günümm yine kendi kendine kuruntu ediyon :mymeka:bırak kötü düşünceleri sabah ola hayrola demi inşallah Rabbim yüzünü güldürücek canımkizlar yaa benim regle gunum bugunmus, esimle baktik takvime fransizca gunleri karistirmisim yarin sanmisim ama eminiz bugunmus regle gunum. boylelikle biraz daha umutlandim. gerci boyle seyler yaziomda kendi dedigime inanniyorùuyum bilmioùm salaklastim:))
kizlar kafanizi sisirdim korku saskinlik suphe ya nasil mumkun die inandigim anlarda Allahim cok sukur deyip agliom inanmadigim anlarda da yaaa hem reglem gelmiyor hem test supheli vs vs kan testine gidicem sabah, Insallah kimyasal gebelik falan degildir..;
kizlar yaa benim regle gunum bugunmus, esimle baktik takvime fransizca gunleri karistirmisim yarin sanmisim ama eminiz bugunmus regle gunum. boylelikle biraz daha umutlandim. gerci boyle seyler yaziomda kendi dedigime inanniyorùuyum bilmioùm salaklastim:))
kizlar kafanizi sisirdim korku saskinlik suphe ya nasil mumkun die inandigim anlarda Allahim cok sukur deyip agliom inanmadigim anlarda da yaaa hem reglem gelmiyor hem test supheli vs vs kan testine gidicem sabah, Insallah kimyasal gebelik falan degildir..;
kizlar uyuyamadim sinirlerim bozuldu birden ya ben hamileysem diye korktum aslinda tabiiki hamilelege acayip sevinirim hamileysem kaybedersem yine diye korktum( gayet de daha kesin olmadigina cok soguk kanlilikla farkinda olmama ragmen. bu seferde bir gun hamile kalirsam bu korkularla nasil basa cikarim diye korktum. kisacasi korkuyorum iste hamile olmasam bile ihtimalinde bile korkuyorum. Rabbim cok buyuk her verdigi dertte de sevinctede bir hayr vardir bunlari bilen bir insan olmama ragmen korkuyorum. sanki ben saglikli tasiyamam benim yuzunden bebege bir sey olur gb korkular. siz yokken yazayim da dayaktan kacayim:)) hamile kalmak icin cektigim acilardan sonra buna korkmam bile kendime kizmama yetiyor ama iste olanlardan cok etkilenmisim. elimde degil kizlar.
ah canlarim Allah hepimizin yuzune baksin, artik hic uzulmeyelim bu konularda saglikla hepimiz yavrularimiza kavusalim. ben her zaman hepimizi dusunuyorum bu konuda sadece kendimi degil cunku yasayamayan bilmez cektiklerimizi, cok sukur saglikliyiz hepimiz eslerimiz de ama bu hasret de baskaymis be kizlar. bizi biz anlariz.
ben de su an hamile degilsem bile (inanin olmama ihtimali mi nedense acayip ciddiye aliyorum ve uzmuyor bu beni) bir gun hepimiz anne olacagiz buna da gonulden inaniyorum. burda nerdeyse hepiniz icin bunu tek tek hep hissettim. bir gun bizde bebeklerimizden konuscagiz, bakin Allah'in izniyle sevilcigimiz gelicek haftaya oglusunun onu uyutmadigi dertlerini yazmaya hepimiz bir gun yazacagiz ama yine de bu gunler cok zor. iyiki birbirimizi bulmusuz.
ebrar yaw heyacani bile guzelmis gecen richim de oyle demisti kizlar soyle anlatayim test cok silik ama sanki varla yok arasi. ve ustunden vakit gecince bir gece belirmis, yine yaptim bu seferde test yeri sanki bellli renk yok. geceden kaldan da renk incecik oysaki daha kalin arti cikmaliydi. bir de testte on dakikadan sonra bakmayin dio ben ertesi gunu bakiom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?