"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar hepinizi hayırlı cumalar olsun inşallah
derinim ya canım senin işin biraz zorluyucak seni ama bilmiyorum hemende pes etme konuş inş arada anlaşırsınız yemek konusunda canım sıkma canını
makbuşum misafirin varmış bende gelemm miiiiiii kolay gelsin kuşum
sevalim sedef hastalıgı yazmışsın kesin tanı koyuldumu canım inş rabbim derman da verir canım üzülme emiii..
günüm sen nasılsın canım haber alırsan sevilden yaz buraya olurmu ay inş sevil dogum yapmıştır saglıkla kucaklayuıp mis kokusunu kokluyodur şimdi inşş..
bersum okula gitmişsin aslında şuan iyiyim diye düşünüyosun ama bence biraz daha dinlenmen ii olcaktı bünyen tam rahatlamış olcaktı neyse hadi ii dersler datlum sanaaaa..
ebroşum seninde işler varmış delüm kolay gelsin sana da yorma kendini canomm
richim de daha iyi miş oh sevindim canım geçmiş olsun
kızlar bende daha ii sayılırım igneleri yedikçe kendime geliyorum çok şükür sadece terleme fazla oluyo oda geçer inş

aglamacım datlı hamişimiz canım kendini üzme yaa elden gelse hep birlikte olurduk orda derdine ortak olurduk ama gelemiyon da kk ya neyse sen ii ol arada haber ver bize canım kib inş herşey güzel olucak

ebrarım gel caım başımın üstünde yeriniz var canım inşalah bir gün olurda hepinizi beklerim
gökçoşum evet sedef malesef canım sen nasılsın iyimisin canımöptüm seni kb canommmmmmmmmmmmm

aa kimseler yokk gökçecim gel tabi canommm başımın üstünde yeriniz var
herşey bitti ama bende bittim :bbo:sırılsıklam ter içindeyim üstüne bide beyfendiye yemek yaptım :))) şimdi girip bi duş alıcam gelirim akşam tabi gelebilirsem :)) öptüm sizi çokk

canım yaaa.sen iyi ol keşke biz öyle düşünür müyüz hiç yaa aşkolsun..senin ne sorunların oldugunu az çok biliyoruz cnm rahat ol sen.inşallah bu zorlu günler bitecek aglamam...güzel dileklerin için de sagol canım.bakalım şimdilik gidiyorum.ama kafam bozulursa bilemiyorum..yemek konusu bide wc olayı falan sıkıyo beni.
canımmm çok sagol yaaa inşallah loçkam.zaten dükanda düşünüp duruyorum yaaa.ne kadar rahat olsamda kendi dükkanı gibi yok insanın dimi..inşallah diyorum banada nasip olur..ama şu hayatta neyi çok istediysem RABBİM er yada geç verdi kurban oldugum Allahıma çok şükür..inşallah bu da olacak..o dükkanımda bebişime mamalar yediricem.inan yazarken aglayasım geldi şimdi :gitme:
sende iyisin inşallah canım benim..takmıyon artık çok dimi?kızarım yoksa.Şeniz
aynen öyle ebuşum hiç sorma..tamam çok rahat bi yer hani sıkmıyolar asla..kadın daha alırken dedi.kendi dükkanın gibi açıp kapatıcan,çayını kahveni iç istedigin zaman...oturucan rahat rahat...öyle demişti..ama bugün 7 buçukta kapatıyorum diye aradıgımda sesi degişti sanki..bilmiyom banamı öyle geldi...işverenler böyle işte cnm...ikinci dükkanı açıyor şimdi esenlerde.sanki oradaki elemanlara aynı parayımı vericek sanıyosun..orası işlek cadde bide daha çok iş olurmuş öyl diyolar..bakalım zaman ne göstericek.valla sabahları babam olmasa zor çıkarırım o sepetleri dışarı(
çok dogrusun günüm...benden başkasını istemedi oraya...güvenilir birini bulmak zor diyerekten..bugün anneside gitti hep yanlızdım..ikinci gün yıktılar üstüme dükkanı.sagolsunlar güvendiklerinden yani ama fiyatların hepsini ögrenemedim daha çok zor oldu.kırk kere aradım kadını yanlış para almıyım müşteriden diye...
sen nasılsın günümm..Şeniz
canım benim iyi olmana çok sevindim.oh ya toparlanalım azıcık hepimizz.benim belim bugün pek agrımadı şükür..ama wc olayından onu duymamış olabilirim(
bakalım dedigin gibi zorlayacak bu konu beni ama inşallah bi yolu bulunur.öptüm gökçem benim.Şeniz
bitanemmm...sana çok çok kolay gelsin yaaa..yorgunsun bide bunun servisi bulaşıgıı offf Allah yardımcın olsun..tek yapınca insan ne zorlanıyo (öptüm seni makbuşum.Şeniz

hoşbuldum nurcum iiyim allaha şükürr sen nasılsın canım
derinim sende hoşgrldin canım nasılda özlemişimmm işe başlamışın hayırlı olsun ne işi

iyilik be sema nasıl olayım reglim yaklaşıyo ister istemez kafama takılıyo öylesine yaşayıp gidiyorum..

öteki kızlarıda çook özlmişim yaa gireemez oldum ama ne yapayım eşim müsade etmiyoo çok sinirleniyoo :sinifsinif: :sinifsinif:

öylesine yaşıyoum ne demek bu karamsarlık göstergesi daha duymıyım çok iyi biliirim o gergin günleri rabbim en kısa zamanda senin ve güzel arkadaşlarımın yüzünü güldürsün aminnnnnn
kaçç yllık evlisin nur

kıss derin nasılsın işler nasıl alışabildinmi cicim
ay canım alışıyom ben iş sorun degil de..şu wc olayı bide yemek olayı canımı sıkıyo.girrkende bişy demedi bende yemegi sormadım salak gibi..dün söyledi.yemege dışarı çıkarsın diye
hoşbuldum nurcum iiyim allaha şükürr sen nasılsın canım
derinim sende hoşgrldin canım nasılda özlemişimmm işe başlamışın hayırlı olsun ne işi

bende özledim kıss.sagol bebegim yaa.bebek giyim satıyom canım.

oo derinim ne güzel iş ama zorlukları varmış allah kolaylık versin canım öğlen yemeğini çalıştığın yer vermelii yaaa

e ama öyle eylülde 4 yıl olacak bide eski arkadaşlarımı buldum bebeleri olmuş hamileler çooook üzülüyırum valla ama napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…