bu gün eltim çağırdı gitmedim sizlere bende çok alıştım eğer burdan bigün ayrılcak olursam hepimiz hamile kalmış olalım diye umud ediyorumki aklım sizde kalmasın
inşallah iyi gelir canım.karabiberden dolayı yakıyo içerken ama dayanırsın bogazlarına çok iyi gelecek inşallah.saol derinişkom şimdi ıhlamurum içiyorum daha sonrada bunu yaparım inşallah şifa olur
güncüm hoş geldin canım
evet canım gündüzleri olamıcam bende bu yüzden üzülüyorum ama napalım alışıcaz artıkderin deme be bak işte ALLAH nasıl ayarlıyo sende gündüzleri olmucanmı yani üzüldüm bak şimdi aman sen mutlu olda akşamları gel hıh
sırnaşık şey hee daha girmeden herkese hediyeler aldım aklımdan:roflol:kendime almadım daha..şuna alırım bu dogum yaptı buna alırım falan düşünüyom hep:))))delu derinnnnnnnnnn cok guldum:)) bebenin alisverisine basla bari promosyonlu:))
aminnn hepimizi:)))ay loçkam benide güldürdün alalh sizide güldürsün
amanin evde is cok kizlar fazla duramayacagim. benimde carsamba gelir kirmizi kart:)) karnim bastirdi zaten(
yaw pasifik hic gelmiyor kendi gitti tarifi kaldi:))ozledim hamile mi acaba?
senam da keske arada gelse hep dua ediyorum senanin hemen dogal yolla hamile kalmasi icin, sanki olucak kizlar unutmayalim senamizi dualarimizda asil sevile senami hatirlatmali doguma giderken dua etsin diye.
opuyorumnanaktankızlar ben kaçıyorum alışverişe gidicez çok öptümmmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?