"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

nurum canım hadi gözünaydın .bak korktuğun olmadı çok şükür herşey yolunda .bakarsın gelecek ayda bebişin seninle olur .geçmiş olsun canım biraz dinlen bişeyciğin kalmaz .hadi öptümm

slm güzellerrr naber
ayy makbuşum yaa çok sevindim canım rabbim inş kalp atışınıda duymanı ve saglıkla kucagına almanı nasip eyler dikkat et kendine canım artık üzülme inş herşey yolunda gider
ayrıca geçmiş olsun canım sıkma canını evi temizleme tek başına yardım edecek biri gelsin canım yorma kendini

günüm çok geçmiş olsun canım tekrardan sende bol su iç sıvı şeyler al kuşburnu felan ii gelir canım
ebroşum senden naber
bersum nasılsın yemek mi yapcan datlum kolay gelsin
richim kaynanan gelmiş nasıl gidiyo bakim senide özledik yaa

gez bacım gez bende kendimi gezmelere vericem okulda arkadaşlarla gün yapıyoz ona girdim 15 günde bile olsa bi değişiklik olur

bersum valla sen gene dışarı yüzü görüyon iki okulda da muhabbet etsen gene yeter ama biz öle degil ki anca biri çagırırsa işte ama güne girmek ii fikir hem görüşürsün hemde birikmişin olur

kızlar 3 gündür adetimi bekliyom kasıklarım ağrıyo gidiyom ped koyuyom yok olmadı daha adet olmadan pedleri bitiricem :))) böyle giderse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…