"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyiyim bitanem çok şükür gün sayıyorum doktora gimek için..aa başına iş çıkardın demek ama olsun sonu güzel olucak
makber ne bileyim herkesin yapısı farklıdır..
seval kolay gelsin kıss yorulcan dimi ALLAH kolaylık versin canım fazla uzun sürmez umarım sn kendine dikkat et belini falan ağrıtma ne rank yaptırıyon banyonu...
yok tatlım alınmammm no problemopuyorumnanaktan

ebroşum hoşgeldin canımm

ooh ne güzel güzel günlerde kullan cicim
ebrar nasılsın umarım iyisindir sanada hayırlı cumalar canım bu gün bana dua et olurmu hsg de sonuçlar iyi olsun.
çokta korkuyorum ama napayım..

of siteye bişey oldu galiba kızlar hepinizi öpüyorum ben çıkıyorum iyi günler hayırlı cumalar AEO..

ya bu sitweye ne oluyo inşlah her şey yolundadır makberim sağlıkı rahat bir gebelik geçiririsin inşallah
evet iş aldım başıma ne yapıcam bilmiyom tek başıma
ebrarım iyim bende dükkandayım ev le mekik dokuyom canım
nuranaycım nişaalh iyiy çıkar

kızlar mrb...canlar bugün doktora gittim maaalesef adetim yine gecikti ama kan testi negatif...ama prolaktinim iyi çıktı ayrıca hiç kistim yokmuş çok şükür....bu sefer niye geciktiyse artık anlamadım...
tedaviye başlıyoz bugün adet söktürücüye başaldım haftaya iğneye başlıyoz allahım dua edin nolur yine tutsun...çok heyecanlıyım biraz daha zor olacak bu çünkü ilkinde kendimi bildiğim için aynı belirtileri arıcam ister istemez inşallah stresten olumsuz şeyler olmaz....allahım nolur bu sefer.............. nolur noluuuuuuuuurrrrrrr......hamile doluydu orası çok üzüldüm yine bakakaldım onlara....

annem bir daha kesinlikle böle bişeye girişme senin kendiliğinden olacak görürsün diyodu onu dinlemiyorum haber de vermicem....3-4 aylık olana kadar sölemem galiba sadece siz bileceksiniz canlarım...ayrıca annem hep senin bu sefer oğlun olacak ben rüyalarımda öle görüyorum adını da seyithan koyacan uykumda biri böle söledi bana diyodu ne dersiniz?:)))))))))

senam canım benim inşlahbu sefer her şey yoluna girecek bitanem sen gönlüün ferah tut bak hiç bir şeyinde yokmuş ne güzel bu da çook güzel bir şey canım inşaalh rabim bu sefer yüzne bakar kendini sen üzme bitanem

sağolasın sevalim allah senin de gönlüne göre versin...
makbuşum sen nasılsın güzel anne....

makberim hoşgeldin hamişlkte yakışır sana vallahi makberim gözümde birden calnandırdım
senacım rabim hepimizn gönlüne göre versin inşlah annaeciğinin rüyasyı çıkar senacım bitanem emin ol ki sınavda geeçyoz rabim kuların darada koymaz sadece sınar biz buna inanalım yeter

ayyy nihayet açıldı site bi bakıyım dedim acık ağrım var uzanıyorum bende neyse akşama gelirim öpüyorum çok sizi

makberim hoşgeldin hamişlkte yakışır sana vallahi makberim gözümde birden calnandırdım
senacım rabim hepimizn gönlüne göre versin inşlah annaeciğinin rüyasyı çıkar senacım bitanem emin ol ki sınavda geeçyoz rabim kuların darada koymaz sadece sınar biz buna inanalım yeter

ayy bitanelerim sağolun iyiyim senam sağol sizi görünce daha da iyi oluyorum sende iyisindir inşallah senacım

sevalim sağol bitanem yaa hamişlik herkese yakışır Allah yaşatsın hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…