"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selamlar hayirli pazarlar kizlar sevincli seyler var :1hug:a.s.galiba hayirlisiyla insallah rabbim herkezi güldürsün:Saruboceq:dularinizi kabul etsin insallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan

canımmm çok sağol evet bundan sonra dediğiniz gibi olucak inşallah üzülmemeye sinirlenmemeye çalışıcam :))) ayrıca sende umudum eksiliyor demişsin olurmu öyle şey aksine daha da artması lazım canım sadece aklından at ben bu ay öyle yaptım ihtimal dahi vermedim ama Rabbimin takdri işte..
bitanemmm Allah razı olsunnnn amin Allahım hayırlısıyla sağ salim kucağımada almayı nasip eder inşallah..darısı sizlerin başınaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canim selam ben listeyi yeni gördüm benim tarihim 19aralik sende hamileymissin cok sevindim rabbim tamamina erdirsin insallah:Saruboceq::Saruboceq:
tamam canım eklerim tarihini hemencik ayrıca teşekkür ediyorumŞeniz

kizlar misafirim gelicek ogleden sonra ama arada makbusa bakmaya gelicegim haa ama soyleyeyim icimde hic suphe yok, makbus her sey cok guzel olucak Allah'in izniyle, bol su icmeyi unutma

bitanemmm hem güldürdün hem duygulandırdın beni yaa ne kadar şanslıyım sizler gibi candan dostlara sahip olduğum için inşallah herşey dediğiniz gibi olur karmakarışık duygular içindeyim tuhafım yaa hem korku var hem mutluluk..bugün doktora gittim ultrasonda üstten baktı ama göremedi gerçi biraz benim hatam normalde afedersiniz idrara sıkışık olmam lazımdı ama değildim:kedi:ayın 7sine gün verdi sabah 9da oraya gidicem test yaptırıcakmış sarılıktı şekerdi vs..inşallah bebeğinide göstericem sana dedi Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah bir aksilik çıkmaz bana dua edin olurmu canlarım herşey yolunda gitsin..
günümm 3 litre su iç demişinde çok içemiyorumkii midem bulanıyor içincekaydirigubbakcemile3artık azar azar içmeyi denicem..bu arada ayağımıda sürdüm inşallahhhhhhh arkamdan dökülüceksiniz hepiniz zemuszemus
selamlar hayirli pazarlar kizlar sevincli seyler var :1hug:a.s.galiba hayirlisiyla insallah rabbim herkezi güldürsün:Saruboceq:dularinizi kabul etsin insallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan
aminn ablacım çok sağolopuyorumnanaktan

makbbuşummmm ayyyy yarabbimmmmm çok şaşırdım ve sevindimmmmmm canım benim ya bayram bayram ne süper bir haber yaaaaaaaa allaaaahhhhhh valla çekilir halayyyy yuppiiiii bu işte yaaaa peşinden de derin gelecek gibi geliyo bana bakkkk allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsinnn inşallah olumlu düşün sakın korkup bebişi de strese sokma tamammı canım benim herşey çok güzel olucak allahın izniyle öpüyorum seni kocaman hakettin öpücüğü hadi bakim sigara işi falan bitti ona göre süslü karı saç da boyatmış ben ne edem

ya kızlar rapunzelde hamiş değilmiydi bu arada listede hamişler bölümünde göremedim gibi geldiiii

ceylanım hoşgeldin bitanemm sağol banada çok büyük sürpriz oldu hala çok şaşkınım :))
sigara işi bitti kocişim içirmiyor zaten ama boya konusu canımı çok sıktı inşallah bişey olmamıştır

süslü delü ben sana ne diym yok be olmamıştır bence merak etme sen öğrenmeden önce yaptıklarından sorumlu değilsin zararı yok diye biliyorum ben hiç kötü düşünme bak bence herşey çok güzel olucak bayram tam bayram oldu şimdi bu haberle makberim yaaa vallaaaaa

aman boya o kadar buyuk bir olay degil makbuscum aklina takma bile. ya birak kotu dusunme her sey cok guzel olucak, sen sigarasizliga ve bulantiya ragmen icmek zorunda oldugun suyu dusun:)) hee bir de gazli gunleri kaydirigubbakcemile5 gerisini bosverrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3

tamam günüm yaaa evet makber ya belirtilerini yaz hiç mi anlamadın hamiş olduğunu cidden yaaaaa

makbuss diger basliga yazdi ceylos ben orda sormustum belirtileri hem herkes okur:))
sirkeli su iciyormus migdesi bulanmis kiz makbus buna cok guldum hani ben sirkeli suya oh poh diyordum ya:)))

bir o basliga gidiom bir buraya:)) makbus ya hepize acayip morel oldun cok sevindim inan kendim gb:))
canımm sağol yaa içimi rahatlatıyosun valla inşallah dediğin gibidir baya işlem yapılmıştı çünkü neyse hayırlısı diyelim...
canım dostum benimm bak sendende alıcaz bu haberi kısa zamanda hep söylüyordum halada söylüyorum..sonrasında ebrar ceylan riçim nurunay derinimm ve adını sayamadığım tüm kızlardan

yaaa bak belirti oluo demek ama insan yormuyo demekki ya betoş ve sena da çok sevinecek bu habere makberim yaaaaaaa bende girmiyodum ne zzzamandır güzel bi süpriz oldu benim içinnnnn

oraya yazdım burayada yazıyım bari günüm
göğüslerim şiş ve ağrıyo dokunamuyorum bile
sağ ve sol kasığıma ara ara sancı giriyor
baş ağrım çok vardı
dediğin gibi uykuuu :)))
bulantıda ara ara oluyordu ama ben üşüttüm sanmıştım hatırlarsan :))))
bu kadar işte canım

ceylanımmm sevinmeniz çok mutlu ediyor beni yaa Rabbim inşallah tez zamanda sizlerin haberleriylede sevindirir bizi

aminnn canım benimmmmmm aminnnnnnn öpüyorum tekrar seni hadi bakim bebişe iyi bak ok çıkayım şimdi el öpme işleri bitmedi bizim de evden çıkıcaz birazdan yine konuşuruz rahat bi vakitte ok?

kızlar muhabbetinize doyum olmaz ama ben kaçıyorum akşam msafir gelicekmiş acık dinleniyim öpüyorum hepinizi Allah sizlerden razı olsun iyiki yanımdasınız hepinizi çok sefiyorummmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

makber cnm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve banada moral oldu benimde sol tüpümden parça aldılar demek oluyo Rabbim istedğinde boya olayını kafana takma cnm sen hamileliğini öğrenmeden hiçbirşey bebişine zarar vermezmiş doktor söyledi moralini yüksek tut bide benim kırmızılar geldi cnm 25 aralık yeni tarihim yazarsan sevinirim cnm.

ceylanımm sendemi geldin kuşum ne güzel ib haberdimiii:))))Allahım hepimize bu günleri görmeyi nasip etsin canlarımmm.gökçemde ugramadı hiç yaffff inşallah gelir yakında.
bersu seval hiçbiri bilmiyo sürprizzzzz:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…