saol sevalim benimde çok şükür iyi geçti .biraz sancım oldu ikinci gün hep yattım ama yinede güzeldi..
şımartmak değil cano gerçek bunlar iyki varsın sende datlum .güzel kalpli arkadaşım..
bersum hoşgeldin canım .anneciğininde doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşlara inşallah.
tatil dönüşü herzaman zor olur .ben bile bugün kendimi yorgun hissediyorum .bayram telaşı yoruyor insanı.
sevalim saol canım allah razı olsun.demek sende oldun hayırlısı yaa aslında sendende ümitliydik baya .ben inanıyorum makbuşum ayağını sürüdü birçok hamiş çıkıcak topicden ..
valla dün geldim eve yorgun argın hemen kk yı açtım makbuşumun isminin altında şükürler olsun yazısını gördüm uçtum havalara hemen geçmişte aradım buldum hamileyim haberini çok sevindim çok bu topiği makbuşum açtı hamiş kaldı daha önceki topiği betty açtı hamiş kaldı acaba bu topiği de kapatıp yeni bi topik mi açsak topiği açan hamiş kalıyo baksanıza hadi akalım sıra bizlerde inşallah valla içimde umutlar yeşerdi inşallah rabbim bu mucizeyi bizlerede yaşatacak
bersucum bende hemen geçmiş okumadan baktım listede makberim hamiş listesinde gözlerimim bir açtım alalhım hamişmiş çok mutlu oldun rabim bu duyguuy hepiimze yaşatsın amin bersuvum darısı bize inan bersucum alalhtan ümit kesmeyecem bundan sonra rabim ne isterse o olıur o büyük bizede yaşatacak bu duyguyu
yaf kızlar 1 saattir giremiyorum siteye yaaaaa anaaammmm sevalim ya hayırlısı olsun canım ben çok ümitlenmiştim senden inşallah yakında alıcaz güzel haberini bebişim yaaa
richimmm sende burdasın oku oku süper haberler var sensiz çektik halayı hehehehe