hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytgünaydın fıstıklar hepinize iyi pazarlar diliyorum..ben doktordan geldim bebiş 1 hafta geriden geliyor yani doktora göre 6 haftalık daha ses olarak duyamasakta kalbini görüntü olarak vardı haftaya tekrar çağırdı daha net duymak için.sanki üstümden kocaman bi yük kalktı Allahıma şükürler olsunnn..
şimdilik çıkmak zorundayım haber vermek için girdim öpüyorum sizi çokkk
canım hadi gözün aydın .hayırlısıyla başlıycan tedaviye inşallah.herşey gönlünce olsun canım..kızlar sorumu iptal ediyorum zaten kimse cevaplamamıştı:hulya:
çünkü şimdi oldummmmmmmzemuszemus
slm güzeller nasılsınız kimse yok bende delü gibi konuşuyom yaa neysee
makbuşum gözün aydın olsun kuşum minigimiz inş annesi ile kalıcak inşşş
derinim ini canım diger aya gelsin melegim inş hayırlısı ile çpüyorum datluşş
nuruncum evde olunca anca öle kafa dagılıyo yaa şimdi patigimi örüyom bilekten baglamalı olanlardan yapıyom
sevalim neredesin kuşumm benim işe gelmedin miii
ebroşş midafirin vardı dün daha uyanmadın mı yorgunluktan canoo
richim bende seni özledim datluş yaa kib öpüyorum senide
sonbaharım sende çok geç uyuma bebişi uykusuz bırakma pc başında çok oturma emi tatlımm
senam tam cevap yazıcaktım allta yazmışsın oldum die hadi gözün aydın hayırlısı ile gelsin melegin inşşşş
günaydın fıstıklar hepinize iyi pazarlar diliyorum..ben doktordan geldim bebiş 1 hafta geriden geliyor yani doktora göre 6 haftalık daha ses olarak duyamasakta kalbini görüntü olarak vardı haftaya tekrar çağırdı daha net duymak için.sanki üstümden kocaman bi yük kalktı Allahıma şükürler olsunnn..
şimdilik çıkmak zorundayım haber vermek için girdim öpüyorum sizi çokkk
oy bir tanem o kadar kafaya takiyorsunki ondan boyel gec geldi gerci sonraki mesajinda geldi demissin zaten. bir tanem cok iyi biliyorsunki bu surecte senin sinirlerini bozmaman, hormonlarini etkilememen gerek lutfen biraz sabirli olmaya calis cok zor biliyorum ama basarili bir tedavi gecmesini oyle cok istiyorumki ondan bunlari diyorum. dualarimdasin guzelim. Allah yardimcin olsun. arada msnden konusmaya calisalim tamam mi? ozledim seni ve sohbetini.makbuşum günydın ve diğer kızlar...ya bişey sorcam ben adet söktürücü kullandım ya dün haptan sonra 4.gündü akşam baktım kaverengi akıntı geldi biraz birazdan olurum kesin dedim ama hala sadece azıcık kahverengi akıntı var ...normalde bu haptan sonra şakır şakır olurdum ben öle hatırlıyom yani...sevinmişyim ben de pazartesi iğneye başlıcam diye........eeeeeeee bu ne şimdi sizde hsöktürücü haptan sonra önce kahverengi mi başlıyo kızlar.....ben hatırlamıyom böle olduğunu hiç yaa.......niye olamıyom yaaaaa.....iğnelerim dolpata kuzu kuzu bekliyo ya hadi yaaaa.......ikidebir kontrol ediyom geldi mi diye..sadece azıcık kahverengi...bugün de öle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?