"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kıslar herkese günaydın hayırlı cumalarrrr diliyorum. allahım cümlemizin dualarını kabul eylesin inşallah...

günaydınnnnnnnnnn hatunnlarrrrrrr
cumamız mubarek olsun rabbim hayırlara vesile etsin güzel haberler almak güzel günler görmek nasip etsin cümlemize inşallahh
günüm sonuçların çıkmış hadi geçmiş olsun canım inş başka hiç bir engelin olmazda rabbim senin yüzünü tekrar güldürür sonuna kadar inş canım
ebroşum biliyom datlum takıldıgını kuşummmm
sevalim sen nerdesin gııı günaydın hadi ben derinle sana siftah atayım sabah ilk siftahı haydee bismillahhh......
makbuşum sende mide bulantısı başlamış canım mümkün oldukça bişeyler ye tuzlu şeyler aç kalma yoksa daha çok bulanır miden canım
deriinim sana da kolay gelsin fıstıkım

günaydın kızlar hepinizin cumasını kutlarım sevalcim derincim sizede hayırlı işler diliyorum her nekadar derin şu an okuyamasada...

annnaaam makber senin aş ermeler başlamışmı kıssss ALLAH kolaylık versin kısss ayva ye ilk aylarda bebeğin güzel olur valla benim kardeşim çok yedi oğlu maşallah çok güzel gözleri gamzeleri var zaten mevsimide, hem miğde bulantısınada iyi geliyomuş kısss ne güzel ALLAH sonuna kadar sağlıklı kılsın senide bebenide..

kızlar çok şükür kavuşturana ya delirdim dün bir daha size kavuşaMIyacam diye çok kortum

GÜNAYDIN
gökçoşum canım nasılsın ya görüşemiyoz özledm seni iyisin umarım öpüyom seni canım
ebroşum canım sen nasılsın canım vallahi bede özledim canım çok öpüyom
makberim canım hamişklik nasıl gidiyo bulantıların başalmış tadını çıkar bacım öpüyom kb bitanem
günüm canım gözün aydın sonuçların iiy çıkmış canım inşlah çok yakın zamanda hamiş haberinni alıırz canım öptüm
loçkam sen erelrdsin bitanem senlede hiç karşılalşamdık öptüm seni canım
nuranaycım hiç uğraammaışsın iyiisindir umarım bitanem
gökçoşum siftahımı attmışsın teşekür edrim alalh razı olsun öptüm seni kocaman
riçhim canım dün senlede konuşamadık senide çok özzledim
bersum canım hayırlı yolculuklar kasazsız belasız seyhatlar diliyom öptüm seni canım kb
bu arada cumanız mübarek dilekleriniz kabul olsun

canım benimmçok sağol zaten yiyorum sürekli derinde kızıyor bana :))) oysa sadece tuzlu çıbık kraker yiyorum kaydirigubbakcemile3
aminn bitanemm çok çok sağol geçen gün aldı kociş ayva artık sen ayvayı yedin manasında mı olsu bilemiyorumkaydirigubbakcemile3şaka bi yanada severim ayvayı bol bol yicem canımopuyorumnanaktan
günaydın sevalimmm ya valla tadını çıkarıyım diyorum ama daha pek çıkartamadım :))) boşver bebişim sağlıklı olsunda ben herşeye razıyım

ay bu neya amaan sinir oldum bi giremedim kıss seval bende üzülkdüm bende msen adresinizde yok dedimki nasıl görüşecem dün sabahtan kaynanama gittim eşim önceki gün benim hsg için randevu aldığımı ve moralimin bozuk olduğunu demiş oda beni çağırmış gelsin diye ananam bi gittim kadın beni bi sevdi bi ağırladı nazar deymesin delikafadulden ta gece geldim baktım yoktu kimse..
ooohh afiyet olsun makbercim ayvay bi sen yemedin oda yicek 2 çocuk vardı bide küçük sıpa gelecek eee kolaymı bakmak ALLAH kolaylık versin kız sıpa dediğime alınma emi???

seval jakuzi baktın banyona öylemi cicim kıss o mithiş bişey ama pahalı ben onu yaptıramasamda hani şöyle geniş büyük küvetler varya ondan yaptırmak istiyom umarım gönlüne göre yaptırırsın derin napıyo hiç konuşamıyom onla o gelince ben çıkmış oluyom umarım oda iyidir..

hoşgeldin nurcumm haklısın valla asıl ayvayı o yedi :))) sıpa demene de alınmam bitanem neden alınıyım

makberim sen nasılsın bitanem iyisin inşalah valaah iende ev dükkan banyo da bugün tahilat başlıyacak makberim yorulacam bayağı
nurcum vallahi benimde moralim bzuldu be size nasıl ulaşacağı diye kara kara düşüneye başlasdım

ya baktım gerksiz buldum 2 milyar sadece masaj sisitemi var görüntü olarak çok lüks duruyo
vazgeçtim onuda seneye alayım düyom dolap fayans ayna verdik çeçeveli ayna lar çıkmış

makber ne bileyim herkesin yapısı farklıdır..
seval kolay gelsin kıss yorulcan dimi ALLAH kolaylık versin canım fazla uzun sürmez umarım sn kendine dikkat et belini falan ağrıtma ne rank yaptırıyon banyonu...

bencede seval başka eksiğini yaparsın belki eksiğin yoktur ama yazık 2000 verilmez canım herşey istediğin gibi olur umarım..

nuranaycımaçık krem koyu kahve bordur açık kahverengi birde çiçekli ayrıyetten dekor için fayan sta aldım çok değşik bir şey yorulacam 10 gün sürer dolapları verdikte yaptırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…