"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sağolun kızlar ya kapalı olsaydı napardım dimi RABBıME şükürler olsun zorxx canım ya o ne yaptı acaba o gelmedimi eve kız ebrar doğum zor ama şu içeriye iğne vurmaları yokmu kız o çoook fena
ben hasta olunca bile iğnw olmam en son çocukken oldum kan verirken bile fena oluyom..

canım zaten iğne batarken ve ilacı verirken canın yanıyo .zor tbi ama sonucu güzel çıkmışya çok şükür..

sema ne güzel kıss elif öylemi? adıyla yasasın oğlana da bulursun..
canım ya aşılamada böyle acıyomu??
hissediyonuzmu benim dr çok iyiydi sağolsun beni hep teskin etti

ayyy canım yaa bayagı zor geçmiş senin kisi adam da manyak mı ne zaten gerginmişsin iyice germiş seni de neyse atlattın çok şükür gelecek günlerde bebek gelirse bu acılar unutulur inş canım
semoşum begendik valla oglanıda isim bulunca söle bize ha sölemeden kyma sakınnn... elazıgda hava nasıl bakimm özledim beaaa

semoşum hayırlısıyla dünyaya gelicekler inşallah .allahım hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin..
bersum sesin çıkmıyo canım ?

nuruncum aşılama dabenim hiç acımadı canım inanki sadece spermi içeri verdiginde kasıklarımda sızlama oldu ama hafif yani iki dakka sürmedi işlem canım

burada hava soğuk yaaa kar yağmasını özledimm
erkekğin isminide beğeninize sunucammm
ebroşum ççok sağol kuşummmm

anaam gökçe sendemi aşılama yaptın canım ya biilmiyodum hani sema öyle hamile kalmış ya o yüzden sordum canım canımumarı hepimiz dünyada ne kadar var ise RABBıM hepimize hayılısını nasip etsin

valla aşılama yapmadım ama tüp yaptım .hepsi insanın ömründen gidiyo .her süreç ayrı zor insan çok yıpranıyo .allahım hesapsız katından versin hepimize..

oooh afiyet olsun bersu
demek hepiniz cekildiniz bi ben kalmışım oda tam oldu annem kardeşim nasıl kızdı..
sen niye böyle şeylere kalkışıyon yazık değilmi yeme içme o parayı git acı çekmek için harca ..
kim ne derse desin açık ya zorxx bi gelseydi. merak ettim onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…