"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ben geldim nasılsınız hatunlar nurcum geçmiş olsun canım acı oluyo ama geçer oldu bittti sorun çıkmamış ohh maşalllahh

bersum herkezin farklı oluyo belirtisi ben gökceyede diyorum belirti arama .çok yakın halaya kalkacağımız günler .ay gerçekten ben çok inanıyorum peşpeşe kalıcaz hamiş..
gökcem datlum saol ama bak benim durumlar karıştı biliyosun .hayırlısı artık cano.ama ben buay senden ümitliyim..

ben hepinizden umutluyum tek tek başlıcak hamişler ilk adımı da makbuş atttı devamı gelicekkk dualarım sizinle benim güzel yürekli arkadaşlarımmm

oo hoşglddin delü hamiş naber canım ya bende nolsun işte evde vakit geçiriyom işte yigenler nasıl bakim
nuruncum sonuc ii yaa bikaç güne onlar geçer ama kafan da rahat olmuş oldu işte inş gelecek aylar içinde gelirminigin canım
ebroşum yaa belirti aramıyom fazla ama genelde olan şeyler bizde görünmeyince insan ümitsiz oluyo yaa

canım saol ben iyiyim çok şükür bildiğin gibi işte .
valla bende özledim eski muhabbetleri ah gidi günler .ay bian yaşlılar gibi konuştuğumu düşündüm..kaydirigubbakcemile3

iyiyim ebroşum ama şiştiğim için şikayetlerim başladı onlarda kabulum allahım en kısa zaman da siz güzel can arkadaşlarımada nasip etsin böyle şikayetler
kızın ismi tamam da erkek de karar veremiyoz kızın ismi elifff olucak inşşşş erkeğide düşünüyoz bakalım

semoşum elif ismini bende severdim yegenime elif beyza ismini ben bırakmıştım:) inş ismi gibi kaderleride güzel olur canım inş bizde hamiş oluruz halaylar çekeriz burda hayırlısı ile

nurcum bende filim çekmiştim o sancı geçer canım ağrı kesici vermedi midr onu iç rahatlarsın rahat ol bak herşey yolundaymışş

ay semoş elifmi çok severim hatta ben elif berfu koyucaktım ama şuanda değişti düşüncem .allahım ismiyle hayırlı ömür nasip etsin minişlerine inşallah..

gökçe nasıl diyimki zaten ben ağlıyom sağolsun bi bey vardı niye ağlıyon dedi ben konuşamadım eşim işten dolayı hemen gelemedi sonradan geldi..
kardeşim işlemi yaptırdı ben odada bekliyorum adam dediki acıyacağını nerden biliyon netten araştırdım dedim
oda şu kadın sitelerini kapattıracam kadınlar birbirini korkutuyolar sonra biz böyle alayanları taskin edmiyoz dedi..
güya beni sakinleştirecek..
neyse üzerimi çıkardsım dümdüz uzun bi alet var onun basmağına çıktım adam o masayı yatırdı dr geldi işte ayaklarını aç vs vs dedi eşimde geldi ya..
oda içeri girrdi ay bi aletle açıyolar ... sizanlarsınız bi iğne vurdu içime saki ciğerimi deldi sonra ara ara ilaç verdi karnım patlıcak tansiyonum düştü gözüm karardı ellerim ayaklarım buz gibi oldu netse bitti o aleti çıkardı ama ağrı devam ediyo dr bu kötü oldu kalkmasın hemen dedi azcık durdum ama nasıl nefes bile alamıyom dr nin yanına çıktım ordaki hastalar hamileyim kanmama var sandı o haldeydim
eve geldim hemen yattım ama gene kötüyüm niye içim halen acıyo anlamıyom bide biraz kanama var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…