"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
canım hadi gözünaydın .çok sevindim haftaya güm güm inleticek inşallah.bak herşey yolunda çok şükür artık endişelenmek yok değilmi.öpüyorum seni tatlı hamiş...
kızlar sorumu iptal ediyorum zaten kimse cevaplamamıştı:hulya:
çünkü şimdi oldummmmmmmzemuszemus
canım hadi gözün aydın .hayırlısıyla başlıycan tedaviye inşallah.herşey gönlünce olsun canım..

delüüüüü ben geldim sen nerdesin .valla dün baya geç gittiler nerdeyse birbuçuk olmuştu .daha sonra biz kızlarla msnde baya kaynattık yattığımda saat 3dü .yani bu sabah tembellik yaptım .buarada senide özledim datlummm..

selam hanımlar hepiniz iyisiniz inşallah .güzel bir pazar diliyorum...
bersu ,rich özledim sizide yaa .konuşamıyoruz hiç...

cok sukur makbercim acikcasi ben cok rahattim, belirtilerinden dolayi, Masallah. alttan bakmiyor ya ondan henuz cok net duymuyor, gormesi yeter zaten tatlim. alttan baksa duyardiniz da, yani takma kafaya sakin.

oy bir tanem o kadar kafaya takiyorsunki ondan boyel gec geldi gerci sonraki mesajinda geldi demissin zaten. bir tanem cok iyi biliyorsunki bu surecte senin sinirlerini bozmaman, hormonlarini etkilememen gerek lutfen biraz sabirli olmaya calis cok zor biliyorum ama basarili bir tedavi gecmesini oyle cok istiyorumki ondan bunlari diyorum. dualarimdasin guzelim. Allah yardimcin olsun. arada msnden konusmaya calisalim tamam mi? ozledim seni ve sohbetini.

iyiyim ebroşum allaha şükür bebeklerde iyiler uğraşıyom ne yapayım sen neler yapıyon misafirin mi vardı benimde dün akşam vardı ay daha misafir kabul edecek halimde yok son olur inşşş

bende iyiyim tatlım yaa .dün misafirim vardı evet ..
sen artık misafir kabul etme yaa .kendine dikkat etmen gerek canım .yorma kendini ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…