diye sordum
richim nasil oldun? domuz gribiyse bile korkma bak kac gun gecti olmadi bir sey yakinda biter tamamen cok kisi farketmeden atlatiyormus zaten hic morelini bozma bol sivi al tatlim. bu arada cok uzulmustuk ama Allah buyuk iyiki hamile kalmamissin bu ay tatlim. hic korkma cocuklar bile atlatiyor seninki de geciek sorunsuz. ama esine de bulasmis olmasin? durum nedir en son?
derincim hayirli olsun calisacakmissin ne guzel hayirli olsun. bak caliscan ya bebis nasil gelir birkac aya aklindan cikinca konu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?