oyy sağol bitanesiii ellerine sağlıkk ee üstünede bi fal bakarsın :)))buyurunnn efenimm kahvelerinizzz..büyükten başlıyımsırnaşık şey
buyur zorxumm.anam isminide zor yazıyom kıss zorrom diyim sana ben:)
buyur nurcummm.
buyurr sevalim.
al bakalım makbuşşşş en çüçük sensin:)))
canım geçen yıl bu zamanda laparaskopi oldum dış gebelikten dolayımakber nr ameliyatı ???
bebeeemm sana demedim.zorx in adetine dedim gelmeyesice delü şey:)))nan delü karuu ne gelmeyesice diyon aaaa geldim işte derdin ne nannklava:
canım hoşgeldin aramıza gördüm tarihini ve hemencik ekliyorumopuyorumnanaktan
bitanem geldim yaa başta niyetim gebzeye çıkmaktı ama vazgeçtim beyfendiyle beraber çıktık kızlara ayakkabı aldı şimdide bizi eve bırakıp yiğeninin sözüne gitti benide çağırdı ama istemedim
sırnaşık şeyanam koray enişteye yazık kız iyi dayanmış valahi sana
he kızz :lepi:seval o işini bilir hepten boşlamamıştır dimi amananiknanik
oyy kıyamam bitaneme üzülme şimdi böyle düşünüp yaaayaa kızlar biliyomusunuz geçen yıl bu saatlerde ameliyata hazırlanıyordum ben koskoca 1 yıl geçtiiii offf offfffff
ohhhh mis gibide koktu kahven eline sağlık canım valahi içimde üşmüştü
derin sağol bebek kahvelerin olsun
yaşım 22 canımmakber senin yaşın kaç
yaşım 22 canım
yalnız ben yanında çikolata olmadan içemem gamyoncuiremsu şöförüm getiriyo size gamyoncuiremsu
tmm cnm ulaştı çikolatalar.ben biskremle yiyom iyice aştım iki gündür rejim sarsıldı:))))
ben 23 yaşımda evlendim canım.derin sen kaç yaşında evlenmiştin
kız vallamıklava: ben hem üşüyom hem kola içiyom ellerim buz ayaklarım buz ben tabi hasta olurum sonra ovulasyon mu acaba derim ((
ye loşkam canın istemiş yazık ama beniml oçkam tutar nefsinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?