"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bende çok acıktım ama eşimi bekliyorum çünkü bugün bişey pişirmedim dünden kalanlar var onları da canım istemiyor.

saol nurcum valla çalışınca hafta içi isafir gelmesini pek sevmiyorum ya sağlık olsun gelen arkaaşları çok seviyorum ondan kabul ettim bide 2 yaşında oğulları var çoook tatlı gelsin de seveyim keratayı
eşin yarın geliyomuş hadi allah kavuştursun canım
aniden çıkarsam kusura bakmayın misfirlerim her an gelebilir

est nedemek canım..
evet geliyor ohh aslında gitmesi iyi oldu bazen beni üzüyo özlesinki üzmesin dimi ama:)))

makbusum derınım gökcem ebrarım günüm aglamacıgım sevalım eylülüm ve dıger kızlar hepınızı cok özledım:1hug:

fıstığım kaçırdım seni mafoldumben
bende özledim valla .neyse boş vakitinde bol bol muhabbet ederiz .
buarada haberleri izledim içim yandı .allahım sabır versin bütün şehit ailelerine .rabbim kötülere fırsat vermesinn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam hanımlar yine kaynatıyosunuz bakıyorumda..

aleyküm selam :)) bak duydum ve selamını aldım hoş geldin ebrar yemekmi yapıyon canım gidip geliyon..
bende 8 çıkacağım aşkı memnu var onu izleyecem

derini özledim ya o bu saatlerde hep burda olurdu şimdi işte geç geliyo valla bana yeri belli oluyo.
sevalde evini temizlicekti ne yaptı acaba umarım yarılamıştır inşaat pisliği çok zpr olur.

ebrar niye öyle diyonki yaşın sanki çokmu biyik bizim komşu 38 yaşında anne oldu hemde normal ALLAH seni o yaşa gelmeden anne yapsın inş...

aşkı memnuyu sevmiyorum hiç .çok tuhaf aile dizisi değil .tabi zevk meselesi .bugün dizim yok burda takılırım ..

nurum saol canım .valla yaş geçiyo insan baya kötü oluyo düşününce .35 den sonra zor oluyo diyolarya .bide ben hep genç anne olmak isterdim nasip olmadı o ayrı .kader tatlım inşallah hepimiz biran önce annelik duygusunu tadarız..

bersum gittin galib misafirler geldi heralde ...
ya ben sevilimi merak ediyorum inşallah sağlıkla bebişini kucağına almıştır ...bi haber verse çok iyi olucak..

valla derinimin yeride makbuşumun yeride çok belli oluyor .ama iyi olsunlarda buraya az uğrasınlar .kalplerimiz bir bunu iyi biliyorum..zorunluluktan az giriyo fıstıklarım..

amiin canım aşkı memnu evet aile dizisi değil ama ben izliyorum napayım benim bilgisayarın olduğu oda buz gibi ben kalkacam birazdan hep üşütüyom sonra..
bende isterdim genç yaşta anne olmayıama bana kimse akıl vermedi dr gidin falan diye napalım nasipmiş canım be sen buyıl hamlile kalasın 31 inde anne olasın canım benim bak sende umutsuzlaşıyon (yapma öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…