"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sevalim benim tayinim çıktı bingöldeyim artık....

yine de çoooooooookkkk sağol canıııııııımmm

yine de çok sağol canııııııııııııııım....

ya bu siteye noldu yaaaa.........offfffffff girmicem haaaaaaaaa

kızlar ben müsadenizi istiyim kocişin maçı var bügün saat 5 gibi gelir üstünü değişmeye bende uzanıyım o gelene kadar biraz ağrım var neyse öptüm çok sizi senamm senide iyi gördüm çok sevindim bitanem

makbuşum ne ağrısı bu?dinlen tabi canım aman çok dikakt et kendine...tabi bebişi de görecen zaman geçmiyo dimi?iyi bilirim((

ben de kaçtım kızlar çok opt hepinizi hepinizin duasını beklliyom çünkü ben hergün hepinize dua ediyorum....:Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız geçmişi okuyamaım yine abuk subuk bişeyler oluyo seval nasılsın canım görüşmeyeli..

hoşgeldin nuranaycım sen nasılsın canım ben müşterilerlen ilgilen oraya koş onu ol şıunu yap

nurunayn cnm sende hsg çektiricekmişsin bende çektiricem pzt günü ve doktorum bana çok basınçlı vermiyorum sıvıyı yırtılma olur die dedi saçma geldi bana ya sana bişi söledimi doktorun cnm sen ne zaman çekiliyorsun?

bu sabah eşime kahvaltı hazırlarken tv de müge anlıya bakıyodum çok sinir bozucu bi konu işleniyodu ama bi bebek vardı 17 günlükmüş anası,babası bırakmışlar ALLAH o insanlara hidayet versin..
nasıl bi vicdan ya biz burda neler ne üzüntülerimzden bahsediyoruz o insanların yaptığına bakın gerçi onlara insan denmez ama lafın gelişi öyle demek zorundayım,bu insanlar hiçmi ibret almıyolar ooof ooof

ben pazartesi çektiriyom bana bişey demedi pzt günü gel dedi sadece bide ilaç yazdı onu alın dedi inş yarın alacam 45 milyonmuş acaba açmı tokmu gideyim gerçi yarın arayıp sorcama ama dr sana ne dedi sen nerde çektiriyon özelmi ssk mı

bu insanlar varya kalpsiz kalbi taştan olan kalbi taşlı kaplama olan insanlar anne ve balığın çok güzel bir vazife ve vazifeden önce çok güzel bir duyguolduğunu bilmeyenler sevgisisz klan sevgiye insanlığa muhtaç insanlar mı desem
gökçşum hşgeldin nasılsınc anom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…