"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebrar_53, 1653brs+, aysen_34, ecesude, Makber+, sevalemre+, sonbahar41, trapper55
arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz .niye susuyosunuz muhabbete sizde katılsanıza..

ebrarcım naber ttalım nasılsın
canım konuşcamda bi yemek bi bura ondan kaçırıyom sohbeti idare et canımcım Şeniz

ayşencim iyiyim canım yaa saol .sen nasılsın?
yemek telaşın var normaldir kolay gelsin sana .öptümm

iiyim canım bende doping yapıyorum çalışmalr başlıycam artık
yarında soğan kürüne
bakalım inşlhh vesile olur canım
opuyorumnanaktan

makbuşum sen özele gidiyosun değilmi?doktorun hani bahsettiğin doktormu ?
hangisinden bahsetmiştim ki acaba canım yaa ama şöyle diyim en son gittiğim ve tedaviye karar verdiğimiz doktor özel hastanede görev yapıyor pazar günüde ordaymış o nedenle özel randevu veriyorum dedi
bende artık gidiyorum.. yarın görüşmek üzere. hoşcakalın...
tmm canım iyi akşamlar
makbuşcum inşlhh bu ay benide yazarsın hamiler listesine tabi burda ki herkei inşlhhhhhhhhhhh
amin canım inşallah hepinizi tek tek yazarım

ayşencim iyi yapıyosun tatlım .hayırlı sonuç alırsın inşallah .
buarada sende istanbuldanmışsın avrupa yakasımı anadolumu ?

evet tedaviye başlıyacağın doktoru demiştin zaten .iyi canom yaa sevdiğin ve güvendiğin biri olması çok önemli .inşallah pazar günüde minişin kalp atışını duyucaksın .sonra gelip bize anlatıcaksın inşallah .
makbuş bide cdyapıyolar burdaki hastanelerde ordada varmı ?ben istiyorum eğer hamiş kalırsam

canom bebeğin ultrasondaki görüntülerini cd yapıyolar .gerçi biraz daha büyümesi gerek minişin .hani elini kolunu oynatıyoya .süper bişey cano .sende sorarsın varsa yaptırırsın inşallah .sonra büyüyünce kendide izler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…