"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

burdayım canım ama dedimya bu oda buz gibi ufo var yatak odasında onu getirmeyede üşendim ayaklarım kalın ama buz gibi oldular ..
ben bu siteye girdim gireli yemekte az yer oldum size yazrken bişeyler atıştırmıyom yoksa tv karşısında boğazım durmuyo :)))

saol canım.yok umutsuzluk değil rabbimden hiçbir zaman umudumu kesmedim .olucak inşallah .seninde enkısa zamanda tedaviye başlamadan olur inşallah .hadi git üşütme daha sonra görüşürüz fıstık.öptümmm

izmirde soğukmu canım?burası buz gibi yaa .bizim kaloriferler 1 aydır full yanıyo valla .
yemeklerini düzenli ye canım atıştırmak olmaz öyle .bide dün sormuşsun ama ben çıkmıştım kusura bakma yardımcı olamadım.

bende seni öptüm yine uğramaya çalışırım..
bersucum senide öptüm kendinize iyi bakın duanızda benide unutmayınn..

sağolun canlarım düşünmeniz yeter..bol bol dinleniyorum zaten inşallah geçicek
sağol bitanem inşallah iyi olurumda bol bol gelirim buraya
yeni arkadaslar merhabalar eski ekip iyisiniz insallah.
ohoo makbusum ne stres yapion kapi gb bulanan migden var elinde:)))))))))) bulanti varsa garantidir kuzum bosuna uzulme
bitanemm sorma valla sabahtan beri ağlıyorum bulantıdan ne yapsam geçmiyor (( sende test yapıcakmışsın inşallah beklemediğin anda gelmiş olur meleğin
canımm aminn bende çok üzüldüm yaa Allah cezalarını versin onların (( bu arada bende çok özledim seni yaa daha sık uğraŞeniz

makbuşum hoşgeldin canım .nasıl oldun daha iyisin inşallah?
bitanem hoşbuldumm ay iyi değilim canım midem acayip bulanıyo ne ettiysem geçmedi yemek yiyemiyorum tam canım bişey çekiyo diyorum ardından iğreniyorum ondanda offf Allah sizlerede yaşatsın inşallahhh aynı durumu (size edebileceğim en güzel duaydı kaydirigubbakcemile3)

oyy benim aşkitomun midesi bulanırmışşş:))))canımm takma kafaya bebişin sinyalleri:)o iyi olsundavarsın anasını rahatsız etsin minişş..ama bişeyler yemeye çalış olmaz öyleeŞeniz
canım çok çok kolay gelsin valla tadilat işi fenaa.Allah yardımcın olsun loçkam benimŞeniz
ayy tatlıma bak yaaa.aşkolsun zorcumm vallahi aklımdan bile geçmedin...lütfen sen üstüne alınma...bak sana sorayım o halde..birsürü kişi adımı yaz deyip gitti..hangisi geldi ugradı bi daha...hee demek istedigim bu topice takılınıyosa illa çıkmayın sürekli buraya gelin anlamında da degil..ben haliyle kimsenin keyfinin kahyası degilim:))ister diger topicleri gezerr ister buralarda bi orda bi burda takılır kii bende dolaşıp duruyorum topicleri:)
konu o degil bebişim..isim yazdırıyosa bi insan ayda 1 de olsa ugrasın bu ay olmadı öbür aya dedisn mesela..ve bunu yapan da çok arkadasımız var...bir kereligine ugrayanlaraydı söyledigim cnm.Şeniz
sagol tatlım iyi anlamışsınŞeniz
canım benim.tabiki ilelebet bu topic kalmayacak heralde:))bigün ayrılıcaz elbette.ama dedigin gibi hamile olarak inşallah.bende seni özledim bu saatlerde kaynatırdık dimi:))kaydirigubbakcemile3
evet kuşum oldum,söktürücü içmiştim zaten cnm biliyosun.
inşallahhh datluşum yaa.hepimizin bebeleri gelsin tek tek inşallah.:Saruboceq:
bu arada duygularımı benden iyi anlatmışsınız sevalle..lütfen bi daha diyorum..kii yeni arkadasların bunları bile okudugunu sanmıyorum ama:)bizim gibi geçmişe baglı olmuyo herkesskaydirigubbakcemile3yani kimsecikler yanlış anlamasın beni.
anammmm duble mi yumurtluyon kısss delüü:))))
hadi bakalımmm hayırlısı...ama iyi ediyosun içme sakın antibiyotik cnm..bende öyle emin olamıyorum hiçbirzaman..boşver içme kafan rahat olsun naapccan.
heee aynen kuşumm onları demek istedimm ama yanlış anladı zorromm:çok üzgünüm:
canımmmmm sŞenizendee çoktannnn içimizden biri oldunn farkındasın dimiiii
evet aynen bitanem geç olsun güç olmasın..
şimdi dondurma sonrası yine yasak olcak:)1 ay daha bebiş beklemeyin benden:çok üzgünüm:
ayy cnm yaa o kadar az mı kaldı adete nann:))
daha dün heyecan olmuştuk burda.hadi bakalım.sabah hemen yap ama noolurrrr ben işe gitmeden yapppkaydirigubbakcemile3
Allah onların topunu kör kuyuya atsın bi daha çıkmasınlar..dün eşimle aglayıp durduk((çok acııı...Allah ailelerine sabırlar versin.tüm askerlerimizi korusun rabbim:çok üzgünüm:
canım yaa.geçende de sana yazdım yine diyeyim.Allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin inşallah...bak bu topice senin gibi hamile olarak ugrayıp bizi hiç bırakmayan nehir arkdasımız vardı:)şimdi ogluşuylaa haşır neşir giremiyo o yüzden:)))
derini özledim ya o bu saatlerde hep burda olurdu şimdi işte geç geliyo valla bana yeri belli oluyo.
sevalde evini temizlicekti ne yaptı acaba umarım yarılamıştır inşaat pisliği çok zpr olur.
canımm sagolasın..valla bende gündüz büyük boşluk yaşıyorum ama alışcam artık(
valla derinimin yeride makbuşumun yeride çok belli oluyor .ama iyi olsunlarda buraya az uğrasınlar .kalplerimiz bir bunu iyi biliyorum..zorunluluktan az giriyo fıstıklarım..
ebuşum benim yaa..hepinizi çok seviyorum canım arkadaslarım benimŞeniz

kızlarr.şu dün yzdıgım liste olayına son defa açıklık getirmek istiyorum yaa..üzüldüm zorx arkadasım öyle dedigi için...
burası hepimizin sevinçlerimiz,acılarımızı,günlük olaylarımızı paylaştıgımız güzel bir aile ortamı gibi...tabiki listede herkese yer var..ben kimim ki listeye kim yazılsın kim yazılmasın diye müdahalede bulunayım...herkes yazdırır tabiki..ama girip makber beni listeye eklermisin deyip bi daha ugramamak saçma geliyor sadece.zorxun dedigi gibi liste bahane liste neki...buradaki sıcak ortam önemli olan..ama gelip soguk soguk beni de ekleyin deyip gitmek olmazz...kimseyi zorla baglayamayız topicimize ama listeye yazdırıyorsa ugrayıp söylesin herkes adeti gelen gelmeyenn...makbuş da boşa ugraşmamış olur..ay ne uzun yazdım derdimi halaaa anlatamadım gibi geliyo...amann neysee..

selammm güzeller misafirlerim gitti,gittiler ama beni de tarumar etti 2 yaşındaki çocuk bayadır gelmiyolardı ne yaramaz olmuş 2 gündür temizlikle uğraşıyodum velet 2 saatte halletti evi valla açmadığı çekmece dağıtmadığı dolap kalmadı saksının toprağını halının üstüne deviriverdi valla çok tatlı ama çok da yaramaz erkek çocukları daha bi yaramaz oluyo heralde.....neyse kimsecikler yok ben diğer topikleri dolanayım

selam kızlar iyi geceler dilemek için geldim yaa sanırsam grip oluyorum boğazım şiş üşüyorum midemde hala çok aşırı bulanıyor yemek yemedim daha doğrusu yiyemedim saatlerdir kıvranıyorum (( her neyse hepinize iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum Allaha emanet olun öpüyorum sizi çok

ii geceler hatunlar
bersum ay misafirin varmış ama seni epey yormuşlar yaa valla acaip yaramaz mış bende korkuyom bizim çocuklarda zor oluyo die şımarık olup yaramaz olcak die:) kolay gelsin datlum
makbuşum ii geceler canım kib ii uykular ayrıca yemek yiyemiyosan meyve yada sebze ye sade olarak yada sıkılmış meyve suyu iç belki bastırır bulantıyı datlum öp kib
bende dolanam bari topikte aazcıkk
iii geceler

slm canlarim ben geldiiimmm
nasilsiniz bakiimm inss birileri vardir dedim yakaladim sizleri makbusum bersuum gökcem nasilsiniz baculaarrrr ben geldim yaaaa opuyorumnanaktan

canlarim bana kizmayin ne olur okulumun son günleri inanin basimi kaldiramiyorum sürekli ders calisiyorum sali günü sinavim var tüm dilegim bunuda atlatmak hayirlisiyla inss.....

eeee tatli hamissiiiiimmmm napiyon bacim yaaa özledim seni dertlesemiyoz ne zamandir

neden kimse yok geldigimde hepiniz vardiniz ama tek tek kacirdim sizleri kizlar mafoldumben özledim sizi cok ama ne yapalim hayirlisi kendinize iyi bakin unutmayin beni hepinizide cookkk öpüyorum iyi geceleerrrr

gökçemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…