gökçe nasıl diyimki zaten ben ağlıyom sağolsun bi bey vardı niye ağlıyon dedi ben konuşamadım eşim işten dolayı hemen gelemedi sonradan geldi..
kardeşim işlemi yaptırdı ben odada bekliyorum adam dediki acıyacağını nerden biliyon netten araştırdım dedim
oda şu kadın sitelerini kapattıracam kadınlar birbirini korkutuyolar sonra biz böyle alayanları taskin edmiyoz dedi..
güya beni sakinleştirecek..
neyse üzerimi çıkardsım dümdüz uzun bi alet var onun basmağına çıktım adam o masayı yatırdı dr geldi işte ayaklarını aç vs vs dedi eşimde geldi ya..
oda içeri girrdi ay bi aletle açıyolar ... sizanlarsınız bi iğne vurdu içime saki ciğerimi deldi sonra ara ara ilaç verdi karnım patlıcak tansiyonum düştü gözüm karardı ellerim ayaklarım buz gibi oldu netse bitti o aleti çıkardı ama ağrı devam ediyo dr bu kötü oldu kalkmasın hemen dedi azcık durdum ama nasıl nefes bile alamıyom dr nin yanına çıktım ordaki hastalar hamileyim kanmama var sandı o haldeydim
eve geldim hemen yattım ama gene kötüyüm niye içim halen acıyo anlamıyom bide biraz kanama var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?