- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.144
- 448
selam kıslar nasılsınız?
sağol bitanemmm aminnnnmakberim bitanem hadi gözün aydın cnm benim keseyi görmüşsünüz inşallah pazarda kalp atışlarını da duyacaksın canımmm
kızlar kalamıyorum kusura bakmayın başım iflas etmiş durumda felaket ağrıyor iki gündür bilgisayar başında duramıyorum daha da şiddetleniyor öpüyorum hepinizi canlar
evet canım yara var.şimdi adetimi bekliyorum bittikten sonra tekrar dondurulacak..ondan sonra film ister heralde..bu arada iyisin inişallah canım agrın azalmıştır inşallah:Saruboceq:makber seninde gözün aydın canım sağlılkı bi hamilelik ve doğum geçirirsin umarım canım..
derinim valla bende kaçtım kaçtım ama kaçış yok canım sende yara vardı dimi o geçsin yaptır belki seninki acımaz bellimi olur umarım buna gerekte kalmaz ama için rahat eder ben şimdi röntgeni aldım koltuğun üzerine duvara dayadım bakıp bakıp duruyom sanki bebek ultrasonu sonucu :))) ay halim yok gülmeye ama inş o günde gelecek..
keşke o bebek doğurduğum rüyalarımda çıksa... öptüm loçkam :)) seni..
oyy aglamacım gelmiş canım benim..onlar tatlı bulantılarr.minişin seni zorluyor ama sonu süper olacak kuşum:lepi:hb canlarim nasil olayim kizlar gecti desem yalan olur bulanti hafifledi agrilarim var garip garip galiba büyyo bizim yaramaz gayet saglikli ama inss darisi siz canlarimin basina sizde ne var ne yok kizlarrr
tatlım hoşgeldin aramıza.bende pkoyum canım..inşallah kiloları verebiliriz ama ben saldım kendimi bu günlerde:gitme:ayyy canm ben de çok sevindim.pkolu olduğumu yeni öğrendim.ihtiyacım var buara sohbetleriniz.
eylülümmmmmmmŞenizay canım.makbuş bugün telde söyledi ikiz oldugunu çok sevindim yaa.Maaşallah Allahım sag salim ikisinide kucaklamayı koklamayı nasip etsin.iyi bak kendineŞenizkızlar hepinize merhaba nasılsınız internetin yoktu ne zamandır süresi doldu tekrar açtırdık. sizleri merak ettim ne güzel haberler aldım MAKBERCİM ÇOKKKKKKKKKKKKKKK SEVİNDİM Allah analı babalı büyütsün inşallah. İnşallal isteyen herkese de nasip olur. ricbery gün ağlama makber derin ebrar adını sayamadığım tüm kızlar nasılsınız . bu arada ben çok iyiyim çarşamba doktora gidicez bu arada sizden sonra bi haber daha aldım bebeklerimiz ikizmiz . umarız çarşamba günü güzel haberlerle geliriz. maşallah teyzeleri geçen konrollerde bi sorun yoktu. umarız bunda da Allahın izniyle çıkmaz. Allahımdan en içten dileklerimlerimle istiyorum inşallah hepinize nasip eder.
ay günüm yaaa demeeeeselam kizlar hastayimmmmmmmmmmm, 37.8 genelde atesim ucbucukta doktoara gidecegim( domuz gribi olabilir, gerci korkmuyorum oyleyse de oyle!! sizler iyisiniz umarim
bersummm bu ayda olmadı demekselam güzeller kırmızılar göründü benim umutlar 2010 a kaldı umarım yeni yıl hepimize hayırlı gelirrrr
makbuşcum yeni tarihimmm 4 ocakkkkk umarım yeni yılda hiç gelmez kırmızılarrrrrrr
şimdi bişeyler yemem lazım akşama görüşürüzxzzzz
tatlım çok geçmiş olsun..iyi çıkmasına sevindim..geriside bebiş olur inşallah:Saruboceq:ay çok sevindim makbere :)
nurunayn cnm valla tabi zor sadece ilk giriş aşaması ama yineden çok acımadı ay bile demedim yani katı canlıyımdır ama senin zor olmuş herhalde cnm çok sevindim açık çıkmasına bide doktorum yeni bir yöntem deniyorum ondan acımadı dedi ama bilemiyorum .ay saol cnm benimde aklım sendeydi noldu acaba die.
:çok üzgünüm:canımm çok özlüyom sizi zaten sus:çok üzgünüm:siftahımı atmışsın bugün iş iyiydikaydirigubbakcemile3bende sana şimdiden atayımmŞenizmaşalah toiç doldu loçkam ın yeri beli oluyo ya onlada çoktandır görüşemiyoz kızlar ben gidiyom hepininz kocamn öpüyom ve kucaklıyom iyi akşamlar
ayyyynısının tıpkısını dedim vallahi...laptop zararlı masaüstünden daha çok radyasyon var..dikkatli ol makbuşum çok oturma sakın canım benimŞenizmakbuşum bide bişey diycem cano kırılmazsan .seninpc laptop .ençok radyasyon yayan laptopmuş .çok fazla vakit geçirme başında canomm.bebiş için iyi değil .sakın yanlış anlama .seni burda görmek çok güzel ama .bebişi düşünmemiz gerek değilmi.
bitanemmm söyliceksin tabi sonuçta çoğunuz benden büyüksünüz ablam kardeşim gibisiniz ne günler geçirdik beraber her konuda desteğinizi aldım bu konuda da alıcam tabi..aslında kocişte çok kızıyor bende pek girmemeye çalışıyorum zaten..bende seni çokkk seviyorum bidanemmm Şenizdatlum valla çok düşündüm söylesemmi söylemesemmi diye .ama biz artık burda kardeş gibi olduk .geçen gün tvde izledim radyasyonu ölçüyolar ençok laptopda varmış .acayip oldum .benimkide öyle biliyosun .bizim içinde aynı şey geçerli ama senin karnındaki miniş için çok daha önemli .söylemek istedim .seni seviyom datlum .hadi görüşürüz sonra .öptümm çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?