"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bersum güle güle canım ..
nurum saol canım zor ama yaptık işte .rabbim hepimize doğal yoldan sağlıklı evlatlar nasip etsin .ama mecbur kalıncada yapmak gerekiyo..

güle güle bersum kolay gelsin
nuruncum hem aşılama hemde tüp bebek yaptırdım canım malesef olmadı
semoşum inş gerek kalmaz ama kısmet bakalım dr istedi canım tüp olmayınca kendi dedi hem eşimden hem benden genetikle kan pıhtılaşma istedi

inş gerek kalmaz genetiğe tani sonu güzel olsun biz herşeye razıyız
allahım yüzünü güldürsün canım

amiiiin gökçecim amiiin dr dedikiyaşın 24 üzülme erken daha ama artık kendime söz veriyorum takmayacağımm
semacım o test niye yapılıyoki???

canım genetik testi hamile kalamayanlara ,ve düşüğü olanlara yapılıyo .banada yapılmıştı .pıhtılaşma çıktı ..

saol semoşum inş canım bakalım genetigi bende istiyodum zaten herşeyi yaptırdım o kaldı onuda atlalım bakalım hayırlısı
haydi gökcedoşş kaçarrrrrr............

görüşürüz canıımmm allahım kolaylık vesin öptümm
kızlar bendeçıkıyom biraz uzanayım gündüz misafirim vardı o yüzden dinlenemedim öptüm canlarımmm

kızıyo ebroş kızmaz mı elinden gelse beni yerimden kaldırmıyacakk
bazen iyi gibi görünsede arada beni delirtiyo ayyy fazla üzerime düşülmesini hiç sevemem zatenn ne yapalım artık idare ediceme

evet fazla ilgi bunaltır insanı neyse yinede güzel .naapsın oda haklı seni ve bebişleri düşünüyo .allahım sonuna kadar hayırlısıyla gitmeyi nasip etsin .hadi git dinlen canım .daha sonra görüşürüz..

makbuş senide unuttum sanma keseyide gördün hadi gözün aydın kalp atışlarınıda duyucan herşey çok güzel olucakkkk
derinim sen nasılsın kuşum özledim yaa allah kolaylık versin
günüm senide özledim en kısa zaman da güzel bi sohbet ederiz inşş

çok sağol ebrşum allaha emanet ol allahım en kısa zamanda bebişini sana yollasın inşş
nurcum sende yat dinlen bu ağrılar yarına geçer normal
sevalim senle de görüşemez olduk heeeee hemşehrim benim senide sefiyommmmmm

ya şimdi tvde izliyorum .4.ler maşallah .allahım ailesine bağışlasın çok duygulandım yaa .allahım bizede yaşatsın buduyguyu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…