"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbercim hoşbulduk nasılsın tatlım iyisin inşaalah canım her şey yolundaır umarım canım

hoşbulduk cnm sen nasılsın, ben aptal gibiyim bu ayda olmadı kıss belki olur diyo umut ediyordum ama neyseeeeee
nasip kısmet:umursamaz:

günaydın derinoşkom nasılsın tatlım erkencisin loçkammmmmmmm
iyiyim cxnm sagolasın.evet 7buçukta kalktım cnm..:))
hoşbulduk cnm sen nasılsın, ben aptal gibiyim bu ayda olmadı kıss belki olur diyo umut ediyordum ama neyseeeeee
nasip kısmet:umursamaz:

olsun cnm üzülme.nasip işte bu ay kısmet degilmiş sıkma canınıçönümüzdeki aylara bakalım.

iyiyim tatlım yaa ama başım çok ağrıyor geçmek bilmedi kaç gündür..

yellowcum üzülme yaa inşallah önümüzdeki ay

ay kızlar sağolun yaa umudum kesildi bnm
rahim geriye dönük olduğu için olmaz diyenler var
sanırım hiç olmayacak

aa kötü düşünme lütfen canım doktorla görüştünmü bu konuyu vardır mutlaka bi çözümü

ay kızlar sağolun yaa umudum kesildi bnm
rahim geriye dönük olduğu için olmaz diyenler var
sanırım hiç olmayacak

ay lütfen cnm ne demek olmaz diyenler var..olmaz diyenin Allahtan korkusu yok heralde seni böyle psikolojik olarak etkiliyolar çok kızıyorum yaa.herkes doktor olmuş sanki.Allah bilir kimin olup olmayacagını...umudunu kaybetme..Allahtan umut kesilir mi hiçç.lütfen rahat ol biraz canım üzme kendini.zamanı varmış daha demekki.

gittiğim doktor engel değil ama çok zor olur demişti
cuma iş çıkışına bi doktor bulursam gidcem inş
ayy bilmiyorum ya ellerim titriyor sinirden ağlıycam ağlayamıyorum

aman neyse kızlar siznde canınızı sıkmıyım siz olmasanız ne olurdu bilmiyorum kimseye bişe söyleyemiyorum
siz nasılsınız
ne var ne yok
günüm bugün test yaptıracak dimi inş hamiledir ya ona sevinelim değil mi
aglama ortalarda yok görüşen var mı

gittiğim doktor engel değil ama çok zor olur demişti
cuma iş çıkışına bi doktor bulursam gidcem inş
ayy bilmiyorum ya ellerim titriyor sinirden ağlıycam ağlayamıyorum

canım üzülme yaa(başka bi doktor bulursun inşallah...böyle umutsuz konusan doktorlara sinir oluyorum.hastayı moralman çökertiyolar sonrada moral önemli diyolar..eee sen bozuyon moralini hastanınnnn:mymeka:

yelovcum karamsar düşünme rabim yeterki istesin olmaz ne demek o diyenlerin nasıl ağı varıyo öğle demeyr

canım söyle tabii biz ne için buradayızŞeniz
evet günüm bari iyi haber getirse:Saruboceq:

yelovcum karamsar düşünme rabim yeterki istesin olmaz ne demek o diyenlerin nasıl ağı varıyo öğle demeyr

hele bakkk kendi dün aaglıyodu delü karı seninde farkın yok üzüyon kendiniklava: yapmayın böyle canlarım.olacak birgün er yada geç.önemli olan en hayırlı dönemde olması:Saruboceq:

derinim.sevoşum makberim sağolun canlarım bnm
en iyisi doktora gidip tedaviye başlamak artık zaten niyetim vardı ama belki gerek kalmaz dedim
neyseee uzatmıyım çok konuştum
günüm ne zaman gelir acaba

heeeeeeee lokam güldürdün ha beni canım benim içim bazen çok kararıyo loçkam hele dükkanda her şey aklıma geliyo olacakmı loçkam bilmiyom ya böyle doktora gitmek beni çok geriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…