kadınlar kulubü msnde arkadaşlarım oyun siteleri genelde hep araştırmaa halindeyim canım pc karşısında ne iyi gelir neden bebiş olmuo bakınıp duruyorum işte sen neler yapiosun istersen burayı işgal etmeyilim özele gel ordan sohbet edelim canımmkaydirigubbakcemile
slm kizlar kimse yokmuuuu nerdesiniz ayoll
makbsum exsim yaa hic sorma bi agrilar var karin agrim var yediklerimden oluyo galiba biraz agirlik meyve yeyince oluyo galiba neyse gelin kiss kimsede yok nerdesiniz bacularrr
ooo hocam yaa sevindim seni gördügüme iyyim cok sükür sen nasilsin nasil gidiyo yaaa bi türlü giremiyodum ne zamandir hamileyim sana söyledimmi bilmiyorum ama o yüzden pek giremedim yeni yeni kendime iyi geliyorum iste böyle
selam kızlar yaa yatmaktan canım sıkılıyor kalkınca da fena oluyorum neyse bi bakınıyım dedim öpüyorum sizi çok..aglamacım dikkatli ol tatlım bugün benimde ağrılarım var sol kasığım batıyor resmen hayır olsun sonu..neyse kaçtım ben
makbus gecmis olsun bacim yaa benim imzam neden olmuyo cizelgem kaybolmus anlamadim neden oldu bana yardimci olsana müsaitsen ve iyiysen nereye cikiyon leeeennnn
evet hocam oda hamile yeni onunki 6,7 haftalik galiba ben 4 ayima girdim ama bi gün iyyim bi gün kötüyüm iste hayirlisi napalim inss hocam yaa inss en yakin zamanda duyriz seninde hayirli haberlerini......
nurcum sagol canim inss darisi sizlerin basina henüz cinsiyetini ögrenemedik yeni ögrenecez inss hayirlisi bakalim
ay canım duaların RABBıMıN katında kabul olsun..
bacım ya umarım bizde sen gibi yavrularımıza kavuşuruz..
sağlıklı bi beben olsunda kız erkek farketmez ikiside yok nede olsa..