Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin yellovcum nasılsın hani gelemeyenler dedik sendfe üstüne alındın demi neyse olur öle şeyler kızlar laf size deil bence günlükk gelip gidenlerde canım tek sefer gelinip bidaha ugramayanlar canım alınma.. em yanındaki seni nie takip ediyo ayıp yaa
slm kızlar bugün geç kaldım daha yeni kalktım desem yeridir. gece rahatsızlandım ben. sıkıntılı rüyalar , bulantı bi yandan terleme bi yandan , ay çok şükür ki sabah oldu. sabah olduktan sonra güzel uyuyabildim.
canımmm yaa inşallah dediğin gibidir bilmiyorumki ben mi pimpirikliyim bu kadar ama ciddi anlamda korktum yani..bugünlük sadece aşırı bulantım oldu dediğin gibi belirtiler full time devam kaydirigubbakcemile3selam kizlar makbuscum olurmus oyle minik agrilar, artarsa doktoruna sor tatlim, hic korkma migden bulaniyor ya, hem bunu baz al kendini, bulanti ya da yorgunluk ya da uyku herhangi biri varsa, isler tikirinda demektir, inan bana bunlardan biri oldugu surece sen korkma. tedbir olsun diye aklina takilan bir agri olursa da doktora sor bir tanem. yani ne panik ol ne de asiri rahat. kuzucuk buyuyor tabii rahimde genisliyor simdi:))
kizlar bend e daha iyiyim ama yuruyunce basim donuyor(
haa bir de kizlar progesteronu olcturdum ya son limit 15 benim 20 cikmis neden acaba, kafama takildi. 10u gecince iyi yumurtlama olmus demekmis, acaba corek otu yedim diye iyinin de ustunde mi yumurtladim :smiley-cool: gecen sene yaptirdigimda 15 cikmisti neden simdi 20 yaaa offf durduk yere kafama gore test yaptirdim al iste simdi de niye diom:)))