"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

güle güle ebroşum öptüm
görse çok kızar zaten kaldırdım bilgisayara girmiyo ki nerde girecek ev le dükan gitp geliyo

Slm kızlar
ben sıla uzun zamandır gırmıyordum
bende uzun zaman dan berı bebek ısteyen bırıyım allahım ummadıgım bı anda kavusturdu benı ona ama 11 haftalık hamıleyım ve Çok kÖtÜyÜm mıde bulantıları yÜzÜnden pıskolojım bozuldu ya arkadaŞlar geÇmeyecekmı bu ÜztÜne bıde nezle oldum yatmakdan popom acıdı artık Çok gÜzel ama ruhum bozuk

günüm hepimizde o var ya bende hep aman midem bulanır hamile olursam diyordum ama şimdi keşke kalsamda midem bulansa tm belirtileri yaşasam diyorum
sevalim en yisi canım saklı iş yapılınca huzur olmaz ama inş izin verirse bigün msn açarsın bende sana veririm msn görürsün canım
günüm sende müsait olursan bana msn ver tabim vermek istersen canım

iyi yanindan bakmalisin bulanti saglikli gebelikte olur bulandikca bebisin icerde cok iyi duye dusun:)) tabii yakinda biter bulantilarin o zaman da sakin korkma kotu diye cunku normali yakinda bulantilarinin bitmesidir.
hayirli olsun guzelim, cok saglikli bir hamilelik gecirmen dilgeiyle, sorun neydi niye uzun surede geldi bebisin? bize umut olsun diye soruyorum.

sılcam ben hamile degilim tecribem yok ama ilk üç ay bulantı çok olabiliyormuş bol tuzlu şeyler ye fazla ac durma canım çabuk atlatırsın inş saglıkla kucaklarsın cnaım

güzeller bende kaçıyorum artık kociş gelcek yemek yiyicez de kib öptm gece inş bende gelirim görüşürx
derinle makbuşuda özledim yaa konuşamadık hiç akşam rastlarım inşş
haydi gökcede kaçarrrr

sevalcim esine anlat bizlerle tanistir gerekirse ici rahat etsin. gizli is bosver yapma anlatirsan anlar bence.
ee gokcecim yok mu sende msnim benim ben var saniyorum dur ozelden atiom.

ınŞallah kızlar hayatdan elını etegını Çekıyorsun ıŞe bıle gıdemıyorum ıŞden Çıkartıldım galıba :) ne yapalım Çekecez gelmeden dert sahıbı yapıyor allaha ŞÜkÜr allahım bÜtÜn ısteyenlere verırr tez zamanda

canlarım ne yapim bende istiyom söylerim artık öğle yapıyım sizi biliyo msn açmam ıisteimooy bilmiyom ki niye istemiyo

yaa cok yikildim 32 haftasinda oglunu kaybeden bir arkadasimizin yazisini okudum hungur hungur agliyorum!!!!!!!!!!!!!!! icim paramparca oldu, Allah'im sabrin en buyugunu versin arkadasa, Rabbim kimseye gostermesin. neyse ben de cikiyorum kizlar feci oldum!!!

güncüm ben de okudum duygularımız okadar aynı ki onunla hale acısı daha çok taze 4 gün olmuş...ben de çıldıracak gibiydim o günlerde yeni yeni düzeliyorum...allah sabır versin..

of yaaaaaa.......erken geç dermiyo ya kısmette yoksa olmuyo işte....böle şeyleri de okumak istemiyorum aslında ama(((((((((((

günüm tüp bebek mi yaptıracan ama çok var mış daha yaaaaa.......nasıl beklicez.......hadi hayırlı olsun kuşum

huu delüler ne kaynatmışınız yaa koca gün gezdik valla acayip yoruldum :)))
acık dinlenip gelicem inşallah burda olursunuz

slm makbuş nasılsın canım inşallah iyisindir hamilelik nasıl gidiyo bugün doktora gittim yumurtalığımda 2 cmlik kist kalmış bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam tedaviye ara vericez neyse şimdi ben aöf işletme kurslarına başladım artık dersten kafamı bu çocuk olayına takmam canım hamilelerin duası daha çabuk kabul olur bizede dua et bizim hastanede hamile bi hemşire var Allah razı olsun kız hep dua ediyo sen de kendine çok dikkat et cnm

selam hanımlar ben geldimm..
makbuşum gezdin haa ohh iyi etmişsin .değişiklik gerekiyo arada ..ee anlat bakalım nasıl gidiyo ?herşey yolunda inşallah..
derinim burdasın galiba senide çok özledim canım nasılsın?işler yolundamı bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…