"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

loçkam çok iyi düşünmüşsünüz valahi sizin isimlerinizlede uyumlu valahi
loçkam benimde içime dolmuş sen çok yakında hamiş kalacan aha buraya yazdımmmmmmmmmm

loçkam çok iyi düşünmüşsünüz valahi sizin isimlerinizlede uyumlu valahi
loçkam benimde içime dolmuş sen çok yakında hamiş kalacan aha buraya yazdımmmmmmmmmm

heee dimi loçkam RAVZA bana çok uyuyoryerimseniben
koray zaten eşimin ismi...o taktı kafaya erkek çocugu olursa ön ismi koray olacak..çilingiroglu ailesi gibi oguldan ogula geçicek koray ismisırnaşık şey
kızzz inşallah yaaa.hamile kalsamda çalışırım kısmetse kötü geçmezse...

fal bizde yani toplumda gercekten sohbetin bir parcasi aslinda terapi gb bazen:))
aslinda olay falda degil bazen deriz ya icime dogdu yakinda hamile kalican oyle bir sey bence.
zorxx rahim filminden korkma ben de yaptirdim hic oyle abarticak kadar degil minicik bir aci bir kac dakika bile surmuyor agriyan kismi.
kizlar gun mecbur kacar:)) optum hepinizi

evet uyuyo valahi bende diyom bizim ismimize uyan isim olsun
olur olur kız valahi daha iyi olur canım
canım uğur getirir inşalah yeni işin canım çalışırsın rahat geçer inşalah hamişliğin

erkek ismini eşim koyacak ama mutlaka bende beğenecem napıyom anlatayım düşünüyom düşünüyom diyomki şu şu isim güzelmi oda evet diyo beğeniyo bunlardan biri olsun diyo eee sonunda yine ben koymuş oluyom isim önemli ama kimisi beğenmiyo değişiyo ona karşıyım o yüzden bebelerimiz güzel isimle dünyaya gelsin

aynen kuşum yaa.bende böyle diyorum bazen kardeşime falan.zihinsel terapi gibi fal olayı..yoksa cidden rabbim içimi biliyor asla öyle inançlarım yok..ama dedigin gibi sohbetin şamatanın bi parçası..öyle de güldük ki dün anlatamam:))
kayınvalideme dedim daha geçen gün koraya dedim ki;annemlerin şu huyunu çok seviyorumibebekle ilgili tek birşey sormuyolar sıkıştırmıyolar bbaşka aileler gibi dedim..
öyle tabi niye sorayım sizin bileceginiz iş dedi Allah ne zamansa vercek inşallah dedi...
gerçekten onların bu huylarını çok seviyorum.ama nolduysa dün öyle deyiverdi kendi de şaşırdı:))

[
zorxx rahim filminden korkma ben de yaptirdim hic oyle abarticak kadar degil minicik bir aci bir kac dakika bile surmuyor agriyan kismi.

saol cnm burda yazılanlar okadar kötüki film çektirenler rahatladım inan.

benim kaynanam kayın baamda hiç sormazlar
ben diyom bizden torun beklemeyin kaynanama diyom o da niye öğle söylüyon diye bana kızar

[

saol cnm burda yazılanlar okadar kötüki film çektirenler rahatladım inan.

canım bende çekilecem rahim filmi..bende korkuyorum 1 yıldır aksattım valla...ama denildigi kadar degilmiş canım.

bide beklenmeyen istemediğim tarihim 26 kasım makber görür herhalde dimi ?

evet canım bulursunuz ya hele bi gelsinler bebişkolarımıza:)))

ama ne dimi benim kardeşim bi sürü isim düşündü babası bişey demedi bebek oldu eve geldiler isim konak eniştem ilk defa MİRAÇ dedi kardeşim kızdı 9 aydır niye demiyon kura çekelim dedi 3 defa kura çektiler üçünüfüde kardeşim çekti MİRAÇ çıktı sonunda oda istedi koydular ama çoook güzel bi gözleri kirpikleri var anlatamam demem oki RABBİM yazmış alnına onlar birer bire çıkıyo

tamam derinim loçkam git hemencik gel
iyi olmasına sevindim küçügümü feyza büyüğümü
diğer kızlar nerde
çağıramda gelsinler ebrar gökçoş riçhim ağlama makberim gelin hadiiiiiiiiiiiiii

ayyy miraç ismini çok severimmm..ismi gibi güzeldirde eminim..Allah anasına babasına bagışlasın onu
aynen öyle nurcum..dogmadan bi isim tutturuyo çogu kişi de degiştiriyor...
bak benim arkadasım mesela...hep rumeysa diyodu..ben ona hiçmi hiç bahsetmemiştim derin isminden.bigün anneme geldiler kardeşimle.derin koymaya karar verdigini söyledi..öyle mii dedim böyle böyle bende istiyorum..yaaa dedi vallahi hiç bilmiyodum dedi..kısmet işte.
ama kardeşim daha yeni evlendiginden beridir erkek olursa yagız kız olursa tuana diyodu...hiç degiştirmedi tuana koydu kızın adını:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…