loçkam çok iyi düşünmüşsünüz valahi sizin isimlerinizlede uyumlu valahibizde erkek olursa daha bu sabah konustuk KORAY ATA koymak istiyoruz:))
kız olursa derin su idi ammaaa bilemiyom..
eşim RAVZA koyalım diyo.takmış o isme bugünlerde.güzel bahçe demekmiş.cennet bhcelerinden.
bide dün ne oldu...şimdi biz kahva falan içince el laışkanlıgı olmuş artık hep kapatır sallrdık birbirimizze..inandıgımız için degil tabi Allah biliyo sonucta içimizi...
tabi yinede iyi degil fal kapamak..bununla ilgili bide bişy duymuştum korktum uzun süredir kapamıyodum.
dün kayınvalidem arada gel oturmaya diye..amcasının kızı gelmiş benimlede görüşmek istemiş.
neyse gittim.kahve yaptım.içtik.eee dedi kim bakıyo fal..valla ben bakmıyom kapamıyorumda dedim..
üsteledi çok amannn sende inandıgımızdan mı sanki makara olsun salla bişyler bana dedi.kıramadım bende sana sallarım dedi:)))
aldı benim fincanı kızzz dedi sen hamile misinnnnn..yüksek bi sesle..
yooo dedimmm imkansız bu ay:)
o zaman sen kalıcan hemen yada hamilesin bence dedi..aman be abla dedim güldüm.işimiz fala mı kaldı diye:))))bide kayınvalidem normalde hiç lafını etmiyo bebegin..benim fincanımı alınca amcasının kızına dediki;bak bakalım torunum geliyo mukaydirigubbakcemile3sonra kendi de şaşırdı niye öyle dedigine delü karı.
loçkam çok iyi düşünmüşsünüz valahi sizin isimlerinizlede uyumlu valahi
loçkam benimde içime dolmuş sen çok yakında hamiş kalacan aha buraya yazdımmmmmmmmmm
fal bizde yani toplumda gercekten sohbetin bir parcasi aslinda terapi gb bazen:))
aslinda olay falda degil bazen deriz ya icime dogdu yakinda hamile kalican oyle bir sey bence.
zorxx rahim filminden korkma ben de yaptirdim hic oyle abarticak kadar degil minicik bir aci bir kac dakika bile surmuyor agriyan kismi.
kizlar gun mecbur kacar:)) optum hepinizi
evet uyuyo valahi bende diyom bizim ismimize uyan isim olsun
olur olur kız valahi daha iyi olur canım
canım uğur getirir inşalah yeni işin canım çalışırsın rahat geçer inşalah hamişliğin
[
zorxx rahim filminden korkma ben de yaptirdim hic oyle abarticak kadar degil minicik bir aci bir kac dakika bile surmuyor agriyan kismi.
saol cnm burda yazılanlar okadar kötüki film çektirenler rahatladım inan.
bide beklenmeyen istemediğim tarihim 26 kasım makber görür herhalde dimi ?
makber nerde canım benim iyidir inşalah ya allah hayırlı bir kapı açsın
evet canım bulursunuz ya hele bi gelsinler bebişkolarımıza:)))
ama ne dimi benim kardeşim bi sürü isim düşündü babası bişey demedi bebek oldu eve geldiler isim konak eniştem ilk defa MİRAÇ dedi kardeşim kızdı 9 aydır niye demiyon kura çekelim dedi 3 defa kura çektiler üçünüfüde kardeşim çekti MİRAÇ çıktı sonunda oda istedi koydular ama çoook güzel bi gözleri kirpikleri var anlatamam demem oki RABBİM yazmış alnına onlar birer bire çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?