"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam fıstıklar yemek yaptımda bi bakıyım dedim gelebilirsem yemekten sonra gelirim ancak öpüyorum sizi çokkkk

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün site çok yavaştı hiç giresim yoktu başımda büyük bi ağtı var nedense eeee neler yapıyonuz anlatın bakem???
derin bu gün işten erkenmi geldin kıss.

hoşgeldin nuranaycım nasılsın canım evet çok yavaştı
loçkam sende hoşgledin caınm bugün izinli derinim neler yaptın kız

selam kızlarrr.ben kayınvalidemdeyim.laptop arızalı heran kapanabilir.misafir vardı şimdi bulaşıkları yıkıcam...bi bakayım dedim.
nurcum ben bugün izinliydim canım.kardeşimle annemi görmeye gitti.sonra buraya geldim oturduk çay kahve derken zaman geçti..kayınvalidemin sacını boyadım:)))
ebrarım sagol canım.inşallah bende kötü bişey olmadıgını ümid ediyom ama baktırıcam bakalım beyin bu şakaya gelmez korkuyom bi yandan((
sen gelmemişsin daha kistin inşallah erimiştir bitanem yaaa.
bersumm bende çok umutlandım canım.hepimiz tek tek kalıcaz inşallah.amin.

valla sevoşşum anlattım kuşum birsürü şeyler yaptım:))yarında işbaşı..
şimdi mutfaga gidiyorum.bulaşıgı halledeyim canlar.açık bırakıyorum ama kesin kapanır bozuk çünkü.

iyi canım kolay gelsin bende yemek için kalkacam az sonra ama hiç iştahım yok eşim için yapıyom mecbur sevalim sen anlat sen tekrar cildiyeye gittinmi cicim?

derinim loçkam iyi etmişsin canım evet iş başı insan alışınca hiç çalışası olmuyo ben hiç bugün dükkanı açmak istemiyodum lçkam öptüm kolay gelsin
nuranaycım benim yemeğim var dün yapmıştım camnım geçti giib eğer ilacı kulnaınca tekara başalmasa
kdaın doğuma gidecem doktorum regln 3 4 güün gel dedi amam yok ssk mecbur özeline gidecem birde ultrasyon istemişti niye isteiğinide anlmadım

iyi canım sağlık gibisi yok aslında ssk ile anlaşmalı özel hastaneler var az bi ücretle oraya gitsen tabii sen bilirsin hsgyi adetten sonra cekiyolar galiba bende şimdi öyleyim ayıptır söylemesi eşim gelsede bi konuşsak şimdiden dr den randevu alayım diye düşünüyom bayramda herkes sordu bebek nerde bebek nerde diye çok üzülüyom bend ; dün anneme misafir geldi kız 3 aylık evli 3 aylık hamile onların yanına bile gitmedim dün annem bana kızıyo ayıp niye gelmedin diye..
gidip napayım bide meraklılar sordukça soracaklar dedim sorsunlar onlara ne diyo yaa işte böyle cicim sen yeni sayılırsın ben 4 sene olacak nerdeyse yaşlanacam kız yaş 24 olacak senağlama

ah canım nişalah sende hamiş klaırsın bir an önce seni çok iyi anlıoym canım haklısın demek her şetin zamanı var canım rabbim büyük canım
canım ben gidiyom kb iiy akşamlar öptüm

kızlar ya eski topikten hamile olduğum haberini verdiğim yeri buldum nasıl coşmuşuz yaaaaa.......ortalık ayağa kalkmış.....şimdi bu ay aynı telaşe olacak inşallah sonuç yine aynı olur haftaya başlarım tedaviye bakalım bu aşılamayı tutturacaz mı?bu ayın sonunda da test olur heralde....

selam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah..
doktora gittim kistim erimiş ama tiroit düşmediği için tedavi yine kaldı :çok üzgünüm:biraz moralim bozuldu ama herşeyde vardır bihayır diyorum .umarım diğer ay başlıyabiliriz .iğneler elimde bekliyorum yaa .böyle hiç olmamıştı herşey normal çıkardı hep .off neyse hayırlısı ...
makbuşum burdasın galiba nasılsın canım?

umarım tutar arkadaşım bende düşünüyorum aşılamayı yarın dr den hsg filmi için randevu almaya gideceğim RABBİM hiçbirimizi bu özlemle yaşatmasın amiiiinnn.

senam canım benim yine öyle coşucaz inşallah .bende ogünü hiç unutmuyorum.yine nasip olcak canım sen içini rahat tut ve olumlu düşün...

ebrar üzülme bak kist erimiş ya buda bişey troidinde düşer bu ay umarım ya benim tüpler kapalıysa ben ne yaparım :çok üzgünüm: amaliyattan falanda çok korkarım ya..

napayım be ebrar iyi demek adet olmuş hiç neşem yok be canım işte öylesine yaşayıp gidiyorum...

canım endişelenme yaa iyi düşün iyi olsun .inşallah tüpler filan tıkalı değildir .bende çok korkuyodum çektireceğim zaman ama sonu güzel oldu çok şükür .seninde öyle olur umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…