"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay şimdi daha bii duygulandım .kocaman maşallah tebarekeallah .rabbim bu mutluluğumuzu daim etsin .9 ay boyunca o listede hep adın olsun tatlım..

bide makbuşum senden bişey istiycem doktora gidip gelince bende hamileyim bölümüne yazarmısın .bu topicden birinin oraya yazmasını çok ama çok istiyodum...

ayyy evet yaaaa bencede yaz makbuşum...
sedacım gel hele kızz ebrarla aramıza gir olleyyyy:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bugüne kadar listeyi hiç alıntı yapmamıştım ama bu liste alıntı yapılır .arkadaşlar hepimizin gözü aydın darısı hepimizin başına..

inşallah yarın hayırlı haberler alırsam doktordan yazıcam kızlar ne olur dua edin bana ne kadar engellesem de kendimi korkuyorum ( dualarınıza çok ihtiyacım var

inşallah yarın hayırlı haberler alırsam doktordan yazıcam kızlar ne olur dua edin bana ne kadar engellesem de kendimi korkuyorum ( dualarınıza çok ihtiyacım var

aşkım hiç korkmaaa.Allahın iziniyle herşey iyi olacak..kötüyü düşünme hep...hayırlısı herşeyin.keseyide görücen inşallah canım benim.Şeniz

canom korkma herşey çok güzel olcak .allahın izniyle bebişin seninle ve 9 ayda göbüşünde seninle olucak...

ay kızlar sabaha kadar uyuyamam heralde .çok heyecan yaptım valla ..

bendeeeeeeeee tüm gün agzım kulaklarımdaydıkaydirigubbakcemile3
kızlar yaa yarın şimdi işte olcam bennn.kızlar gelip okudugunda halaya katılamıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:

sağolun kızlar sizlerde olmasanız (( yaa tekdiri ilahi işte ne beklerken ne buldum bu ay hiç düşünmedim açıkçası kociştende kaçtım hep ne ara oldu bilmiyoruzkaydirigubbakcemile3sonuna kadarda inat etmiştim test için ama dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…