"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yok nurunayncım nerdeeeeeee daha öncede yazmıştım ama yine yazim 2 senelik evliyim art artda 2 düşk yaptım 1 senedirde bebk oolmuo

zeynocum insanların başına ne geliyorsa cehaletten geliyor bence. cahil olmasa zaten senin özel hayatına burnunu sokup bebk varmı diye sormaz. bebek varsa ona ne yoksa ona ne. Yüce Allah verirse verir vermesse vermez. zaten üzülüyorsunuz bence sizi üzenleri bozun. kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok.

evt cnm insanlar dengesiz malesef aman ne ağlıycam cnm ya sende ağlama onlarane bende yaşları büyük diye susuyorum ama dahada konuşurlarsa büyük küçük bakmam kaydirigubbakcemile3

bende erkeğin daha iyi olduğu kanısındayım benim hain kocişide bu ay ikna edebildim pazertesi yeniden başka bi dr gidicem bakalmım ne dicek

zeynom inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin cnm zor olmuştur 2 defa düşük sevinip yarıda kalmasıda kötü bişi sanırım Allah tekrar göstermesin.
bende gidiyorum kızlar yemek zamanı malum iyi akşamlar ikinizede

bende öle düşünüyorum olmadığı bile bile siz bebk düşünmüyomusunuz diyenler yokmuuu kalkıp gırtlaklayasım gelio sanki oluoda biz yapmıozzz

evt cnm insanlar dengesiz malesef aman ne ağlıycam cnm ya sende ağlama onlarane bende yaşları büyük diye susuyorum ama dahada konuşurlarsa büyük küçük bakmam kaydirigubbakcemile3

bende cvp veriyorum zorxx cum ama yinede kalbim cok kırılıyo cvp versemde içim soğumuyo onların laflarına ağlamıyorum ki zaten sevindikleri için ağlıyorumm bebiş olmadığı için ağlıyorum ve cok feci koymaya başlaıyo git gide aalahım hiç birimizi bu yolda oyalamasın cok zorrr:Saruboceq:

amin canım hepimize tüm isteyenlere versin rabbim sevinmeye bile fırsat vermeden daha bişi anlamadan düştüler aalahım olsalardı şimdi 1,5 yaşında olcaklardı neyse onlara nasip değilmiş diyorum ama bi senedirde olmamasına bi anlam veremiyorummmm

sonbaharcım sen ne yapıosun bebek varmı dicem amaaa az önce konuştumuzun üstüneeeeekaydirigubbakcemile3
sadece tanımak için soruyorummmm

zeynocum bende bebiş var saklıyorum içimde :) bende yeni evliyim 9 haftalık evliyim 7 haftalık hamileyim. Yüce Rabbim hemen nasip etti inşallah sağ salim kucağımı da alırım. inşallah isteyen herkese nasip eder Allahım. izmitte oturuyoruz. 23 yaşındayım

canımm gözün aydınn cok güzel maşallah size
inşalh canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bizlerede nooolurrrrrrrrrrrr:Saruboceq:
bende balıkesirliyim 22 yaşındayımmm

ben balıkesiri çok severim güzel memleket. ama ilçeleri daha güzel erdek altınoluk burhaniye fln. güzel yerde yaşıyorsunuz. sen ne kadarlık evlisin

bende bandırma ilçesinde yaşıyorum canım en cok ta bandırmayla erdeği seviyorum ewt güzel ilçeleri var ama balıkesirin güzel olduğunu söyleyemem sevmiyorum orayı benimde mayısta kocaeliye bi arkadaşım gelin gidecek ilk defa görecem oraları bende 2 senelik evliyim canımm

bandırmada çok güzel ben beğenmiştim sahilini fln.. izmiti beğenebilmen için baya gezmen gerek .arabayla geçerken bakarsan bişey anlamazsın beğenmessin hatta :)

bende tv ve bilgisayar müptelası oldum desem yeridir. peki nette nerelere takılıyorsun nasıl vakit geçiyor ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…