"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar ben sizinle il defa tanışıyoru galiba nasılsınız anlatın bebek yok galiba sizlerdede

ah canımmm çok ama çok geçmiş olsun yaa kıyamam yaa offf.annecigini öp benim için çok geçmiş olsun de((
oh bee nihayet saatlerdir girilmşyo kkya delirdimmm

aynen bitanem yaa şükür yani.
bi bkınayım dedim bende.nasıl herkes?

neyse ben şimdi çıkıyorum..yarın da doktora gidicem kızlar...belki yine geliim ama yaa.işim var biraz çok geç olmazsa ugrarım.

iyiyim canım ne olsun yaa benim mesai başladı işte ölee ne yapsam felan dedim çekmeceleri dökim bi yerleştiriyim dedim geri vazgeçtim canım sıkkın zati moralde sıfırlarda en iyisi kk ya takılmak dedim
o da ayrı sinir etti bu akşam beni
sen neler yapıyosun makbercim

anladım canım boşver iyi etmişin bende bişey yapmıyorum canım yaa gecem gündüzüm pc başında geçiyor :))) kkda olmasa ne yapardık bilemiyorum

yok canım malesef 1 yıl öncesinde dış gebelik geçirdim o zamandan beri korunmadığımız halde olmadı bu ay nasipse tedaviye başlıcam klomenle

amin canım benim şimdi kusura bakmazsan çıkmak zorundayım sabah erken kalkıcam öpüyorum seni iyi geceler

neyse makbuşta gelmedi( bende işlerimi halledeyim süpüreyim sileyim kahvaltı ediimm..sirkemi içiyim..sonrada doktora offfff.

günaydınnnnn güzeelllerrrrr
derinim naber canım hayırdır dr a gidiyomuşsun geçmişe bakamadım zaten fazla duramıyıcam temizlige başlıyıcam kapı pencere perdelerrrr......
esensedacım çok geçmiş olsun annene canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…