"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım iyi ediyorsun valla...
ben bir-iki hafta öncesine kadar her sabah ve her akşam yatmadan ılık suyla elma sirkesi içiyordum.birkaç cm inceldim yaglarım gitti..hatta doktoruma bile söyledim devam et o zaman demişti...aynen beyaz ekmegi 20 gün sokmadım agzıma..ama bayram üstü işe başladım ve altüst oldu tüm çabalarım(( birkaç gündür de abur cubur manyagı oldum yine yaa..bugün ayıp söylemesi ekmek almaya diye çıktım magazayı kapatacagıma yakın,bir sürü abur cuburla döndümcokacimcoookgeldigimden beri atıştırıyorum noldu böyle bana yaa((((ne güzel kilo veriyordum.

ayy benim aşkumm büyümüşteee 22 olmuştaaaaaaaŞeniz
bende 27 alkisalkisalkis

hosbulduk canım ya 16 bursa esımın memleketı 53 rıze benım memleket oyle dusundum nasılsın nasıl gıdıyo hayat

ya zaman ne kadar çabuk geçmiş sizleri tanıyalı dün gibi geliyo bana aylar geçmiş yıl olcak sizi seviyorum canolarrrrr off yıl deyince zate yaşlanmışım 28 mafoldumben

benim yaş da 26.güzelim canının çektiğini ye ama miktarına dikkat et.ben öle yapıyorum.zten şu aralar da pek bişi çekmiyo canımmirmirmirmir

gökçem ve brs hoşgeldinizz
ay derinim sorma yaa ne çabuk geçiyor zaman hatırlıyorum ilk zamanları ey gidi günler eyyy

slm güzellerrrr nabersiniz bakimmm
oyyyy gökçemmmm hoşgeldin bebişim benimŞeniz
hosbulduk canım ya 16 bursa esımın memleketı 53 rıze benım memleket oyle dusundum nasılsın nasıl gıdıyo hayat
olsun kızz herkesin tercihi tabi...alışcaz yazmaya artık:))))
iyidir canım ya ne olsun işte..kociş maç izliyor bende oturdum biraz.çayımı içiyorum:)senin nasıl gidiyor tatlım?
ya zaman ne kadar çabuk geçmiş sizleri tanıyalı dün gibi geliyo bana aylar geçmiş yıl olcak sizi seviyorum canolarrrrr off yıl deyince zate yaşlanmışım 28 mafoldumben

evet yaaa canım arkadaslarım benim..ne günler geçirdik dimiii....bende seni çokkkk sefiyom canımmmmŞenizevet bende 27 oldum loooo:çok üzgünüm:

hoşbulduk derinim naber kuşummmm
ya bide benim adet tarihim bu ay karışık biraz tüpten dolayı olunca makbuş söylerim sana diger ki aya alırsın listeye ocak için

kuruyemiş iyi işe yarıyo canım tok tutuyo.meyve de pek tutmuyo ama napalım.ben de fazla kilo çıktıkaydirigubbakcemile3

vallahı bıraya uye olandan berı ne ıs yapıyorum nede baska bırsey ne kadar guzel bır ortam burası ya bıraz topıklerde zorluk cekıyorum nereye gırecegım konusunda karıstıra karıstıra ogrenıyorum bırde bılgısayar okumus bırı olarak zorlanıyorum.ama ogrenıyorum yavas yavas.bana yardımcı olursanız sevınırım yanlıs bırsey yaparsam kusuruma bakmayın

hayırlısı makbuşum yaa kısmet girerim inş o listeye bende.
derinim ya kilo olayı dedinizde bende acaip kilo aldım bu ara vermem gerek iki gündür beyaz ekmegi bıraktım sebze agrılıklı yiyom ama şimdi acaip acıktım pennnnnnnakannehir bayılcammm yaa spor a da başladım hep evde durunca hareketsiz kaldım bakalım inş veririm sende rejimi devam ettir canım kış geldi hep oturuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…