"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derincim yemek ve vc zaten en önemli şeyler keşke konuşsaydın be canım ne diyim :bbo:

oo derinim ne güzel iş ama zorlukları varmış allah kolaylık versin canım öğlen yemeğini çalıştığın yer vermelii yaaa

sagol canım öyle vermeli tabi ama işte...çagırdı çalışır mısın diye..böyle böyle dedi az verebilcem işler fazla yok falan filan..gelirmisin dedi..bende evde durmaktan sıkıldıgım için atladım tabi.ama bu konuları konusmadım işte .hatam o o oldu yani.

kızlar ben müsadenizi isticem yaa kusuruma bakmayın.semam seni bulmuşken çıkmak istemezdim cnm ..ama uzanayım biraz ya.boynumun içinde bişey yanıyo sanki.yatıyım koray gelene kadar.öptüm canım ikinizide.iyi bakın kendinize.Şeniz

ewet ikiz canım o üzüntüleri en iyi buradaki arkadaşlaar bilir
benim 5.yılımda oldu ama hep dua ettim duadan başka yapacak bir şey yokk üzülme desemde üzülecen amasakın duanı ve ümidini yitirmeeee

evet nurum yaa ...kardeşimin eski çalıştıgı dükkan karşıda.bugün oraya gittim.oradaki kız tmiz tutuyo yoksa girmezdim.ama dayanamadım.afedersiniz akşamın 7 sine kadar tuttum kendimi gitmemek için..giremiyom ben başka yerde çünkü..en son bi abla geldi işten çıkarken ugramış.dur valla ölüyom dedim.tmm kızım git dedi...sagolsun ya o gelmese koyverecektim nerdeyse:))
cadde de iyi bide.herkesi tanıyorum yabancı yer degil.o yüzden de hemen kabul ettim.babam biraz ileride mesela dükkanı var:)yemek ısmarladı bugün bana.
neyse kızlarr öpüyorum çok çokkk canlarım.kaçtım.

ya zaten ediyorum hemde nasıl RABBıMıN vardır bi blldiği beni bizi en çok sen anlarsın sende bebelerine dikkat et doğuma kadar sonrası ALLAH kerim cinsiyetleri bellimi biliyonmu bizde ikiziz kız kardeşimle eşimde ikiz yani onunda erkek kardeşi var :))

güle güle canım çalışacam diye hasta olmayasın ben şifayı kaptım vücudum kırılıyo.

oo maşallah ikizler baya varmış seninde ikiz olur inşşşş
biri kız biri erkek allahım sağ salim dünya ya gelmelerini nasip etsinde başka bir şey istemiyom

amiiiin canım senin tedaviyle olmuştu dimi şu an kafam durmuş gibi sizde sorun neydi canım

ewet canım tedaviyle oldu hangi yollardan geçtim anlatayım
rahim filmi çektirdim laparaskopi oldu 3 defada aşılama oldu tutmadı sonunda mikro enjeksiyon yaptırdık rabbim verdi demek ki zamanı şimdiymiş bizde sorun yoktu canım açıklanamayan infertilite gurubundan dık

anladım sayfa çok yavaş ilerliyo geç okudum bende inş bayramdan sonra film çektircem

herşey daaha güzel olucak inş rahim filminide çektir canım çok gerekli
sayfa yavaş neyse canım bana müsade allaha emanet ol allah gönlüne göre versin
ayrıca kknın bütün güzel hatunları sizleri çok özledm ebroşum gökçem makbuş bersuu gün sevalim ağlamacım ve şuan ismini sayamaadığım bütün arkadaşlar en kısa zaman da görüşürüz inş öptüm hepiniziii

slmm kızlar nasılsınızzzz yeni hbrlerr var galibaaa geçmişi okuyamadım 1 haftadan beride yoktumm kociş pcyi cökertmişşş şimdi memlekete geldimm bayram tatilineee hamişlerr gözünüz aydınnnn darısı başımızaaaaaa

isim düşünmedik daha doğuma 4 ay var canım mart sonu gibi olucak herhalde yada nisan başı bakalım nasippp

yook canım acı olmuyo mikrodaaa sen önce bi rahim filmini çektirde sonrasına allah kerim ne sorun olursa olsun bana sor elimden geldiğince yardımcı olurummm

slm kızlar nasılsınız ben bgn sok ıcındeyım günüm sana dıyorum özellıkle bacım sen bılıyosun makbus sende benım bu ovülasyon kafayı yedı bacılar gecen ay 18.gün gerceklesen ovülasyon buay 13.gün gerceklestı ya cok sasırdım öylesıne baslım dedım bgn testlere oysakı 15.günden ıtıbaren baslıcaktım yapmaya bı yaptım baktımkı çift çizgi neden böyle oldu anlamadım gıttı ama mutluda oldum çünkü okadr ılac aldım 8gün boyunca ıcmedıgım antibiyotık vs.kalmadı olmaz buay heralde dedım ovülasyonu etkıler dedım ama oldu oda erken neden acaba kızlar ya kötü bişiymi acabamafoldumben
yada acaba adetım gecıkmıstı ya ondanmı böyle kafam karıstı bacılar ya:bbo:
allahtan erken yaptım bısıy dürttü benı dedım ya gecen ay 18.gün oldum dıye beklıcektım boşa gıtmesın testler dıye herseyın hayırlısı:Saruboceq:
gökcem cok sagol cnm daha ıyıyı sen nasılsın görüşemez olduk:1hug:
sevalım cok gecmıs olsun bacım ya dıkkat et kendınea.s.
bersum sende daha ıyısındır umarım sende dıkkatet kendınea.s.
derınım cok zor o wc ısı ya ama her ısın bı zorlugu oluyo mutlaka ıyı allahtan bıyer bulmussun ıdare et bacım ya kib:1hug:
makbusum günüm ebrarım nurcugum esencıgım ceylanım prensesım semacıgım ve dıger kızlar hepınızı öpüyorumopuyorumnanaktan buarada grıbım gectı ha bulasmaz yanızemuszemus:kedi:kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…