"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet makbuş bu delü inş hamişş çıkar yaaa:))))
inşallah canım yaa..ee sen nasıl oldun ben hala sorhoş gibiyim başım dönüyor midemde bulanmaya başladı öksürükle halsizlikte cabası :)))
canım hoşgeldin yaa sendemi geçmiş olsun tatlım haklısın valla delü riç bizide hasta etti :)))

canım.şimdi ballı su yaptım ya iyi gelir belki dedim..ondan önce cavdar ekmeginle peynir yedim..öyle yani iyi gibiyim..

günümm yanlış okumadım demiii test silik çıktı yaa ben sana hep diyordum yine diyorum sen fazla beklemicen sabah kanda baktır canım

bebişkommm hoşgeldin bersum..ay inş gün bizi cde kendini de costuracak yarın kuşum inşşşşş.
ay deme yaa öksürüyon demek..off ne içsen ki.pekmez falan içsen?

kizlarr esimde dio var orda cizgi diye ama cok heyacan yapma cunku asiri silik ve kalin olmasi gereken cizgi cok ince dedi. ama varmis ben hayal gormemisim. yalanci da olsa bu testlerde boyle seyler gormek guzelmis bir rahatim walla degilsem degilsem canim sagolsun gbsinden saolun kizlar yarina anlariz karayi aki kirmiz karti:))) gelmez insallah.

kizlar bir de ikinci testi de parcaladim parca parca olunca cok iyi gorunuyor gece msni acicam size:))) bir saat sonra msni acik olana kameradan gostermeye calisacagim:)) oteki bilgisayrda ve yemek yapmam lazim ondan bir saat sonra.
kizlar Allah razi olsun yanimdasiniz ben simdi hamile olacak kadar sansli bir insan degilimdir ama Rabbim buyuktur inanin ortada hisslerim ne var diorum ne yok. hayirlisi olsun, saglikla kucagima olabilceksem olsun tek duam bu.

tamam mi sekerler kusura bakmayin adam da ac kaldi yazik isten geldi testle bozduk kafayi:)) gideyiim de yemekle ilgineyim, cok sagolun iyiki varsaniz ben ya da isz hic farketmez artik pes pese mujdelerle dolar Insallah burasi.

canım benim.hayırlısı Allahımdan günüm...
inşallah vardır bebegim yaa.içimden bi ses var diyor ama yoksada hayılrısı varsada öyle...
ne demek hamile olacak kadar şanslı degilim niye olmasın cnm benim.1 kere oldu bi daha niye olmasın?inşşşş oldu bu defa:Saruboceq:

bennnnn :))) bersuu kızların çoğunda var yaa Allah yardımcımız olsun..
hanımlar ben acık uzanıcam gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…