ayy inşallah kızz zemuszemusbenden önce sizin gelsinnnnn:Saruboceq:ya neyse bosver fıstıgım tebrıkederım umarım sonu gelır ve hayırlı olur senın ıcın ay negüzel kafan baska seylerle mesgul olnca bebişte gelır:dance::dance::sm_cool:
oy derin kaçırdım seni deliii cam açsana çamaşır suyu kullanırken bende banyo vc çamaşır suyu koksun çoook seviyorum sanki bana pismiş gibi geliyo benimde kardeşim var ama bende kendim yaparım hatta 2 kere ev taşıdım kimse gelmedi yardıma hep kendim yıkadım topladım canı doğru diyon 100 lira azmı hiç valla iyi yaptın bende melekler korusuna özendim hani kadınlar yemek yapıyolar ya dükkanım şu anlık olamaz ama zengin beceriksiz kadınların günlerine bişeyler yapıp satmak isterim ne derler cterign
gibi sarmalar kısırlar pasta börekler mezeler aklına ne gelirse babama senin yanında çalışayım mutfakta diyom kızıyo babam güzrl bi yerde şeflik yapıyo da ama izn vermez işte böyle cicim
inş ilerde bu hayalim gerçek olur
iyi pazarlar kızlar bende takip ediyorum yazdıklarınızı sohbetleriniz hoşuma gitti slm vermek istedim..bende bekliyorum bebişimizi çikolata kistinden ameliyat geçirdim mart ayında ve hala beklemedeyim.
kızlar selam nasılsınız benim netim dün giiti giremedim kılar yukardaki komşulardan bett alıyodum ya parça kontör satıyodum hafırladıysanız onlar kablolu yayın hem internet hemde tv izliyeceklermiş yani netim artık yok yarından itibaren size veda edebilirim çok alışmıştım size eşime diyom biz çekelim ayda 49 ytl zaten satığım komtör aykıl geliri 50 ytl eşim hal edebilirse çok iyi olur ben siizz ne yapacan sizler her şeyimsiniz
sağol derincim umarım hiçbirimizi bekletmez:Saruboceq:
loçkam canım çk sevindim kız allah gönlüne göre verdi canım hayıtlı uğurlu olsun beişnde bir an gelsin beraber gidersini z dükanı açmaya loçkammmmmmm
ay loçkammmmmmm çok moralim bozuk sınırsız 29 ytl iyi canım valahi weşim baktı çok üzülüyom dedi yapacam haledecem ben ne yaparım loçkam sizsle konuşmasdan canlarım dert ortağım yoldaşımsınızmafoldumben:sinifsinif::sinifsinif:senağlamasenağlama
ay loçkam sendemi artık yoksun canım dükanda olmazsa bende ne yapar eder eve bağlatırım
canım ne zaman başlıyon neiş yapıcan geçmiş daha tam okumaım
tamam loçkam ay ne güzel işni canım inşalah beeşinin çeyiizni ordan alırsın kız valahi çok güzel işin canım tamam ende burdayım ohh mis gibi etin evini güle güle kirlet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?