bitanem nede yorulurmuş kıyamam sanaa :teselli:valla baya yoruldum tatlım bide bebişleri vardı görünce içim acıyor nedensecanım yaaa.sen iyi ol keşke biz öyle düşünür müyüz hiç yaa aşkolsun..senin ne sorunların oldugunu az çok biliyoruz cnm rahat ol sen.inşallah bu zorlu günler bitecek aglamam...güzel dileklerin için de sagol canım.bakalım şimdilik gidiyorum.ama kafam bozulursa bilemiyorum..yemek konusu bide wc olayı falan sıkıyo beni.
canımmm çok sagol yaaa inşallah loçkam.zaten dükanda düşünüp duruyorum yaaa.ne kadar rahat olsamda kendi dükkanı gibi yok insanın dimi..inşallah diyorum banada nasip olur..ama şu hayatta neyi çok istediysem RABBİM er yada geç verdi kurban oldugum Allahıma çok şükür..inşallah bu da olacak..o dükkanımda bebişime mamalar yediricem.inan yazarken aglayasım geldi şimdi :gitme:
sende iyisin inşallah canım benim..takmıyon artık çok dimi?kızarım yoksa.Şeniz
aynen öyle ebuşum hiç sorma..tamam çok rahat bi yer hani sıkmıyolar asla..kadın daha alırken dedi.kendi dükkanın gibi açıp kapatıcan,çayını kahveni iç istedigin zaman...oturucan rahat rahat...öyle demişti..ama bugün 7 buçukta kapatıyorum diye aradıgımda sesi degişti sanki..bilmiyom banamı öyle geldi...işverenler böyle işte cnm...ikinci dükkanı açıyor şimdi esenlerde.sanki oradaki elemanlara aynı parayımı vericek sanıyosun..orası işlek cadde bide daha çok iş olurmuş öyl diyolar..bakalım zaman ne göstericek.valla sabahları babam olmasa zor çıkarırım o sepetleri dışarı(
çok dogrusun günüm...benden başkasını istemedi oraya...güvenilir birini bulmak zor diyerekten..bugün anneside gitti hep yanlızdım..ikinci gün yıktılar üstüme dükkanı.sagolsunlar güvendiklerinden yani ama fiyatların hepsini ögrenemedim daha çok zor oldu.kırk kere aradım kadını yanlış para almıyım müşteriden diye...
sen nasılsın günümm..Şeniz
canım benim iyi olmana çok sevindim.oh ya toparlanalım azıcık hepimizz.benim belim bugün pek agrımadı şükür..ama wc olayından onu duymamış olabilirim(
bakalım dedigin gibi zorlayacak bu konu beni ama inşallah bi yolu bulunur.öptüm gökçem benim.Şeniz
bitanemmm...sana çok çok kolay gelsin yaaa..yorgunsun bide bunun servisi bulaşıgıı offf Allah yardımcın olsun..tek yapınca insan ne zorlanıyo(öptüm seni makbuşum.Şeniz
oy bitanem yakalayamadım seni yaa kız çok özledim seni yaaa demek diğer bebişin cinsiyetide belli oldu ohh çok sevindim neyse görüşürüz bi dahaki gelişindeherşey daaha güzel olucak inş rahim filminide çektir canım çok gerekli
sayfa yavaş neyse canım bana müsade allaha emanet ol allah gönlüne göre versin
ayrıca kknın bütün güzel hatunları sizleri çok özledm ebroşum gökçem makbuş bersuu gün sevalim ağlamacım ve şuan ismini sayamaadığım bütün arkadaşlar en kısa zaman da görüşürüz inş öptüm hepiniziii
kız delüüü erkenmi yumurtluyomuşun sen aaa demekki adetin bitince başlaman lazım testleri yapmaya inşallah değerlendirmişsindir:jeyyar:slm kızlar nasılsınız ben bgn sok ıcındeyım günüm sana dıyorum özellıkle bacım sen bılıyosun makbus sende benım bu ovülasyon kafayı yedı bacılar gecen ay 18.gün gerceklesen ovülasyon buay 13.gün gerceklestı ya cok sasırdım öylesıne baslım dedım bgn testlere oysakı 15.günden ıtıbaren baslıcaktım yapmaya bı yaptım baktımkı çift çizgi neden böyle oldu anlamadım gıttı ama mutluda oldum çünkü okadr ılac aldım 8gün boyunca ıcmedıgım antibiyotık vs.kalmadı olmaz buay heralde dedım ovülasyonu etkıler dedım ama oldu oda erken neden acaba kızlar ya kötü bişiymi acabamafoldumben
yada acaba adetım gecıkmıstı ya ondanmı böyle kafam karıstı bacılar ya:bbo:
allahtan erken yaptım bısıy dürttü benı dedım ya gecen ay 18.gün oldum dıye beklıcektım boşa gıtmesın testler dıye herseyın hayırlısı:Saruboceq:
gökcem cok sagol cnm daha ıyıyı sen nasılsın görüşemez olduk:1hug:
sevalım cok gecmıs olsun bacım ya dıkkat et kendınea.s.
bersum sende daha ıyısındır umarım sende dıkkatet kendınea.s.
derınım cok zor o wc ısı ya ama her ısın bı zorlugu oluyo mutlaka ıyı allahtan bıyer bulmussun ıdare et bacım ya kib:1hug:
makbusum günüm ebrarım nurcugum esencıgım ceylanım prensesım semacıgım ve dıger kızlar hepınızı öpüyorumopuyorumnanaktan buarada grıbım gectı ha bulasmaz yanızemuszemus:kedi:kaydirigubbakcemile3
ay bitanemm kıyamam sana benn bilirim o duyguyu bilmemmiiii kelimeler sözler anlatmaya yetmezmakbus bu geceler yine uyku tutmuyor beni bu gunler dicektim donup silmektense yazarak duzeltiom.
ya makbus gokce bugun ne oldu, bir magazaya girdim burda bebekler icin bilinen bir yer, bir yaayak odasi hazirlamislar asik oldum, dedim ben olsam param yeterse bunu alirdim kesin, sonra bir dusundum ben simdi hamile olacaktim o da kiz odasiydi ve kaybettigiml bebegilm kizdi, simdi bu oda benim evimde olacakti, dondum kaldim magazada hani bogaziniz dugumlenir ya aglayamazsiniz bile uzuntuden oyle oldum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?