"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kımse yok bende kacar kızlar senacıgım tedavın hayırlı olsun bıngölde ımkan nasıl saglık yönünden cnm
canını hıc sıkma gülüm olurmu
günüm sonuclar ıyı cıkmıs cok sevındım cnm
ya kızlar hepınızı cok özledım

iyi geceler hanımlar bugün malesef hoşçakalın demeden çıktım çünkü kk izin vermedi .çok uğraştım ama giremedim .neyse enkısa zamanda düzelir inşallah.
hepinizi çok öptüm iyi geceler..

canım aramıza hoşgeldinn dilerim topicimiz sanada uğurlu gelir..tez zamanda karşılaşır daha iyi kaynaşırız inşallahh..

kızlar en geç ben geldim yine kk düzelmiş nihayet ağrılarımı merak etmişiniz korkulucak bişey değil heralde sadece gaz ağrısı:bbo:çok zorluyor beni off bi yandan da sıkılıyorum korkuyorum daha doktora gidemedim kendi kendime gelin güvey oluyomuşum gibi geliyor bana aman canınızı sıkmıyım yine hepinizi çok özledim yaa yarın karşılaşırız da bol bol konuşuruz inşallah

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM..Kısaca kendimi tanıtayım..İnşallah hamile kalabilirim ve sizlerle paylaşırım..2,5 yıllık evliyim.8 ay doğum kontrol hapı kullandım.Hapı bıraktıktan sonra adet düzensizliği oldu 2-3 ayda bir adet oluyordum.Doktor farlutal veriyordu.Oda kist oluşturuyordu böylede 5-6 ay geçti.Çatlatma iğnesi vuralım dedi fakat klomen yumurtamı büyütmedi ve kiste dönüştürdü.Hayıt suyu soğan suyu herşey içtim fakat bir yararını görmedim.Adetim düzelince klomeni günde 2 defa içtim yumurta 19 mm oldu şükürler olsun dedim .12.günde çatlatma iğnesi vuruldum fakat oda kiste döndü ( Eşimin bütün testleri yapıldı benimde öyle herşey normal doktorumu değiştirdim ve kesinlikle rahim filmi çekilmesi lazım dedi ve 5 Ekimde adet gördükten sonra yani bitince rahim filmi çekildim( Anestezili oldu ama yine de çok korktum çok acıdı ( Ama aynı gün ayağa kalktım bikaç gün sonra kanamam bitti.31 Ekimde son adet tarihim..Anneannem umreye gitmişti oradan bana zemzem suyu getirdi bidonla..Demişler eskiden mekke de çocuğu olmayan kadınlar zemzem suyuyla yıkanıyormuş onuda yaptım:)))))))Her yolu denedim yani!! ve şuan adet olmadım 5 Aralık bugün test yaptım negatif çıktı..Çok heyecanlandım ama yine negatif..Doktor hiçbir sorunun yok diyor ama olmadı bakalım Allah ne zaman isterse o zaman verecek hepimize dua edelim destek olalım..Korkum yine kist mi oldu ne güzel adetim düzene girmişti ..Sizlerle paylaşmak istedim pazartesi tekrar test yapacağım Dualarınızı bekliyorum ..ALLAH'IM İSTEYEN HERKESE VERSİN.Sevgilerimle..senağlama

meraba arkadaslar ben araniza yeni katildim,
takvim tutma, ates testleri, yumurtlama testleri hic birii ise yaramadi bendede 7-8 aydir deniyoruz
2 kere doktora da gitiim hersey normal diyor
sadece rahimde kucuk bir miyom varmis buda (bir ihtimal) gebe kalmayi engeleyebilirmis
ama kesin degil diyor
bense beklemekten ve her ay hayal kurmaktan cok yoruldum ((

günaydıııın kızlar gününüz aydın duaslarınız kabul ohohoh yeni arkadaşlar var ne güzel...
sevalcim nasılsın sanada bol bereketli
hayırlı işler cicim:))
rüyamda çok korktum hsg çekiliuomuşum amman nasıl bi acı anlatamam, karnımın içi şimdi bi tuhaf..
çok etkilendim nedense ama riyamda dr soruyodum açıkmı diye AÇIK OLMASA ıDı ıLAÇLAR ıÇERı GEÇMEZDı diyordu...
ay kızlar rüyamı ilk size anlattım şom ağızlı kocama bile anlatmadım ( kötü orar diye..
hayra yorun emi bide kan akıyodu off çok sıkıldım bakalım bi atlatsamda rahatlasam ben birazdan çıkıyorum akşam gelirim biraz bakarım, duanıza ihtiyacım var
RABBıM HER ŞEYı GÖRENDıR,ıŞıTENDıR,BıLENDıR ıNŞAALLAH BıZEDE RAHMETı, MERHAMETı ıLE DAVRANIR..

iyiyim güzelim işte kaynanama gidecem sende iyisindir umarım üzerimi giyip çıkacam..
kendinizie iyibakın loçkam :))

sağol nurcum kız çok düşünme çok kafaya takıyon korkma hem kan falanda gelmiy ki duyduğuma göre 2 dakada çekiyolarmış filimi canım korkma içini rahat tut hiçbier şeyin yoktur eminim

iiy ediyon canım değişklik olur sende kb loçlam
derinim aklıma gweldi çok özledim onuda ya nereldesin loçkam

nurcum korkma ineten baktım hafif ağrı yapıyomuşoda hani kasık ağrısı varya onun gib canım 2 dakkalık işlem dir caım ultrasyon gibib bir şey hani rahime ultrasoyn kouylar ya buda öğle korkma

selam kızlar nasılsınız makbuşum beni sonraki aya at şekerim öpüyorum seni kendine ve bebişe iyi bak bol bol dinlen ok cnmcım

slm güzeller hayırlı ve güzel bi hafta sonu olsun inş
nuruncum hsg çektiricekmişsin canım inş sonucun temiz çıkar canım kolay geçer inşş
sevalim nasılsın datlum ya geçmişi okurken dogum günün olmuş ayın 1 inde görmemişim küsme bana olurmu geçmiş dogum günün kutlu olsun datlumm nice yaşları birlikte geçir ailenle vve sevdiklerinle inşopuyorumnanaktan

slm ceylancım neyse diger aya gelir inş minigin bekliyoruz hepimizi bi umutla inş olucak canım
nuruncum rüyanı şöyle yorumlayım ben kan görmek boşa çıkar yani agrı ve acı çekmeden geçiriceksin inş canım ve temiz çıkar hiç korkma

gölçoşum ceylanım hoşgeldiniz
ceylanım inşlah bir daha ki aya gelir beişin bitanem makberimde hamş listesine atar seni
gökçoşum ne demek küsmek caınm hiç sana kıyarmıyım sağol canım rabim cümlemize sağlok saha sevdikleriizle bir ömür boyu mutlu mesut günler yaşatsın ve hepimii evlat sahibi bizide annae etmeyi nasip etsin gökçoşum sen nasılsın
makberim hoşgeldin bitanem niye okadar karamsar düşünüyono boaoko hoeoro şoeoyo oyluna girecek sende beişin görecen inşalh

makbuşum rabbim büyük dua ettim bugün senin için inş bu kez rabbimm güldürsün yüüzünü canım bebegini görmek nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…