izmirde soğukmu canım?burası buz gibi yaa .bizim kaloriferler 1 aydır full yanıyo valla .
yemeklerini düzenli ye canım atıştırmak olmaz öyle .bide dün sormuşsun ama ben çıkmıştım kusura bakma yardımcı olamadım
hemde ne soğuk bide yağmur yağdı sanki gök yarıldı RABBİM bizlere acıyoda rahmet indiriyo..
evet dün birden ateşlendim zehirlendim sandım korktum ama değilmiş başka şeyden olsun sağol..
ben geldım kızlar nasılsınız makbercım gecmıs olsun hamıleyken olur oyle tatlı agrılar stres yapmamaya calıs. yaaaa arkadaslar bende sızınle yazısmak ıstıyorum sız eskısınız bırbırınızı cok ıyı tanıyosunuz bende sızın aranızda olmak ıstıyorum.
sağolun canlarım düşünmeniz yeter..bol bol dinleniyorum zaten inşallah geçicekmakbercim ben hamilel olduğumu ilk öğrendiğim hafta geceleri ağrıdan uyuyamıyordum. sanki anlıyor gece olduğunu yatağıma yattığımı bir ağrı bir acı inanılmaz karnım bacağım kasıklarım... ama bi kaç gün sonra geçti çok şükür.
sağol bitanem inşallah iyi olurumda bol bol gelirim burayakızlar mrb öglen netim gitti ondan cevap yazamadım
sevalim kusura bakma tatlım ya aniden çıkmış gibi oldum da netim yoktu canım kib öptm
ayşencim sende alınma emi tatlım net gidince sanada cevap yazamadım sende hep buralardısın aramızdasınn nie silsinler senide kib öp
makbuşum agrın geçmiş canım sevindim ii bakalım inş daha ii olucan
bitanemm sorma valla sabahtan beri ağlıyorum bulantıdan ne yapsam geçmiyoryeni arkadaslar merhabalar eski ekip iyisiniz insallah.
ohoo makbusum ne stres yapion kapi gb bulanan migden var elinde:)))))))))) bulanti varsa garantidir kuzum bosuna uzulme
canımm aminn bende çok üzüldüm yaa Allah cezalarını versin onlarınslm kızlar ya kacgündür cnm yanıyo sehıt haberlerıne allah belalarını versın allahım köklerını kurutsun insallah gencecıkler hepsıde allah yakınlarına sabır versınmafoldumben:Saruboceq:
turkbayragi
bitanem hoşbuldumm ay iyi değilim canım midem acayip bulanıyo ne ettiysem geçmedi yemek yiyemiyorum tam canım bişey çekiyo diyorum ardından iğreniyorum ondanda offf Allah sizlerede yaşatsın inşallahhh aynı durumu (size edebileceğim en güzel duaydı kaydirigubbakcemile3)makbuşum hoşgeldin canım .nasıl oldun daha iyisin inşallah?
oyy benim aşkitomun midesi bulanırmışşş:))))canımm takma kafaya bebişin sinyalleri:)o iyi olsundavarsın anasını rahatsız etsin minişş..ama bişeyler yemeye çalış olmaz öyleeŞenizgünaydın fıstıklar ya ben dün geceden beri çok fenayım aşırı bulantım ve ağrım var(( gece korktum ağladım hep ağrıdan mafoldumbenne ağrısı onuda çözemedim ama midem hala bulanıyor ve hiçbişey yemek istemiyorum..
canım çok çok kolay gelsin valla tadilat işi fenaa.Allah yardımcın olsun loçkam benimŞenizgünaydın canlarım
ebroşum senle görüşemedik ninişala bugün görüşürüz kuşum iyisin umarım sağol tatlım en iyiyleri sizin olsun canım çok öptüm seni canım
makberim neyin var canım çokmu var ağrın şu an ansılsın için ferahtut her şey yolunda umarım bitanrm
loçkam canım ağol dua edinde evimi bir an önce temizliyeyim loçkam bugün gider evi temizlemeye başalrım sen nasılsın evet loçkamd ediğin giib katılıyom sana ben diyecektim yanlış analşılr diye demdim bu konuda san katılıyomloçkam hayırkı işler
gökçoşum canım inişlah senin evlatlarında olur seende yaramazlıkların dan yakınırsın bitanemmmmmmm
nurum kız zehirlendim yazmışsın geçmiş olsun şimdi nasılsı canım
ayy tatlıma bak yaaa.aşkolsun zorcumm vallahi aklımdan bile geçmedin...lütfen sen üstüne alınma...bak sana sorayım o halde..birsürü kişi adımı yaz deyip gitti..hangisi geldi ugradı bi daha...hee demek istedigim bu topice takılınıyosa illa çıkmayın sürekli buraya gelin anlamında da degil..ben haliyle kimsenin keyfinin kahyası degilim:))ister diger topicleri gezerr ister buralarda bi orda bi burda takılır kii bende dolaşıp duruyorum topicleri:)günaydın kızlar makber beni listeden silebilirsin cnm çok önemli değil listede olup olmamam ben sizi uzun süredir takip ediyordum hadi bende yazdırayım dedim.derinin dediği doğru siz uzun zamandır paylaşıyorsunuz.bu topiği.he buarada alınmadım yine girerim yazarım.
sagol tatlım iyi anlamışsınŞeniznurum günaydın iiy canım zehirlenmede
zorcum derinim demek istediği ben anladım sürekli topiçte olanlar değil yani ismini verip bir daha ki adet tarihine ondan sonraki adet tarihi söylemeyener oldu daha sonra listede kaldılar
nurum sen takp ediyn yeni olman rağmen sanki daha önceden beri berabermişiz gibi hhisediyom zorum canım zülme yani adet tarihni söylersin hiç bir sorun olamz
tabi benim kalcağımda beli değil amam en azından vedamızı yaparız heleeleşiriz sonra makberden biiz silmesin rica ederiz bir açıklmamsı olmla ı yani ben bunu düşünümştüm loçkam deyince bende düşüncemi açıkladım aynı düşünmüşüz ikmizde
canım benim.tabiki ilelebet bu topic kalmayacak heralde:))bigün ayrılıcaz elbette.ama dedigin gibi hamile olarak inşallah.bende seni özledim bu saatlerde kaynatırdık dimi:))kaydirigubbakcemile3seval sağol canım inan bende sizi öyle hissediyom..
ben net bağlatmak istemiyodum eşim bağlatalım canın sıkılıyo girersin dedi ben istekli değildim o bağlattı iyide oldu mutlaka ayrılırız ilerde ama hepimiz hamile olarak ayrılalım inşallah benim aklım sizde kalır zaten derinle görüşemedim özledim onu..
evet kuşum oldum,söktürücü içmiştim zaten cnm biliyosun.slmmm hanımlarrr nabersiniz bakim
sevalim napıyon datluş kolay gelsin iştesin bol kazançlar canım
derinim hadi yaa oldun demek inş bu kez yara dondurduktan sonra bebeginde senle olur canım kib öpüyorum seni ayrıca isim yazdırma konusunda haklısın bazı arkadaşlar girip slm beni yazın listeye deyip gidiyolar başka hiç ugramıyolar öle oluncada liste çok oluyo ama zorxxarkadaşım sen alınma çünkü sen çogunlukta gelen birisin canım listeden seni silsinler die bişşey olmazbence sadece bigünlük girip gidenler var derin onu söyledi heralde canımüzme sen kendini sıksık gel yanımıza canım...
makbuşum hayır olsun canım ya agrın varmış ama bence bu bebegin gelişimi ile ilgli vucut daha yeni onu tanıyo inş farklı bişey degildir üzme kendini canım
anammmm duble mi yumurtluyon kısss delüü:))))selam kizlar makbuscum olurmus oyle minik agrilar, artarsa doktoruna sor tatlim, hic korkma migden bulaniyor ya, hem bunu baz al kendini, bulanti ya da yorgunluk ya da uyku herhangi biri varsa, isler tikirinda demektir, inan bana bunlardan biri oldugu surece sen korkma. tedbir olsun diye aklina takilan bir agri olursa da doktora sor bir tanem. yani ne panik ol ne de asiri rahat. kuzucuk buyuyor tabii rahimde genisliyor simdi:))
kizlar bend e daha iyiyim ama yuruyunce basim donuyor(
haa bir de kizlar progesteronu olcturdum ya son limit 15 benim 20 cikmis neden acaba, kafama takildi. 10u gecince iyi yumurtlama olmus demekmis, acaba corek otu yedim diye iyinin de ustunde mi yumurtladim :smiley-cool: gecen sene yaptirdigimda 15 cikmisti neden simdi 20 yaaa offf durduk yere kafama gore test yaptirdim al iste simdi de niye diom:)))
heee aynen kuşumm onları demek istedimm ama yanlış anladı zorromm:çok üzgünüm:xxzero kiz bizim kizlare sana demez o lafi deli olma, liste senin olsun bizde yoktur oyle dertler, sen degil de bazilari sadece bir kez ugruyor onlara deniyor, ama bir kez soyle: merahaba kizlar ben aylin adet tarihim 20 ocak dio eklioz bir daha hayatta ugramiyor sonra da biz silmek istemiyoruz ayip olur die oyle bir aylin kaliyor listede surekli:)) sen hep bizimlesin artik niye oyle desinler, alakasi bile yok senle:))
gozun aydin film iyi cikmis insallah iki aya hamile kalirsin tatlim.
canımmmmm sŞenizendee çoktannnn içimizden biri oldunn farkındasın dimiiiiben geldım kızlar nasılsınız makbercım gecmıs olsun hamıleyken olur oyle tatlı agrılar stres yapmamaya calıs. yaaaa arkadaslar bende sızınle yazısmak ıstıyorum sız eskısınız bırbırınızı cok ıyı tanıyosunuz bende sızın aranızda olmak ıstıyorum.
evet aynen bitanem geç olsun güç olmasın..canım arkadaşım gelmiş seninkiler .hadi hayırlısı tatlım inşallah bebişin gelicek son yakılma işleminden sonra .napalım geç olsunda güç olmasın değilmi .öpüyorum datlummm
oyy makbuşum korkma bitanem herkesde oluyo ağrı .bebişin büyüyo maşallah .bulantıda iyiye işaret sağlıklı gebeliklerde olması gereken bişey .sen bolca dinlen tatlım .inşallah hiçbir sorun yok ve olmuycakda...
sevalim yine görüşemedik .sana kolay gelsin fıstığım .güle güle kullan banyonu .öptüm senide..
canım nasılsın?başladınmı küre .umarım bu vesileyle bebişin gelir .öpüyorum seni..
ayy cnm yaa o kadar az mı kaldı adete nann:))huhu kizlar, ay firildak gb donuyorum ben yine, disari ciktim geldim firildak oldum. cunku bademcigim kotu enfeksiyon bas donmesi yapiyor. doktor uc gune gecmezse antibiyotigini al demisti. gecmedi, antibiyotik var ama ya hamileysem???????????? icinde hamileler icmemeli yazio!!!
kan testi yaptirmadim nasil olsa degilimdir heyacan yapmayayim dedim ama digital idrar testi aldim 4 gun oncesinden haber verir dior, yarin deneyecegim!!!! ya degilimdir de iste odum kopuyor ya bir de hamilyesem antibiyotik alirsam diye. niye boole uzun uzun yazdim 15 euro verdim test de icime oturdu :smiley-cool:
Allah onların topunu kör kuyuya atsın bi daha çıkmasınlar..dün eşimle aglayıp durdukslm kızlar ya kacgündür cnm yanıyo sehıt haberlerıne allah belalarını versın allahım köklerını kurutsun insallah gencecıkler hepsıde allah yakınlarına sabır versınmafoldumben:Saruboceq:
turkbayragi
canım yaa.geçende de sana yazdım yine diyeyim.Allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin inşallah...bak bu topice senin gibi hamile olarak ugrayıp bizi hiç bırakmayan nehir arkdasımız vardı:)şimdi ogluşuylaa haşır neşir giremiyo o yüzden:)))biz düşündük hemen bi tane olsun beraber büyüyelim diye. allahım da
hemen nasip etti. hayırlısıyla bide kucağıma alsam. ama biz gününü hesapladık ona göre çalıştık :) nur inşallah allah her isteyene nasip etsin.
canımm sagolasın..valla bende gündüz büyük boşluk yaşıyorum ama alışcam artıkderini özledim ya o bu saatlerde hep burda olurdu şimdi işte geç geliyo valla bana yeri belli oluyo.
sevalde evini temizlicekti ne yaptı acaba umarım yarılamıştır inşaat pisliği çok zpr olur.
ebuşum benim yaa..hepinizi çok seviyorum canım arkadaslarım benimŞenizvalla derinimin yeride makbuşumun yeride çok belli oluyor .ama iyi olsunlarda buraya az uğrasınlar .kalplerimiz bir bunu iyi biliyorum..zorunluluktan az giriyo fıstıklarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?