canımmm çok sağol evet bundan sonra dediğiniz gibi olucak inşallah üzülmemeye sinirlenmemeye çalışıcam :))) ayrıca sende umudum eksiliyor demişsin olurmu öyle şey aksine daha da artması lazım canım sadece aklından at ben bu ay öyle yaptım ihtimal dahi vermedim ama Rabbimin takdri işte..ay inanmıyorum makber çooooooooooooooook çoooooooooooooook çooooooooooooook
sevindim valla canım ya bak okadar sıkıldın üzüldün ama RABBİM sabrının mükafatını sana nasıl verdi umarım 9 ay boyunca sağlılklı bi hamilelik geçirirsin bebeni kucaklarsın dikkat et kendine artık başkasının çocuğu için değil kendi beben için sarfet enerjini yorulma sinir olup üzülme ay darısı bizim başımıza ben adet oldum bile canım çok sıkkındı ama sana çok sevindim dua et bizlerede benim umudum her ay eksiliyo şimdi senin içinde bi melek var gün geçtikçe gelişecek büyüecek RABBİM onunhatrına bizlerede nasip etsin ben halay bilmem ama alkışlayım seni ve minik meleğini alkisalkisalkis
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bitanemmm Allah razı olsunnnn amin Allahım hayırlısıyla sağ salim kucağımada almayı nasip eder inşallah..darısı sizlerin başınaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:anammmmmmmmm kurban olurum hamilemiyşim benim makbuşummm canım çok çooookkk tebrik ederiiim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaalllllllllaaaaahh
kızlarrr darısıııııı başımıza inşalllllahhhhh:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kaydirigubbakcemile5
tamam canım eklerim tarihini hemencik ayrıca teşekkür ediyorumŞenizcanim selam ben listeyi yeni gördüm benim tarihim 19aralik sende hamileymissin cok sevindim rabbim tamamina erdirsin insallah:Saruboceq::Saruboceq:
makbusuma.s.
Allah kucagina almayo da nasip edicek Insallah hicccccccccc uzulme, 356 cok iyi sonuc
bugun kese henuz belli belirsiz gorunur iyi makinaysa gorunur o yuzden sakin stres yapma diye sen gelmeden yaziyorum kan sonucuna gore doktor bana 1500 olmadan gelme demisti bu yuzden, ben gitmistim minicik gorunmustu emin bile olmamisti. tamam mi canom, bayram sonrasi GUM GUM GUM kalp sesini duymaya gidersin Insallah.
simcik sigara yok bacim uc litre su icicen elinde iyi su sisesi ic babam ic:)) geceleri de kuru kayisi pirt bacim pirt:)))))))))))
iste boyle kotu dusunceler ASLA yok sadece kendine iyi bakma dusunceleri var
ben de hamileyim basligina bizim form hic acmiyor hadi bacim bizim formun sevincini orda da yasayalim
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :sm_cool:
he he he derin bu da sana bacim :smiley-cool:
kizlar misafirim gelicek ogleden sonra ama arada makbusa bakmaya gelicegim haa ama soyleyeyim icimde hic suphe yok, makbus her sey cok guzel olucak Allah'in izniyle, bol su icmeyi unutma
bitanemmm hem güldürdün hem duygulandırdın beni yaa ne kadar şanslıyım sizler gibi candan dostlara sahip olduğum için inşallah herşey dediğiniz gibi olur karmakarışık duygular içindeyim tuhafım yaa hem korku var hem mutluluk..bugün doktora gittim ultrasonda üstten baktı ama göremedi gerçi biraz benim hatam normalde afedersiniz idrara sıkışık olmam lazımdı ama değildim:kedi:ayın 7sine gün verdi sabah 9da oraya gidicem test yaptırıcakmış sarılıktı şekerdi vs..inşallah bebeğinide göstericem sana dedi Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah bir aksilik çıkmaz bana dua edin olurmu canlarım herşey yolunda gitsin..Makbercim seninle ruyan hakkinda konusmustuk hatirlarsan o gunden beri gozum senin mesajlarda sonrasinda sen hep "cok yorgunum, uykum var diye" mesajlar yazdin:)))
ustune reglem gelmedi dedin
ustune derin derin suphelere dusurdu beni :smiley-cool:
sen ruyana guven makbercim her seyin guzel gecicegine Rabbim gonlune dogdurmus bence senin o ruyalarla
aminn ablacım çok sağolopuyorumnanaktanselamlar hayirli pazarlar kizlar sevincli seyler var :1hug:a.s.galiba hayirlisiyla insallah rabbim herkezi güldürsün:Saruboceq:dularinizi kabul etsin insallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan
aman boya o kadar buyuk bir olay degil makbuscum aklina takma bile. ya birak kotu dusunme her sey cok guzel olucak, sen sigarasizliga ve bulantiya ragmen icmek zorunda oldugun suyu dusun:)) hee bir de gazli gunleri kaydirigubbakcemile5 gerisini bosverrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
canımm sağol yaa içimi rahatlatıyosun valla inşallah dediğin gibidir baya işlem yapılmıştı çünkü neyse hayırlısı diyelim...bir o basliga gidiom bir buraya:)) makbus ya hepize acayip morel oldun cok sevindim inan kendim gb:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?