"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makberim bitanem hadi gözün aydın cnm benim keseyi görmüşsünüz inşallah pazarda kalp atışlarını da duyacaksın canımmm

kızlar kalamıyorum kusura bakmayın başım iflas etmiş durumda felaket ağrıyor iki gündür bilgisayar başında duramıyorum daha da şiddetleniyor öpüyorum hepinizi canlar

sağol bitanemmm aminnnn
sanada çok geçmiş olsun yorma lütfen kendini dinlen bol bol öpüyorum canım seni

evet makbuşum süper bişey yaa .nasip olur hepimiz yaptırırız inşallah..
ceylanım geçmiş olsun canım .dikkat et kendine öptümmm

ok kızlar ben kaçıyorum şimdilik bide hava değişimide mi mahvetti başımı ne anlamadım yaa düzelir eğer hava değişikliğindense bu 1 hafta sürüyo bende biliyorum aara ara girer bakarım yine kızlar kendinize iyi bakın kaçtım ben ebrarım makbuşum öpüyorum sizi

makbuşum bide bişey diycem cano kırılmazsan .seninpc laptop .ençok radyasyon yayan laptopmuş .çok fazla vakit geçirme başında canomm.bebiş için iyi değil .sakın yanlış anlama .seni burda görmek çok güzel ama .bebişi düşünmemiz gerek değilmi.

neden yanlış anlıyım biitanemmm zaten fazla durmuyorum..hatta şimdi kaçıyorm kociş gelmedi yemek yapmadım kii yapasımda yok bi mutfağa doğru gidiyim..neyse bitanem öpüyorum seni çok kib canım düşüdüğün içinde çokkk sağoll

datlum valla çok düşündüm söylesemmi söylemesemmi diye .ama biz artık burda kardeş gibi olduk .geçen gün tvde izledim radyasyonu ölçüyolar ençok laptopda varmış .acayip oldum .benimkide öyle biliyosun .bizim içinde aynı şey geçerli ama senin karnındaki miniş için çok daha önemli .söylemek istedim .seni seviyom datlum .hadi görüşürüz sonra .öptümm çok..

evet canım yara var.şimdi adetimi bekliyorum bittikten sonra tekrar dondurulacak..ondan sonra film ister heralde..bu arada iyisin inişallah canım agrın azalmıştır inşallah:Saruboceq:
hb canlarim nasil olayim kizlar gecti desem yalan olur bulanti hafifledi agrilarim var garip garip galiba büyyo bizim yaramaz gayet saglikli ama inss darisi siz canlarimin basina sizde ne var ne yok kizlarrr
oyy aglamacım gelmiş canım benim..onlar tatlı bulantılarr.minişin seni zorluyor ama sonu süper olacak kuşum:lepi:
ayyy canm ben de çok sevindim.pkolu olduğumu yeni öğrendim.ihtiyacım var buara sohbetleriniz.
tatlım hoşgeldin aramıza.bende pkoyum canım..inşallah kiloları verebiliriz ama ben saldım kendimi bu günlerde:gitme:
eylülümmmmmmmŞenizay canım.makbuş bugün telde söyledi ikiz oldugunu çok sevindim yaa.Maaşallah Allahım sag salim ikisinide kucaklamayı koklamayı nasip etsin.iyi bak kendineŞeniz
selam kizlar hastayimmmmmmmmmmm, 37.8 genelde atesim ucbucukta doktoara gidecegim( domuz gribi olabilir, gerci korkmuyorum oyleyse de oyle!! sizler iyisiniz umarim
ay günüm yaaa demeeee(((inşallah dedigin degildir canım benim.ateşin düşerse azda olsa korkma..5 günden fazla süren ateş tehlikeliymiş aklında olsun.offf çok geçmiş olsun bebegim yaa
bersummm bu ayda olmadı demek(off sabredicez kuşum napalımm..sakın üzme kendini dicem.ama her ay alıştık artık dimi..inşallah beklemedigimiz bir anda olacak bitanem öptüm seniŞeniz
tatlım çok geçmiş olsun..iyi çıkmasına sevindim..geriside bebiş olur inşallah:Saruboceq:
maşalah toiç doldu loçkam ın yeri beli oluyo ya onlada çoktandır görüşemiyoz kızlar ben gidiyom hepininz kocamn öpüyom ve kucaklıyom iyi akşamlar
:çok üzgünüm:canımm çok özlüyom sizi zaten sus:çok üzgünüm:siftahımı atmışsın bugün iş iyiydikaydirigubbakcemile3bende sana şimdiden atayımmŞeniz
ayyyynısının tıpkısını dedim vallahi...laptop zararlı masaüstünden daha çok radyasyon var..dikkatli ol makbuşum çok oturma sakın canım benimŞeniz

gelelim kaynatanlaraaaaaklava:nan diziyi izleyemedim okumaktannnnnklava:
yeni gelen tüm arkadaslarım hoşgelmişler.inşallah topicimizi sizede ugurlu gelir canlar.
sonbaharcım hamileymişsin Allahım saglıklı sıhhatli bi hamilelik nasip etsin:Saruboceq:

kıslarr benim söktürücü üç gün oldu biteli.yarın olurum heralde.olmadı 6ıncı gün olurum en geç..sonrada dondurma işlemi offf..vakit geçmiyo inanın yaaa.
neyse şimdi gidiyorum dizimi izleyim melihamı kaçırdım:))

derinsu ben aç kalmıyorum.beslenmeme dikkat de ediyorum.beyaz ekmeği kestim.bol su içiyorum.bal çöreköotu tarçın yiyorum.kuruyemiş tüketiyorum günde 1 avuç.bi de bol meyve yiyrum.ben de işe yaradı.tavsiye edeyim dedim.geçen ay 2 kilo verdim.

bitanemmm söyliceksin tabi sonuçta çoğunuz benden büyüksünüz ablam kardeşim gibisiniz ne günler geçirdik beraber her konuda desteğinizi aldım bu konuda da alıcam tabi..aslında kocişte çok kızıyor bende pek girmemeye çalışıyorum zaten..bende seni çokkk seviyorum bidanemmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…