"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

benim eşimde yarın sabah ırağa gidecek 2 gün yol + 1 gün toplantı + 2 gün dönüş yolu toplam 5 gün. onun sıkıntısı çöktü içime şimdiden. petrol işiyle meşgul nur.

iyiyim sağol napayım evdeyim öyle boşboş bakınıyorum.
biz evlet sahibi olmak için çırpınalım;olanlar askere göndersinler dağ ayıları onlara kıysınlar bide barıştan bahsediyolar iç savaş çıkacak nerdeyse her yerde patlama eylem kardeş kardeşe bunu yaparmı aöma onlar kardeş olamazlar bizimle benim görüşüm..

ha anladım ALLAH kavuştursun canım evde yalnız kalma biri gelsin yada sen biyere git ALLAH korusun.. yalnız kalma evde.

ha ben bu arada pkk dan bahsediyom doğulu arkadaşlar olabilir aramızda sakın üzerşerine alınmasınlar ..
nenim eşimde doğulu ona göre haa sakın kırılmayın.

sonbaharcıgım allah kavustursun cnm

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol cnm bende yanıma birilerini bulmaya çalışıyorum. ben gitsem kendi evimden başka yerde rahat edemem bütün gün bulantıda öğğ öğğ diye geziyorum. neyse bak senin eşin dönüyormuş sevindim senin adına.

............................................

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol canım gitme biri gelsin yanına ben dün annemde yattım ama bana sor nasıl yabancıladım evime gideyim uykum gelince gelirim dedim bırakmadılar bende sağa dön ola dön zor uyudum..

amiiin canım bende biliyorum aradaki farkı ama kimisi haksız yere alınganlık yapıyo yanlış anlaşılmak istemedim..
bide diyolarki ee onlardada ölen var onların anaları yokmu?
varsa var bizimkilermi durduk yere ateş açıyo onlardan bizleri koruyolar neyse richim boşver RABBiM mazlumun yanındadır.

sonbahar yavaş ol bebeği sarma cicim bende bazı koyu kü.. olurya hani pis temiz bilmez barbar olurlar kavgacı olurlar onları sevmem ama o bizim türklerdede çıkıyo hepsi bir değil sen niye okadar gezdin oraları anam eşinin işi içinmi??

kızlar bu mesele cok uzun ıcımızdekılerı döksek sayfalar yetmez bosverın allahım mehmetcıklerımıze polıslerımıze genclerımze güç kuvvet versın:Saruboceq:
ben sımdılık kacıyorum haberlerı ızlıcem kendınıze ıyı bakın ıyıaksamlar opuyorumnanaktan

ben onlara kardeş gözüyle zaten bakmıyorum hani HZ ADEM VE HZ HAVVANın çocuklarıyız ya o yüzden dedim..
ALLHA kendi kuyularına düşürsün onları amiiinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…