inşallah canım yaa..ee sen nasıl oldun ben hala sorhoş gibiyim başım dönüyor midemde bulanmaya başladı öksürükle halsizlikte cabası :)))evet makbuş bu delü inş hamişş çıkar yaaa:))))
canım hoşgeldin yaa sendemi geçmiş olsun tatlım haklısın valla delü riç bizide hasta etti :)))güncümmmmm hadi inşallahhhhhh coştur topiği yarın iyi haberlerini bekliyorum...
kızlar çok öksürüyorum ya kuru kuru öksürmekten boğazım tahriş oldu....hepimize ne oldu böyle sanal bi virüs hepimizi ele geçirdi.....
inşallah canım yaa..ee sen nasıl oldun ben hala sorhoş gibiyim başım dönüyor midemde bulanmaya başladı öksürükle halsizlikte cabası :)))
canım hoşgeldin yaa sendemi geçmiş olsun tatlım haklısın valla delü riç bizide hasta etti :)))
iyi bari canım sen iyi ol en azından
günümm yanlış okumadım demiii test silik çıktı yaa ben sana hep diyordum yine diyorum sen fazla beklemicen sabah kanda baktır canım
güncümmmmm hadi inşallahhhhhh coştur topiği yarın iyi haberlerini bekliyorum...
kızlar çok öksürüyorum ya kuru kuru öksürmekten boğazım tahriş oldu....hepimize ne oldu böyle sanal bi virüs hepimizi ele geçirdi.....
bebişkommm hoşgeldin bersum..ay inş gün bizi cde kendini de costuracak yarın kuşum inşşşşş.
ay deme yaa öksürüyon demek..off ne içsen ki.pekmez falan içsen?
kizlar bir de ikinci testi de parcaladim parca parca olunca cok iyi gorunuyor gece msni acicam size:))) bir saat sonra msni acik olana kameradan gostermeye calisacagim:)) oteki bilgisayrda ve yemek yapmam lazim ondan bir saat sonra.
kizlar Allah razi olsun yanimdasiniz ben simdi hamile olacak kadar sansli bir insan degilimdir ama Rabbim buyuktur inanin ortada hisslerim ne var diorum ne yok. hayirlisi olsun, saglikla kucagima olabilceksem olsun tek duam bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?