yok kız ben normalde almadan duramam da rejim olayından sonra misafir gelir diye almıştım bigün.öyle kaldılar battı hepsi orda bana:))))bende kasıtlı almıyom öyle şeyler markete gidince ama akşam eşimi tembihliyom şunu şunu al diye negroyu bende seviyom şimdi eti cine taktım :))
sırnaşık şey evet akşam yatarken sirkelimi içerim bişycik kalmaz:lepi:he biskiremi negroyu yıyo sonra sirkeli suyu içiyo :roflol:
delüü git al ne duruyonn:))))kızlar canım çekti ha bmemi gitsemşutarafagitti
kızlar ben çıkıyorum şimdilik işlerim var hemde yemek yapmam lazım öpüyorum sizi çok görüşürüz
yok kız ben normalde almadan duramam da rejim olayından sonra misafir gelir diye almıştım bigün.öyle kaldılar battı hepsi orda bana:))))
ya yazık kız iyi yaptın yedin cokacimcoook
ben dün misafire tiramisu yaptım nasılsa şimdi hamile yok aramızda derinde rejimde ama sirkeli su ona yardımcı akannehir vallah çoook beğendiler tabii yanında başka şeyde vardı çocukda vardı yanlarında 2 dilimi istedi annesi karnın ağrır dedi bende eve sardım koydum adam karısına diyoki 20 yıldır senden bişey götmedim ay 20 yıl bi ömür gibi kadına sordum ben bilmem diyo insan kocası çocukları için öğrenmezmi
canım o deiğin ne oluyo nasıl yapılıyo anam canlarını incitmiyolar insan istese her şy yapar en dolmamı biliyodum işli köftemi biliyodum şimdi bir yapıyom anemide kaynanamıda soluyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?