"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydın fıstıklarr herkese iyi haftalar diliyorum derinimm sabah erken kalkmadım kociş okula gitmedi yaa şimdide annemdeyim nasılsın tatlım

günaydın kızlar
derinim inşalah tedavin sonuç vermiştir loçkam öptüm
gökçoşum bayram temizliğim yapıyon kolay gelsin canım yorma kendini fazla
makberim afiyet olsun sana canım

selam hanımlar bi selam veriyim dedim .bende temizlik yapıyorum .camları kocişimle sildik .evim 3.kat olduğu için korkuyorum çıkmaya saolsun yardım etti bitirdik.
şimdide ben evin içini hallediyorum .
GÖKCEM sende temizlik yapıyomuşsun kolay gelsin datlumm.
DERıNıM doktora gitmişsin hayırlı haberle dönersin inşallah bitanem..
MAKBUŞUM anneciğine selam .senide öptüm canım..
SEVALıM hayırlı işler canım .bol kazanç diliyorum..
GÜNÜM senide altta gördüm iyisin inşallah canım senide öptüm..
ESENSEDA canım anneciğine çok geçmiş olsun rabbim korumuş yaa ..
RıCHıM datlum uğramamışsın iyisin inşallah senide öptüm..
NURCUM,YELLOWCUM sizide öptüm kızlar ..
BERSUM uğramadı merak ettim inşallah iyisindir cano..
CEYLOŞDA uğramadı buara .özledik seni canım..
SEMOŞUM iyisin inşallah canım .bebişler yaramazlık yapıyomu ?neyse çok öptüm...

arkadaşlar ben kaçar işler beni bekliyo .görüşmek üzere...

ebrarım canım kolay gelsin mis gibi kokuyodur şimdi ev güle güle kirlet bitanem öptün seni kb

slm canlarim nasilsiniz kissss makbusss kimse yok senden baska anacim......

nasil özledim hepinizide bugün kötüyüm yine ama inss gececek tek tesellim bu valla allahim herkese yardim etsin inss canlariimmm döndüm benn opuyorumnanaktan

ii geceler güzellerr
sevalim sagol datlum yarında mutfagı yapıyımda kurtuluyum temizlikten sen napıyon başladınmı tmeizlige canım
ebroşum sagol datlum yaa dünde msn de konuşamdık benim net gitti canım bugünde yogundum hep giremedim sende iş yapmışsın canım kolay gelsin kocişinde ellerine saglık ...öpüyorum seni
evet yaa bu kızlar nerelerde ki herkes temizlige başladı ama demii bayram geçsin toplaşırız inşş
kimse yok bende kaçıyom ii geceler tatlı rüyalarrr

sagol canım benim.yarayı kontrole gittim canım.anlatıcam şimdi toptan aşagıda:))sanada kolay gele çok yorma hergün hergün kendini kuşum öptüm.Şeniz
kızlar günaydın,derincimm işten mi ayrıldın bacım buralardasın
yok cnm izin kullandım bugün işlerimi halletmek için:)

günaydın kızlar
derinim inşalah tedavin sonuç vermiştir loçkam öptüm
gökçoşum bayram temizliğim yapıyon kolay gelsin canım yorma kendini fazla
makberim afiyet olsun sana canım
loçkammm sagol canım benimŞeniz
iyi dileklerin için sagol bebişim öptüm seniŞeniz
aa exim kaçırmışım seni (
yaa derini çok merak ettim hala gelmedi (((
bitanem merak ettirdim çok özür dilerim.anlattım zaten((
kızlar merhaba .kaç gündür hastaydım.grip çok tehlikeli.iyilieşemiyorum.
canım çok geçmiş olsun yaa dikkatli ol vallaŞeniz
iyi akşamlar kızlar kimse girmiyo sanırım işler yüzünden...

selam canım evet bende şaşırdım dünden beri ilk girdim ama kimseler yok.az birikmiş geçmişte...

kızlar heppiciginize selamlar...tüm gün giremedim.merakta bıraktım belkide sizi bu yüzden özür dilerim...sabah kalktım.biraz temizlikle ugraştım.izinliydim bu arada.
sonra kardeşimle doktora gittik..yaraya baktı ve yaranın derinliginin geçtigini yüzeyde biraz kaldıgını söyledi..bu yüzden adet bitimi yine donduracakmış...adetde olamadım dedim.söktürücü verdi haliyle...bayram sonrası dondurulacak..yani tedavi namına bi ilerleme yok şimdilik..yara baya geçmiş ama şükür.
ondan sonraaa akşam üzeri yagmuru aldım alışverişe çıktım..tuanaya çorap badi falan lazımdı kardeşçigim çıkamadı işleri vardı ben çıktım aldım geldim...kuaförü aradım 5den sonra gel dedi röfle için...gittim tam 5 de...offf diyorum.çok kalabalık çok röfle vardı..ilk beni almasına ragmen akşam 10 da çıktım düşünebiliyo musunuzzz..:mymeka: ve degse bari.herzaman istedigim yaptırdıgım sarıyı yapamadılar..oysaki daha önce iki defa aynı kişi yaptı çokda güzel yapmıştı...hiç sevmedigim bir ton ve acaipp yogun bir sarı oldu..bakamıyorum aynaya hiç sevmedim..aksine eşim bayıldı:çok üzgünüm:en yakın zamanda çiğ görünüşü kapamak için küllü açık sarı yapıcam üstüne ki far gibi parlamıyım sokaklarda:çok üzgünüm:
neyse koşa koşa geldim eve adeta..o saatte ilk defa kendim geldi eve...geldigim gibi de işlerim oldu giremedim hemen...böyle yani canlar...şimdi çıkıyorum uyumam lazım..yarın iş var.öptüm hepinizi...iyi geceler...ve de hayırlı sabahlarŞeniz

selam hanımlar hepinize güzel bir gün diliyorum..
TOPıCıN GÜZELLERı BUGÜN ÇOK ÖZEL BıRGÜN ÖĞRETMENLER GÜNÜ .
BERSUM,CEYLANIM,SENAM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN .ıYKı VARSINIZ .ÖPTÜM GÜZELLER..

DERıNıM hadi hayırlısı canım buaydamı tatil yani :kedi:
buarada saçların hayırlı olsun canım .ilk başta sarı gelebilir sonradan oturuyo cano benimde öyleydi bidaha boya vurup saçını yıpratma eşinde beğenmiş zaten problem yok yani.tabi yine sen bilirsin.neyse öptüm seni görüşürüz özledik seni datlum yaa.

kızlar ben kaçar bugünde mutfağımı temizliycem fırsat bulursam uğrarım öpüyorum hepinizi...

öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun hepinizi de öpüyorum canlarım..ben de okuldan geldim şimdi öğleden sonra tekrar dersim var zaman geçireyim dedim herkese selamlar ..bir de sevilimi merak ettim doğum yaptımı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…