"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

meraklı melahat kaydirigubbakcemile3

ayy ne bilim canım öle bi konuşulduki bende dedim acaba benide mi kasdettiler
yazdım kimsede cevap vermedim ondan sonra öle dedim tatlım

aysen cim ya lütfen hiç bir şey konuşulmadı yani üstünüze niye alınıyosunuz ya
lütfen eeştiriye açık olalım ortada büüytülecek hiç bir şey yok

selam kizlar makbuscum olurmus oyle minik agrilar, artarsa doktoruna sor tatlim, hic korkma migden bulaniyor ya, hem bunu baz al kendini, bulanti ya da yorgunluk ya da uyku herhangi biri varsa, isler tikirinda demektir, inan bana bunlardan biri oldugu surece sen korkma. tedbir olsun diye aklina takilan bir agri olursa da doktora sor bir tanem. yani ne panik ol ne de asiri rahat. kuzucuk buyuyor tabii rahimde genisliyor simdi:))
kizlar bend e daha iyiyim ama yuruyunce basim donuyor(
haa bir de kizlar progesteronu olcturdum ya son limit 15 benim 20 cikmis neden acaba, kafama takildi. 10u gecince iyi yumurtlama olmus demekmis, acaba corek otu yedim diye iyinin de ustunde mi yumurtladim :smiley-cool: gecen sene yaptirdigimda 15 cikmisti neden simdi 20 yaaa offf durduk yere kafama gore test yaptirdim al iste simdi de niye diom:)))

xxzero kiz bizim kizlare sana demez o lafi deli olma, liste senin olsun bizde yoktur oyle dertler, sen degil de bazilari sadece bir kez ugruyor onlara deniyor, ama bir kez soyle: merahaba kizlar ben aylin adet tarihim 20 ocak dio eklioz bir daha hayatta ugramiyor sonra da biz silmek istemiyoruz ayip olur die oyle bir aylin kaliyor listede surekli:)) sen hep bizimlesin artik niye oyle desinler, alakasi bile yok senle:))
gozun aydin film iyi cikmis insallah iki aya hamile kalirsin tatlim.

slm kızlar bugün geç kaldım daha yeni kalktım desem yeridir. gece rahatsızlandım ben. sıkıntılı rüyalar , bulantı bi yandan terleme bi yandan , ay çok şükür ki sabah oldu. sabah olduktan sonra güzel uyuyabildim.

canım benım gecmıs olsun rahatsızdınya ondan sıkıntılı ruyalar gormussundur hayrolsun ruyan hakkında hayırlısı olsun ıyıye yor ruyanı.

hayata pozıtıf bak eger ıyıye yorarsan ıyı olur canım kafanı takma daha aksamdan cıkamadın sılkele kandını ben ıyıyım bugun hersey ıyı olacak ALLAHIN IZNIYLE.de senın ıcın hersey ıyı olacak bak gor.

ooo kızlar nerdesiniz? topic boşalmış seval eve gittin galiba hadi kolay gele..
sonbahar geçmiş olsun sıkma kendini hadi gelin laflayalım..

canımmm yaa inşallah dediğin gibidir bilmiyorumki ben mi pimpirikliyim bu kadar ama ciddi anlamda korktum yani..bugünlük sadece aşırı bulantım oldu dediğin gibi belirtiler full time devam kaydirigubbakcemile3

selam hanımlar kendimi iyi hissettim bi bakınıyım dedim ama çıkıcam yine yemekten sonra iyi hissedersem gelicem öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…