"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gülegüle ebroşum bende çıkıyom kk sinir etti ilerlemiyooo nurcum sende duanı eksik etme rabbim büyük ümidini yitirme ve sakın isyan etme her şeyin bi zamanı var hep hayırlısını isteeee

slm kizlar nasilsiniz canlarim hamisimiz sen nasilsin bacuummm iyimisin nasil gidiyo bakiimmm kk yavas yine galiba heeee

sağolun canlarım iyiyim çok şükür bende hala inanamıyorum :))) sürekli yatıyorum yatmaktanda sıkıldım ama doktora gidene dek böyle olucak heralde

yat bacim daha ne istiyon yaaa allahima bin sükür geldik bu günlere yatacaz tabiki olsun esirge sen kendini dikkat et allahim bize bagislasin inss

aminn bitanem Rabbim onları bize bağışlasın kk çok ağır yatıp uyucam canım sıkkın öpüyorum sizi çok iyi geceler

kızlar ii geceler nasılsınız
makbuşum hayır olsun inş neden sıkkınsın canım üzme kendini bol bolda dinlen inş güzel günler yakında canım
kızlar kk da sorun var yaa inş msj ımı gönderir herkese ii geceler tatlı rüyalar

canım senamm.inşallah yakında aynı şekilde coşturacaksın bizi canım.aşılaman inşallah tutacak gülüm benim.Şeniz
canım kistin erimesine çok sevindim..bide o erimeseydi daha canın sıkılacaktı budada şükür...tiroidin de düşer inşallah.bakarsın bu şekilde de kalıverirsin kuşum bellimi olur canım yaaa...moralini bozma sakın canomŞeniz

canım benim kaçırdım hepiniz yaaa..özledim bide msnde toplanamadık bi türlü(olsun facede mesajını gördüm kuşum sagol...sensin o datlu karu:)Şeniz

selam bayanlar,
senacim o gunu ben de cok net hatirliyorum, Insallah cok yakinda yine yasicagiz oyle guzel bir gun, inan buna birtanem.
ebrarcim belki de bir siredir troid yuzunden hamile kalamiyordun tedaviyle duzelir o tanidiklarim var ve kendiliginden hamile kalicaksin belki de, oyle gb geldi bana, Insallah:))
nuruncum sopayi elime aliyorum klava: rahim filmini sen cok buyuk cok onemli bir sey saniyorsun cok kolay bir islem hepimiz yaptirdik ve hepimizin tupleri acikti seninki de acik cikicak kimbilir filmden sonra hemen o ay hamile kalican hatta, sen yeterki doktora basla bak ne guzel gelismeler olucak.
kizlar sevilim bebekten firsat bulamiyordur kesin ama kizdim kendisine gelsin bu yazimi okusun insan bir saglikla donduk yazar, on saniyede sevilllllllllllllll gel artik be bacim!!
makbus yat dinlen bosver hicbir seyi takma icinde fabrika calismasi var en guzeli dinlenmek:))
derin ne haber fistik?

amannnnn yazdim yazdim alinti yaptim gondermedi bu kk boyle sorunlu olmaya devam ederse cidden girmeyecegim artik!!! hepinize yazmistim tek tek hepsi cope gitti!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…