ay bitanemmm çok çok sağol Allah razı olsun bende dün hepimize dualar ettim Rabbim tez zamanda hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşalllah
bilmem ki sevoşum yaa ilk başta azda korktum babam kalp krizi geçirmişti die neyse geçti sayılır korkkucak bişey kalmadı çok şükürgökçoşum işteyim bitanem niye kalbin ağırıyo acaba üşütnüm diikat et bir şeyemi üzüldün gökçoşum
erkeklerin hepsi aynı dedğin gibi biz yorulmuyoz sanki
anammmm demek sana kilolusun demek istedi heralkaydirigubbakcemile3 ama kulansaydın sende loo hamişim die:CüvCüv: neyse yok be abartmış oda acep gözlüklümüydü ki seni öle gördü delü garuuukaydirigubbakcemilenapamm datlum dışardaydım .pazara filan gittim .yoruldum..
haa bide neoldu minübüse bindim ayakta duruyorum kadının biri kalktı dedi siz oturun hamilesiniz galiba .ay bi tuhaf oldum .yok dedim saolun bebek değil göbek mafoldumben
aman şu kilolar başa dert .aslında kabandan biraz şiş gibi oldu .okadarda kilolu değilimki kaydirigubbakcemile3
heeeee ay kızlar aalah iyiliniz versin hıhıhhı aynen öğleelr
kız niye yaşlanasınız ki bacım 4 yaş benden büyüksünüz ne fark var ki bacı
ya sormayin elimde kaliyordu da, daha tup bebek icin yapicak ayni islemi hem de o sefer labratuvarda o yuzden sustum yine de susabildigim kadar zemuszemussenam hadi hayırlısı olsun canım inş bu kez minigin senle olucak inşş
günüm seninde hayırlısı olsun tatlım yaaa erkeklerin genel halleri biz gidiyoz oramızı açıyoz sorun yokta onlar bişey verirken zorlarına gidiyo! neyse herşey güzel olur inş
ebrar ben de yaslndim 30 biticek bahara, 30umda anne olucam sanip ne seviniyordum bilmiyorsunuz tabii ben 30 ilk olucak 33e de ikinciyi yapar gec kalmadan kurtaririm diye dusunmustuù kac kez :gitme:kız seval daha 24 müsün sennn abboooo ebroş yaşlanmışık loooomafoldumben
ben o bebegi dogurayim sorarim ona bugunlerin hesabini simdiden diyorum zaten bebek olursa ben ne dersem o olur hayat boyu kararlarini ben alirim, yanimdan da ayirmam bebege de sana da sorucam ben bu gunlerin hesabini diye lülülülülülügünüm canım hayırlı olsun bitanem inşnlah bebğin kendiliğnden gelirde tüpe gerk klamaz canım
erkekler öğle tek senik imi benimki de öğle bizim yerimizde olsalar ne yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?