"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

saol sevalim benimde çok şükür iyi geçti .biraz sancım oldu ikinci gün hep yattım ama yinede güzeldi..
şımartmak değil cano gerçek bunlar iyki varsın sende datlum .güzel kalpli arkadaşım..

amin sevalim inşallah erimiştir .gerçi çok sancım ve kanamam oldu bence eridi ama doktor nediycek bakalım..hayırlısı canım..

ebrarım işm yok sayfsaço k ağır ya canım iyiy kisizde varsınız o senin klabini güzeliği canım benimde dün hasta oldum canım

sevalcim doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu ve bebişli yıllara bugün benim anneminde doğum günü .....

ebroşum merhaba canım nasılsın görüşmeyeli ben de yol yorgunluğu var tabi birde tatile alışmışım bu sabah okula gitmek baya zor olduuuu

inşlah erimiştir ebroşum işnlah adetle atmışsındır kistini

bersucum hoşgeldin canım sağol canım cümlemize canım alalh razı olsun bitanem anenide doğum günün içten dileklerimle kutlarım nice yılara elerinde öperim bersucum
tatil nasıl geçti canım

bersum hoşgeldin canım .anneciğininde doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşlara inşallah.
tatil dönüşü herzaman zor olur .ben bile bugün kendimi yorgun hissediyorum .bayram telaşı yoruyor insanı.
sevalim saol canım allah razı olsun.demek sende oldun hayırlısı yaa aslında sendende ümitliydik baya .ben inanıyorum makbuşum ayağını sürüdü birçok hamiş çıkıcak topicden ..

ebrarım benim hiç umudum yoktu kendimddden oakıntıdan 6 gün sonra regl oldum çok tuaf evet makberinin haberi beni tekarar umutladırdı evet çook hamiş çıkacak canım yakında hepimiz hamişler topiği açacağız ebroşum

valla dün geldim eve yorgun argın hemen kk yı açtım makbuşumun isminin altında şükürler olsun yazısını gördüm uçtum havalara hemen geçmişte aradım buldum hamileyim haberini çok sevindim çok bu topiği makbuşum açtı hamiş kaldı daha önceki topiği betty açtı hamiş kaldı acaba bu topiği de kapatıp yeni bi topik mi açsak topiği açan hamiş kalıyo baksanıza hadi akalım sıra bizlerde inşallah valla içimde umutlar yeşerdi inşallah rabbim bu mucizeyi bizlerede yaşatacak

bersucum bende hemen geçmiş okumadan baktım listede makberim hamiş listesinde gözlerimim bir açtım alalhım hamişmiş çok mutlu oldun rabim bu duyguuy hepiimze yaşatsın amin bersuvum darısı bize inan bersucum alalhtan ümit kesmeyecem bundan sonra rabim ne isterse o olıur o büyük bizede yaşatacak bu duyguyu

yaf kızlar 1 saattir giremiyorum siteye yaaaaa anaaammmm sevalim ya hayırlısı olsun canım ben çok ümitlenmiştim senden inşallah yakında alıcaz güzel haberini bebişim yaaa

richimmm sende burdasın oku oku süper haberler var sensiz çektik halayı hehehehe

ceylanım benim sağol inşlah sizin haberinizide en yakın zamanda alırım hepinizin ceylanım sen nasılsın özledim bacım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…