"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

saol derinişkom şimdi ıhlamurum içiyorum daha sonrada bunu yaparım inşallah şifa olur
güncüm hoş geldin canım

derin deme be bak işte ALLAH nasıl ayarlıyo sende gündüzleri olmucanmı yani üzüldüm bak şimdi aman sen mutlu olda akşamları gel hıh

iyim canım seni gördüm daha iyiy oldum
bersucum iyiy ediyon önlemini alıyon çalışınca hastalık hiç çekilmiyo
inşalah nuranaycım inşalah yrılmayız ömür boyu birlikte olueruz temenim bu

bu gün eltim çağırdı gitmedim sizlere bende çok alıştım eğer burdan bigün ayrılcak olursam hepimiz hamile kalmış olalım diye umud ediyorumki aklım sizde kalmasın

canımm Allah ayrı düşürmesin...bizde aylardır yazışıyoruz bu topicte..acı tatlı çok günler geçirdik...birbirimize ailemiz gibi alıştık...

saol derinişkom şimdi ıhlamurum içiyorum daha sonrada bunu yaparım inşallah şifa olur
güncüm hoş geldin canım
inşallah iyi gelir canım.karabiberden dolayı yakıyo içerken ama dayanırsın bogazlarına çok iyi gelecek inşallah.
derin deme be bak işte ALLAH nasıl ayarlıyo sende gündüzleri olmucanmı yani üzüldüm bak şimdi aman sen mutlu olda akşamları gel hıh
evet canım gündüzleri olamıcam bende bu yüzden üzülüyorum ama napalım alışıcaz artık
delu derinnnnnnnnnn cok guldum:)) bebenin alisverisine basla bari promosyonlu:))
sırnaşık şey hee daha girmeden herkese hediyeler aldım aklımdan:roflol:kendime almadım daha..şuna alırım bu dogum yaptı buna alırım falan düşünüyom hep:))))
ay loçkam benide güldürdün alalh sizide güldürsün
aminnn hepimizi:)))

amanin evde is cok kizlar fazla duramayacagim. benimde carsamba gelir kirmizi kart:)) karnim bastirdi zaten(
yaw pasifik hic gelmiyor kendi gitti tarifi kaldi:))ozledim hamile mi acaba?
senam da keske arada gelse hep dua ediyorum senanin hemen dogal yolla hamile kalmasi icin, sanki olucak kizlar unutmayalim senamizi dualarimizda asil sevile senami hatirlatmali doguma giderken dua etsin diye.

ben işleri bitirdim canomm..sende yapta gel barim kız.
pasifik geçen ziyaretçilere mesaj yollamış canım iyiymiş...
evet bende dün gece tüm dogum yapacaklara ve sevilime dua ettim..zaten hepimize ediyorum hergün ..Allahım kabul eder inşallah.

kiz derinnnnnnn maasi biraktin icerde simdiden kimseye almak yok alirsan kendi bebene al zaten:)) ya aklima ne geldi biz bebeklere alisverise baslasak mi bari isimleri ve hazir kiyafetleriyle cagirsak uguzsuzkuk derler ama bence oyle degil. oyalaniriz walla iyi fikir dur ben baskayayil minik minik:)))

günüm canım inşalh kırızılar gelmezde 9 ay boyunca kırmızı kart emezsin beşişn gelir
bende özledim pasifiğimi kendi giti tarifi kladı günün dediği gibi

evet sonunda bu oldu cizittim iyice oldu olacak hamileymisim gb davranayim:)) hani subatta dogucakti ya benim bebegim gelcekmis gb alisveris edeyim diom:))) heyt ulen yedim sonunda oh be:))

güle güle bersucum öptüm seni
günüm sende eşim gibi diyon alalım diyo seval şimdiden evet öğle diyoalr uğursuzluk getiriyormuş

günüm bu arada ne kırmızı kartı kızzz çagırma bak.evrene mesaj gönderiyon kırmızı kart için:))delüüüüüüüüüüüüü...kırmızı kart falan yokk unutttt...klava:
bak ben senin yerine evrene pozitif mesajlar gönderiyommmmm...
gününn kırmızıları gelmeyecekkk...bigün bi test yapacaak kiii hamışşşşşşşdelikafadulden
kırmızının yerine beyazzz...hamilelik akııtısı..kırmızı diye bişey yokk gelmiiicekkkkkkkkkk:lepi:

neyse kizlar ben hayal dunyasindan gercek dunyaya gecis yapip temizlige kaldigim yerden devam edeyim, is cok aksama ancak gelirim.optum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…