ya nurum adamı bukadar bebek konusuyla sıkma valla hiç bişey yapmıycak .sonra yine sen acı çekicen.onlar bizim gibi değiller tatlım sıkıya gelemiyolar .abla tavsiyesi olarak alırsan sevinirim ..sağol sonbahar..
kız seval bende almazdım ama canım çook istedi.
kız seval haklısın demin aradı yine dedimki bu gün yumurtlama günüydü bak kaçırcaz oda;
sen akıllanmazsın bana ordan bile yetişiyon diyo lülülülülülü
yaprakmııı delikafaduldendelikafaduldennapıyım canım burdan çıktıktan sonra elektirikler gitti bende o sırada ortalığı toparladım sonra oturup yaprak sardım kociş gelmeden bakıyım dedim size..sen ne yaptın canım
ya kızlar ben de hafif bi grip geçiriyorum tam da zamanına denkl geldi yaa......hapşırık burun akıntısı var azıcık da ateş basıyo inşallah ilerlemez....senağlamabi de tedavim kalırsa allah korusun çıldırırım yaaaaaaaaaaa
ebrar he kıss bende ağlamaklıyım üşüdüm onun ceketini giydim( neyseki cuma günü akşama gelmiş olacak senin eşin anladığım kadarıyla şehir dışına çıkıyo iş için yoksa benmi yanlış anladım.
nurum ya ne bilim canım sıklııd dedim alt üsts eşofman aldlım
ebrar he kıss bende ağlamaklıyım üşüdüm onun ceketini giydim( neyseki cuma günü akşama gelmiş olacak senin eşin anladığım kadarıyla şehir dışına çıkıyo iş için yoksa benmi yanlış anladım.
yok tatlım şehir dışına zorunluluk durumlarında çıkıyo .yoksa işi burda .hani cenaze,düğün filan olduğunda memleketine gidiyo .ozamandan bahsetmiştim..
ebrarcım sen gelmişsin geçmişimi okuyosun..
ya sen daha tecribelisin sana bişey soracam ha tecribelisin dememe alınma olurmu..
hani benim sirde iltihap vardı ve ben fitil kullanmıştım hatırlarsın o film günü dr dedim iltihap vardı geçmişmidir dedim ilaç kullandıysan geçmiştir dedi görmedim dedi sanki başından salmak için dedi gibime geldi yada ben öyle anladım acaba tekrar simir yaptırsammı??
anneme dedim kızdı çok kurcalıyon başına bi iş açacan dedi sence yaptırayımmı annemmi haklı doktor yok dediyse doğrudur değilmi.. ne dersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?