"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam kizlar, tahminimce sevilim oglusuyla yeni hayata adaepte olmaya calisiyordur. ilk gunler cok zor oluyormus. ay yerim bebisini onun ben

slm güzeller herkesler ii mi bakimmmmmmm valla ben bugün yorgunluktan gebericem sanki yaa halıları silkeledim sildim balkonları yıkadım yemek bulaşık derken gözüm etrafı görmedi yaa neyse hayden bende kaçayım topikte gezeyim kimselr yokken opuyorumnanaktan

huu huuu kimseler yokkk muuu off bi gelem dedim kimseler gelmemiş kii neyse hadi ii akşamlar hepiciginizeee görüşmek üzre datlularımmmopuyorumnanaktan gokcedoş kaçarrr

gökçoşum canım nasılsın canım kaçırdım seni canım oh mis gibi oldu evin şimdi canım kb öptüm
nuranaycım sendemi giitin

yok kıss burdayım dün bahsettiğim yapışkanlı folyoloru araştırıyorum sen nasılsın ben bu gün alşverişe çıktım amman heryer kaynıyor sende işler nasıl cicim

iyiym sen nasılwsın bende dün akşam çıktım çarşuya benimi şler pek iiy değil bayram havası yok

ay canım benim belli olmaz açılır belkim daha var hem geçici değil kalıcı olsun işlerin kız ne dicem sen bilirsin benim kaşlarımın bitarafı küsmüş :) yani 1 aydır grlmiyo çok belli değil ama canımı sıkıyo kaş farı diye bi şey duydum doğrumu varmı öyle bişey bide bayramda kullanacam hani abdest falan alırken akrmı yani rimel gibi yağlımı oluyo yoksa bildiğimiz far gibimi hani sen satıyosun ya kozmetik eltim a..
temsilcisi 15 milyon dedi bukadar pahalımı yoksa marka diyemi bacım bi deyiver

nuranaycım canım var kaş kalemi benim uförümde sürüyo kalşalrı düzeltmek düzgün göstermek için kulanıyoz flormerin kaş kalemi var kaş klaemi diye geçiyo oonu al bende de var ama okadar pahalı değil lancomun var sen flormerin a uygundur o kadr pahalı değil

"sağol canım yarın olmazsa büyük bi parfümeri var oraya gider alırım işlerimde var bayram geliyo bi boşlukta alır gelirim tşk canım

bir şey değil canım ne demek rica ederim avanun bem beğenmyom ürünlerini flormerin al daha iyi

slm kızlar nasılsınız beni sorarsanız fena sayılmam dün annemler bize gelmişti.eve dönmek için otobüs beklerken annem dengesini kaybedip otobüsün altına düşmüş eğer adamlar otobüsü yumruklamasalar üstünden geçcekmiş kaşı patlamış gözü morarmış emarını çekmişler dikiş atılmış bide yüksek tansiyon hastası azcık heyecanlansa tansiyonu fırlıyo valla dün kardeşim aradı anlattı ömrümden ömür gitti verilmiş sadakamız varmış

canım çok geçmiş olsun allah kazadan beladn korusun canım gerçekten büyük kaza atlatmış allaha emanet olun ben artık kaçayım yarın göüşürüz çok çok geçmiş ıolsun

seda çokk geçmiş olsun canım
dikkat etsin tansiyon olayı çok zor yaaa benim babamda da var
rabbim acil şifalar versin

ay canım geçmiş olsun ALLAH kazadan beladan korusun hepimizi

kız öyle deme bende öyleyimdir bişey yapacaksam kafaya koyduysam illaki yaparım biyere giderkende acele ederim beklemeyi bekletmeyi hiiiç sevmem ilk ehliyrt aldığım zaman eşim araba kullanmama kızıyodu insanları eze eze gidersin derdi ama firenledim bu halimi ALLAh anneni korumuş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…