"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

nuranaycım güle güle kulan canım ne güzel olmuştur şimdi
inşlahh bacım o günlerde gelir inşalah

çağla şikel doğurmuş ya ay ne güzel resimleri çıkmış basına çook özendim bebeği çok güzel

yaaa..olsun be cnm herşeyde bir hayır vardır..benim eşimde hiç olmaz dedigimiz hiç beklemedigimiz halde işten çıkarılmıştı ama şimdi daha rahat buldugu işte...
sagol evet bende başlıyorum kısmetse bi aksilik çıkmazsa canım:))
evet aynen sevalim.çalışıncada evimi özlüyom:)
ayy canımmm.hadi bakalım hayırlısı olsunn.kan testini de yaptır da için rahatlasın tatlım.Allahımm sag salim kucaklamanı da nesip etsin canım tebrikler:teytey:
evet ya çok güzel şeyler var valla sevalim..çok büyük bi magaza degil ama rahat edicem galiba öyle görünüyo.

aa nereye kızz nur?

ha anladım aman iş olsunda benimkide toptancı gıda üzerine asıl işi turuzimcilik ama ortamdan rahatsız olduğu için yapmıyo ee anlımızıa ne kadar ekmek yazıldıysa ondan fazkasını yiyemicez

canımm güle güle kullan valla ohh bayrama degişik olcak ne güzel:)
inşallah bebek odasını düzdügün günleride görecen canım:Saruboceq:

derincim eşim gelcek birazdan pazara gideriz ama akşam üstü gene işe gidecek ozaman kaynatırız denize çook sevindim bacım bak sen çalışınca hemen hamile kalcan gör

DERıNCıM benim boğazımda karıncalanmaya başladı hafifte kuru öksürük var daha başındayken tedavi edeyim kendimi dedim ıhlamur kaynattım içinede bal attım içiyom ama pasiğin tarifi var demiştin ya onda neler vardı tatlım az sonra market alışverişine çıkıcaz evde yoksa alayım diye sordum

bilgisayarımda kamera olsa ceker koyardım ama yok cepten çekilip nasıl konuyo kardeşime sorayımda öğreneyim

richim nasil oldun? domuz gribiyse bile korkma bak kac gun gecti olmadi bir sey yakinda biter tamamen cok kisi farketmeden atlatiyormus zaten hic morelini bozma bol sivi al tatlim. bu arada cok uzulmustuk ama Allah buyuk iyiki hamile kalmamissin bu ay tatlim. hic korkma cocuklar bile atlatiyor seninki de geciek sorunsuz. ama esine de bulasmis olmasin? durum nedir en son?
derincim hayirli olsun calisacakmissin ne guzel hayirli olsun. bak caliscan ya bebis nasil gelir birkac aya aklindan cikinca konu:))

dnz82 yaa cok sevindim demek dogruymus hamile kalinca ovulsyon testinin hep pozitif cikmasi:))
Allah tamamina erdirsin:))
belirtilerin nelerdi?

derincim eşim gelcek birazdan pazara gideriz ama akşam üstü gene işe gidecek ozaman kaynatırız denize çook sevindim bacım bak sen çalışınca hemen hamile kalcan gör
hee tmm canım iyi alışverişler nurum...inşallah kızz ama dur bikaç ay çalışiim:))para kazanayım:)

yaaa.iyi etmişin bersum önlemini al hemen canım..
pasifigin tarifi şöyle canım;
1 miktar nane ve yarım limon koy canım .
bi tutam kekik.
bi tutam karabiber aşırı koyma çok yanarsın:)1 çay kaşıgı kadar tam doldurma tepeleme olmasın.
bide kırmızı biber demişti pasifik ama ben bibersiz yapıyorum.
bunları 5 dk kadar kaynat canım..sonra demlenmeye bırak.
fincana süzüp iki tatlı kaşıgı bal koy.
iç ve terle canım duşunu da al ohh mis gibi.opuyorumnanaktan

evet günüm çok şükür yaaa...
ama bebişin aklımdan çıkacagını sanmıyom..çünkü bebe magazasında çalışıcamsırnaşık şey

saol nurcum şu anda hasta değilim ama ben kendimi bilirim hastalıklarım hep böyle başlar o yüzden önlemimi alayım dedim

bu gün eltim çağırdı gitmedim sizlere bende çok alıştım eğer burdan bigün ayrılcak olursam hepimiz hamile kalmış olalım diye umud ediyorumki aklım sizde kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…